LE (1/8) [2]: Fulham 4-1 JUVENTUS
- tabo89
- Juventino
Dobrze zaczęliśmy.. i to by było na tyle jeśli chodzi o pozytywne aspekty jak na razie.
Jak tak dalej pójdzie to wpakują nam jeszcze dwie i będziemy mogli zapomnieć o awansie.
Nie wiem po co ta zmiana Grygera <--> Candreva. Wystarczyło cofnąć Melo do obrony a Candreve na środek. Chociaż w zasadzie cała 11 gra w obronie.
Mam nadzieję, że będą jakieś mocne słowa w szatni i się otrząsną. Jeśli nasi strzelą drugą bramkę będzie już bliżej awansu. Ale tak jak pisałem bliżej gola jest niestety Fulham.
Jak tak dalej pójdzie to wpakują nam jeszcze dwie i będziemy mogli zapomnieć o awansie.
Nie wiem po co ta zmiana Grygera <--> Candreva. Wystarczyło cofnąć Melo do obrony a Candreve na środek. Chociaż w zasadzie cała 11 gra w obronie.
Mam nadzieję, że będą jakieś mocne słowa w szatni i się otrząsną. Jeśli nasi strzelą drugą bramkę będzie już bliżej awansu. Ale tak jak pisałem bliżej gola jest niestety Fulham.
- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nie dość, że przed meczem byłem w umiarkowanym nastroju przed tym meczem to grając teraz w 10 z grygerą w obronie...dajcie spokój...
Na moje powinna być zmiana Treze za Iaquinte i próbować kontrować Fulham długimi piłkami na tego drugiego może coś powalczy...chociaż u nas długie piłki to potrafi jedynie zagrać Camor i od czasu do czasu Diego...
nie wiem co Zac wymyśli na drugą połowę, ale jest średnio ciekawie...
Przy drugiej bramce Melo powinien na moje próbować przecinać ewe. podanie, a on se stąpał...za akcją...
Na moje powinna być zmiana Treze za Iaquinte i próbować kontrować Fulham długimi piłkami na tego drugiego może coś powalczy...chociaż u nas długie piłki to potrafi jedynie zagrać Camor i od czasu do czasu Diego...

nie wiem co Zac wymyśli na drugą połowę, ale jest średnio ciekawie...
Przy drugiej bramce Melo powinien na moje próbować przecinać ewe. podanie, a on se stąpał...za akcją...
- Vincitore
- Juventino
Ostatni raz na pracę sędziego narzekałem po pamiętnym Napoli 3-1 Juventus, kiedy to Bergonzi zrobił niezłą kupę, ale jeżeli dzisiaj odpadniemy to zostaniemy jawnie ograbieni z awansu przez sędziego. Najgorsze jest to, że czerwoną dostał Cannavaro, nasz jedyny środkowy obrońca.
Obrona: Hasan - Zdenek - Zebina - Grosso, olaboga...
Do tej czerwonej kartki graliśmy w ofensywie naprawdę nieźle i całkiem widowiskowo, jedna gra w trójkącie która nam wyszła, była najwyższej klasy, ale coś czuję że tutaj czekają nas jeszcze niezłe jaja.
Obrona: Hasan - Zdenek - Zebina - Grosso, olaboga...
Do tej czerwonej kartki graliśmy w ofensywie naprawdę nieźle i całkiem widowiskowo, jedna gra w trójkącie która nam wyszła, była najwyższej klasy, ale coś czuję że tutaj czekają nas jeszcze niezłe jaja.
- Kubba
- Juventino
Brawo Kanwarooo! Świetna obrona, szkoda tylko, że Fulham strzeliło...
A co do jego faulu, żółta jak najbardziej, ale czerwona?! Skąd,jak, za co?! Faul taktyczny na żółtko...
Jak tak dalej będzie to spokojnie możemy się żegnać... Fulham Nas rozjedzie jak walec.
Musimy strzelić drugiego gola! Bo na wygraną nie ma co liczyć...
PS. Ani jednego środkowego obrońcy po Naszej stronie
A co do jego faulu, żółta jak najbardziej, ale czerwona?! Skąd,jak, za co?! Faul taktyczny na żółtko...
Jak tak dalej będzie to spokojnie możemy się żegnać... Fulham Nas rozjedzie jak walec.
Musimy strzelić drugiego gola! Bo na wygraną nie ma co liczyć...
PS. Ani jednego środkowego obrońcy po Naszej stronie

- eslk
- Juventino
Włączyłem około 10 minuty jak było jeszcze 1:0. Potem dostaliśmy 2 brameczki a Canna wyleciał z boiska. Nie wiem, czy mam oglądać drugą połowę, czy nie 
Gramy straszny piach. Nie przypominam sobie ani jednego strzału na bramkę Fulham. Nie wiem, czy Cannavaro zasłużenie dostał czerwoną kartkę. Wydawało mi się, że tam nie było kontaktu (oglądam na necie, więc mogę się mylić bo jakość kiepska). Melo pięknie znów się dał wyminąć w tej sytuacji - to jest już chyba jego ulubione zagranie.
W ogóle jeśli miałbym kogoś wyróżnić, to tylko Sissoko. Reszta gra albo słabo, albo tragicznie, albo tak sobie.
Jak tak dalej pójdzie to skończy się 4:1 i wszyscy się będą z Nas śmiać.

Gramy straszny piach. Nie przypominam sobie ani jednego strzału na bramkę Fulham. Nie wiem, czy Cannavaro zasłużenie dostał czerwoną kartkę. Wydawało mi się, że tam nie było kontaktu (oglądam na necie, więc mogę się mylić bo jakość kiepska). Melo pięknie znów się dał wyminąć w tej sytuacji - to jest już chyba jego ulubione zagranie.
W ogóle jeśli miałbym kogoś wyróżnić, to tylko Sissoko. Reszta gra albo słabo, albo tragicznie, albo tak sobie.
Jak tak dalej pójdzie to skończy się 4:1 i wszyscy się będą z Nas śmiać.
Ostatnio zmieniony 18 marca 2010, 19:58 przez eslk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bubek88
- Juventino
KURRRCCZZZEEEE !!!!! nie wiem czy moje serce wytrzyma druga polowe
!!!! 2:1 w plecy my w dziesiatke a angole cisna nas nieziemsko !! na druga polowe zdjalbym raczej treze i wprowadzil alexa ... liczac na jakis szczesliwy rzut wolny lub na jakis ladny kontratak na ta chwile 1/4 na ucieka i to daleko !!! kurcze naprawde sie obawiam tej drugiej polowy juz widze jak angole znow na nas siądą zeby serduchu mi przez gardlo nie wyskoczylo.... Watpie zebysmy utrzymali 2:1 do konca jedyne zbawienei to naprawde jakis rzut wolny albo szybka kontra

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Ocenianie naszych zawodników uważam za zbyteczne. Sędziego również...
Pierwsza bramka dla FullCham moim zdaniem po faulu na Cannavaro... Czerwona kartka, to w ogóle nie wiadomo za co... Chimenti gra na plus, reszta katastrofalnie....
Wszyscy kaszanią... Melo, Treze i obrońcy cały czas niecelne podania... Camor, Diego, Sissoko cały czas tracą piłkę... Nie potrafimy utzrymać się przy piłce, nie potrafimy grać kombinacyjnie (choć ze dwie akcje zaczynały się fajnie.. potem strata ofkors), nie mamy lidera, jakim był Pavel...
Obraz obecnego Juve to Grygera, Secco i Zaccheroni... Jak takie nic nie znaczące stworzenia mają....... ahhhhhhhhhhh.. żal....
Nie sądziłem, że kiedyś to powiem ale: Poulsen na boisko! za Camora bo będziemy kończyć w 9...
Pierwsza bramka dla FullCham moim zdaniem po faulu na Cannavaro... Czerwona kartka, to w ogóle nie wiadomo za co... Chimenti gra na plus, reszta katastrofalnie....
Wszyscy kaszanią... Melo, Treze i obrońcy cały czas niecelne podania... Camor, Diego, Sissoko cały czas tracą piłkę... Nie potrafimy utzrymać się przy piłce, nie potrafimy grać kombinacyjnie (choć ze dwie akcje zaczynały się fajnie.. potem strata ofkors), nie mamy lidera, jakim był Pavel...
Obraz obecnego Juve to Grygera, Secco i Zaccheroni... Jak takie nic nie znaczące stworzenia mają....... ahhhhhhhhhhh.. żal....
Nie sądziłem, że kiedyś to powiem ale: Poulsen na boisko! za Camora bo będziemy kończyć w 9...
- RadeKas
- Juventino

Tutaj polecam panu sedziemu poszukac sobie nowej roboty, bo w starej ewidetnie sie wypalil...
Wypada miec nadzieje, na jakas fartowna bramke z kontry. Jezeli strzelimy to awans mamy w kieszeni, ale czuje ze moze byc niezly syf...
Nie dosc, ze plaga kontuzji to jeszcze Cannavaro bedzie pauzowal (w razie awansu). Tak niefartownego sezonu nie pamietam.
srali muszki będzie wiosna
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
chciałem nadmienić że ewerthon chce wywalić 3/4 naszej dzisiejszej obrony. ;D - popieram.
co do meczu? Boję się oglądać drugiej połowy. FORZA JUVE!
Czerwona z kapelusza. czekam tylko na karnego dla Fulham.
EDIT:kur_a wykrakałem z tym karnym
co do meczu? Boję się oglądać drugiej połowy. FORZA JUVE!
Czerwona z kapelusza. czekam tylko na karnego dla Fulham.
EDIT:kur_a wykrakałem z tym karnym
Ostatnio zmieniony 18 marca 2010, 20:05 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 2 razy.

- sebastian10
- Juventino
jak camora nie zdejmie to bedziemy w 9 konczyc
- wagner
- Juventino
czerwona kartka?? nawet jakby zamora się nie przewrócił byłby jeszcze grosso, który miałby taie same szanse na dojście do tej piłki.... trzeba uspokoić całą sytuacje na bosiku... ten sędzia.... strasznie dokuczliwie podejmuje decyzje, chyba nie wie ze piłka to męski sport, a on gwiżdże przy każdym położeniu ręki na przeciwniku... w relacji live winę za 1 straconą bramkę obarcza się fabio, myślę że stwierdzenie na wysrost, zamora chłop jak "dąb" i większych zdołałby przepchnąć, dla mnie najgorzej camoranesi--> chłopie jak stracileś too goń, a nie czeka aż melo i sissoko będą pracować na niego, widoczny diego, który jest wszędzie w ofensywie, przydałoby się trochę więcej ruchu ze strony trezeguet'a
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Jakie to jest przykre... Sędzia ustawił tę rywalizację. Tamci dostali wiatru w żagle - my zaś się nieudolnie bronimy. Arbiter... To nie jest... Załamka. Obyśmy dotrwali do końca 

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Właśnie. Panowie, to jest chore. Gramy w obronie wyłącznie bocznymi obrońcami!!! Ja nie wiem co Zac powiedział im w przerwie, ale jeżeli uda się awansować w tym meczu, to będzie to niesamowite.KU-bra pisze:PS. Ani jednego środkowego obrońcy po Naszej stronie