T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Mogę jutro tj. 18.03 wysłac kase? Nie wiem czy dojdzie do 19 , a nie mam jak wyslac ci dowodu przelewu na maila ;( Co mam robić?
- faja69
- Juventino
słuchajcie można się jeszcze zapisać, ale warunkiem jest natychmiastowa wpłata. są jeszcze dwa dni, nawet jak zaksięgują w poniedziałek rano nic się nie stanie, przez weekend musze do wszystko podliczyć ile sztuk ma być, także dopiero w poniedziałek będę składał zamówienie, bo przez weekend nie pracują.
aha ma ktoś może kontakt z osobami: Tristan, swir, IROCKEZ, sekundo, piotrek1906, shady23, zoff, tasty10, olom23, neoxeq,
niestety te osoby mogą trafić na czarną liste, nie mam od nich zadnych informacji, ani kontaktu z nimi, jeśli ktoś może ich zna, lub ma ich nr gg bardzo proszę podesłanie mi.
aha ma ktoś może kontakt z osobami: Tristan, swir, IROCKEZ, sekundo, piotrek1906, shady23, zoff, tasty10, olom23, neoxeq,
niestety te osoby mogą trafić na czarną liste, nie mam od nich zadnych informacji, ani kontaktu z nimi, jeśli ktoś może ich zna, lub ma ich nr gg bardzo proszę podesłanie mi.

- faja69
- Juventino
jutro jest ostatni dzień na wpłaty, przez weekend wszystko podliczę ile jakich koszulek i ile jakich rozmiarów i w poniedziałek z rana składam zamówienie.
aha osoby które zarejestrują się z tego linku : klik nic was to nie kosztuje a możecie mi pomóc i przy okazji wygrywać nagrody.
otrzymają ode mnie gratis w postaci małego kalendarzyka juve, który dołączę do paczki, rejestrując się tam wpisujcie swój nick z forum juvepoland.
aha osoby które zarejestrują się z tego linku : klik nic was to nie kosztuje a możecie mi pomóc i przy okazji wygrywać nagrody.
otrzymają ode mnie gratis w postaci małego kalendarzyka juve, który dołączę do paczki, rejestrując się tam wpisujcie swój nick z forum juvepoland.

- Sossar
- Juventino
zrobionefaja69 pisze:jutro jest ostatni dzień na wpłaty, przez weekend wszystko podliczę ile jakich koszulek i ile jakich rozmiarów i w poniedziałek z rana składam zamówienie.

#faja69
to działa ? wygrałeś już coś w ogóle ?
*jakby ktoś chciał
http://odlotek.pl/zaproszenie/34544
- mb_1897
- Juventino
na zielono mnie proszę! sorki, za zwłokę ale miałem niemałe problemy!
poproszę kalendarz:)
poproszę kalendarz:)
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- blads
- Juventino
Mogę komuś odsprzedac kalendarz JUVE ten co faja projektował jak ktoś chce. U mnie nie ma i tak gdzie wisiec więc się marnuje także jak ktoś chętny niech napisze PW.
Sory faja że tutaj "zaśmiecam" ale wydaje mi się że ten temat jest w miarę odwiedzany przez użytkowników więc szybciej to załatwię
Sory faja że tutaj "zaśmiecam" ale wydaje mi się że ten temat jest w miarę odwiedzany przez użytkowników więc szybciej to załatwię

Ostatnio zmieniony 19 marca 2010, 17:59 przez blads, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bezimienny
- Juventino
No cóż, zarejestrowałem sie na tej stronce i ciekawi mnie czy naprawde tam coś można wygrac.
- faja69
- Juventino
jako, że dzisiaj jest ostatni dzień wpłat, i czekam jeszcze na 2-3 osoby z listy które zadeklarowały się że na 100% wpłacą, niestety z pozostałymi nie mam żadnego kontaktu, tak jak pisałem wcześniej zostaną wpisane na czarną listę, co wiąże się z brakiem możliwości zamawiania czego kolwiek ma akcjach organizowanych przeze Mnie lub tabo89...
aha, mam tych kalendarzyków 57szt, zarejestrowało się już 19 osób, także jak łatwo policzyć pozostało 38szt, także kto pierwszy ten lepszy..
nic Was to nie kosztuje a możecie dostać w nagrodę kalendarzyk który dołączę do paczki z koszulką:) pamiętajcie rejestrując się podawajcie swój nick z juvepoland, łatwiej mi będzie zidentyfikować tą osobę! LINK DO REJESTRACJI
aha, mam tych kalendarzyków 57szt, zarejestrowało się już 19 osób, także jak łatwo policzyć pozostało 38szt, także kto pierwszy ten lepszy..

nic Was to nie kosztuje a możecie dostać w nagrodę kalendarzyk który dołączę do paczki z koszulką:) pamiętajcie rejestrując się podawajcie swój nick z juvepoland, łatwiej mi będzie zidentyfikować tą osobę! LINK DO REJESTRACJI