Jeżeli Davids odejdzie to kto zaniego?? typujcie kto !!!!!!!
- ballack13
- Juventino
według mnie jeżeli Davids odejdzie to będzie potrzeba sprowadzic kogoś przynajmiej jego klasy .Mamy Appiah ale czy np. on już jest przygotowany na ważne mecze typu Roma lub mecze w dalszych fazach LM??
Mój typ to BALLACK
Jest dobrym ofensywnym zawodnikiem strela dużo bramek (to jest ważne)
dużo widzi i potrafi grać z innymi nie jest jakąś gwiazdą typu pomoc realu gdzie gra kasa a nikt nie umie sie zgrać
Ballack bedzie dobrym wyborem ino
jest jeden problem
czy bayern by go sprzedał on jest bardzo dobrym zawodnikiem
chętnie bym go widział w JUVE
Mój typ to BALLACK
Jest dobrym ofensywnym zawodnikiem strela dużo bramek (to jest ważne)
dużo widzi i potrafi grać z innymi nie jest jakąś gwiazdą typu pomoc realu gdzie gra kasa a nikt nie umie sie zgrać
Ballack bedzie dobrym wyborem ino
jest jeden problem
czy bayern by go sprzedał on jest bardzo dobrym zawodnikiem
chętnie bym go widział w JUVE
- MaNieK_JuVe
- Juventino
Davidsa gry nie da sie tak latwo zastapic, ma on charakterystyczny tylko dla siebie styl gry ktorego nie gra zaden inny pilkarz na swiecie. Ta jego zadziornosc przebojowosc i dryblingi, naprawde nie ma co szukac zastepcy dla niego i nie chce zeby odchodzil, a Appiah jest swietnym uzupelniem gdyz tym czego brakuje Edgarowi to asysty i opanowanie na boisku 

Forza Juventus, Forza Azzurri
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
Moja jedyna milosc Juventus FC !!!
Zagraj w Lola: http://signup.leagueoflegends.com/?ref= ... 3963740312
- KwiAtek
- Juventino
Davidsa nie da sie zastapic kims grajacym podobnie... Appiah zostal sprowadzony specjalnie po to, aby wypelnic luke po Edgarze i mam nadzieje, ze okaze sie co najmniej tak dobry jak jego poprzednik (jak do tej pory radzi sobie calkiem calkiem), a pamietacie jak Zidane odszedl? wszyscy mowili "leee, takiego zawodnika sprzedalismy
", a teraz mamy Pavelka 

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Po 1 Davids jeszcze nieodszedł i niema co sie zamrtwiać na zapas. Całkiem możliwe przecież, że zostanie. A co do zastępcy to tak jak Biggi stawiam na Appiaha, kurde o nma naprawdę talent :shock: I dopiero 23 lata!BIGGI pisze:Appiah.....po to był sprowadzony zeby zastąpić Edgara...

- Hybryd
- Juventino
to prawda nie uda sie go zastapic od takMaNieK_JuVe pisze:Davidsa gry nie da sie tak latwo zastapic, ma on charakterystyczny tylko dla siebie styl gry ktorego nie gra zaden inny pilkarz na swiecie. Ta jego zadziornosc przebojowosc i dryblingi, naprawde nie ma co szukac zastepcy dla niego i nie chce zeby odchodzil, a Appiah jest swietnym uzupelniem gdyz tym czego brakuje Edgarowi to asysty i opanowanie na boisku
choc ma on te swoje wybryki
Stankovic to moze byc dobry zakup
- Reggie
- Juventino
Właściwie Davids jeszcze nie odszedł więc nie ma co gdybać, ale i tak jest na jego miejsce podobno bradzo dobry Appiah (podobno bo jeszcze go nie widziałem w akcji), a co do braku doświadczenia Appiaha to uważam że przez ten sezon, w którym edgar na pewno będzie grał, wiele się nauczy. Więc zastępcy na razie nie potrzebujemy 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli