Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:27

sk1le pisze:
KU-bra pisze:Śmiech na sali... dwa nie podyktowane karne dla Chelsea! To są zapasy czy piłka nożna? "Chwyt" Samuela nie powstydziłby się nawet Nasz wspaniały Paweł Nastula...

Londyńczycy powoli ich zaczynają jechać, po słabym początku meczu. Oby tak dalej!

EDIT:
sk1le pisze:A co to dziewczyny grają jakieś ? Po prostu żal wam ### ściska, że Inter jeszcze nie stracił bramki.. i że mają bardzo duże szanse na awans ;] . Inter wcale słabiej od Londyńczyków nie gra.
Tak jest!

:doh:

Jestem kibicem Juventusu.. ale umiem być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie.
Taak? A kiedy kibice interu plują na Juve to udajesz, że deszcz pada?

Chelsea w drugiej połowie strasznie słabo. Jak widać to nie bramkarz był dzisiaj problemem tej drużyny. Inter prawdopodobnie w ćwierćfinale, możemy się spodziewać więcej napinaczy z tego klubu na forum po tym meczu.

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:30

No i Chelsea chyba za burtą LM. Inter gra zdecydowanie lepiej niż Londyńczycy i zdecydowanie bardziej zasługują na zwycięstwo. Trzeba się z tym pogodzić jeśli jesteście "antykibicami" lub cieszyć jeśli liczycie na punkty w klasyfikacji państw uwzględnianej przy rozdawaniu miejsc premiowanych do gry w kolejnych edycjach LM.

Poza tym, gdybym był kibicem Interu i słuchał dzisiejszych wywodów komentatorów N-Sportu, to bym się mocno wkurzył. Są tak nieobiektywni i tak stronniczy, że to aż kole w oczy kibica Juventusu.

Pozdrawiam!
charles

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:33

no inter gra dobrze, szczególnie solidnie w obronie a Angole nie poradnie atakują.. brawa jedynie za doping.
dziś powinien być spokój przecież interiści osiągając sukces dekady chyba do rana będą świętować..

DRUGHI ULTRA' CURVA SUD
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:38

ewerthon pisze:
sk1le pisze:
KU-bra pisze:Śmiech na sali... dwa nie podyktowane karne dla Chelsea! To są zapasy czy piłka nożna? "Chwyt" Samuela nie powstydziłby się nawet Nasz wspaniały Paweł Nastula...

Londyńczycy powoli ich zaczynają jechać, po słabym początku meczu. Oby tak dalej!

EDIT:

Tak jest!

:doh:

Jestem kibicem Juventusu.. ale umiem być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie.
Taak? A kiedy kibice interu plują na Juve to udajesz, że deszcz pada?
Kibice Interu mnie guzik obchodzą.

Brawa dla Nerazzurrich zasłużyli na ten awans ;] .

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:40

Hahaha Włoskie Demony :C
Dali się wyszumieć CFC chociaż chyba sytuacji mieli tyle samo. Snejider jest świetny. Sędzia dużo nie odgwizdał. Szkoda że tak słabi sędziowie prowadzą mecze Champions League.
Wkurza mnie wywieranie presji i chamstwo zawodników CFC wobec arbitrów. Pamiętam w meczu z Juve, finale CL z ManUtd i dziś.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:41

eslk pisze:I dobrze. W tej sposób Serie A ma +6 punktów do rankingu (o ile Inter utrzyma to 1:0).
Yyyuuuuuuuuhhhhuuuuuuuu. Co za ulga.
ewerthon pisze:możemy się spodziewać więcej napinaczy z tego klubu na forum po tym meczu.
Luz. Nie takie rzeczy przechodziliśmy.

Chelsea dzisiaj zagrała źle, niesamowicie nieporadnie podchodzili do strzałów. Moim zdaniem powinni je oddawać z większą częstotliwością, a nie (jak to powiedział niesamowity i wielki komentator jakiejś tam stacji, nie wiem jakiej) paplać się w swojej wielkości. Inter dobrze w obronie. Do sędziego nie można mieć większych zastrzeżeń. Karne się Chelsea nie należały, bo grała z Interem.

Cieszę się z awansu Mediolańczyków. Ot, może kilka psów dzisiaj sobie użyje trochę więcej niż zwykle.

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:42

Brawa dla w tym przypadku "włoskiej" piłki! Awans i zwycięstwo zasłużone. Niech trafia teraz w 1/4 na Bayern i ich ograją :)

JUVE PER SEMPRE!!!
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:43

sk1le pisze:
KU-bra pisze:(...)

Jestem kibicem Juventusu.. ale umiem być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie. Inter w drugiej połowie gra lepiej od Chelsea. Śmierdzi mi tu bramką.

Edit:

Chelsea - Inter 0:1 :C
A gdzie jest ten mój "nie obiektywizm"? He?

Inter może grał lepiej i konsekwentniej w porównaniu do Chelsea, ale to londyńczykom należały się dwa karne! A po ich strzeleniu mecz na pewno wyglądałby inaczej.

Chelsea po raz kolejny oszukana przez sedziego, może dziś nie tak dobitnie jak w tamtym roku, ale po prostu ich wykantowali!

Tak jestem antyfanem Interu i na bank nim pozostane!

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:45

graty dla interu...podniosą nas w rankingu :prochno:

Chelsea grała tak jakby nie chcieli strzelić gola :whistle: Inter grał swoje nie cofał się...

Mamy drugą niespodziankę CSKA przechodzi dalej...
Jutro licze na kolejną czyt.Stuttgart no i oczywiście Bordeaux

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:45

Dziś podejrzewam, że z taką grą animalsów nawet Wisła by sobie poradziła.
Tak kaleczącej Chelsea nie widziałem od dawien dawna, ale jak się nawet podawać nie umie dokładnie to czego oczekiwać ? :lol: Mieli może 15 minut dobrej gry, ale tak poza tym, to "Andżelotti" chyba ich opił przed meczem i dał rozkaz "nie wygrania meczu".
Cóż inter awansował, czyli póki co Włochy 1-1 Anglia, a w czwartek 2-1 dla Włochów :dance:

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:48

Dziewczęta, nie przeżywajcie. Inter był lepszy, więc awansował dalej.
Teraz CSKA, następnie jakiś Arsenal i mój scenariusz - galaktyczny Inter zwycięzcą CL, ziści się! :happy:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:50

No wypada pogratulować... meczu nie oglądałem ale z tego co czytam Chelsea się nie popisała, niech tam inter ma tą 1/4, i tak dalej nie zajdą raczej (chyba że na CSKA jakieś trafią). :prochno:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
sk1le

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 22:55

KU-bra pisze:
sk1le pisze:
KU-bra pisze:(...)

Jestem kibicem Juventusu.. ale umiem być obiektywny w przeciwieństwie do Ciebie. Inter w drugiej połowie gra lepiej od Chelsea. Śmierdzi mi tu bramką.

Edit:

Chelsea - Inter 0:1 :C
A gdzie jest ten mój "nie obiektywizm"? He?

Inter może grał lepiej i konsekwentniej w porównaniu do Chelsea, ale to londyńczykom należały się dwa karne! A po ich strzeleniu mecz na pewno wyglądałby inaczej.

Chelsea po raz kolejny oszukana przez sedziego, może dziś nie tak dobitnie jak w tamtym roku, ale po prostu ich wykantowali!
Jakie dwa karne koleś ? Oglądałeś inny mecz czy może ja coś przeoczyłem?

KU-bra pisze:Tak jestem antyfanem Interu i na bank nim pozostane!
Obrazek :smile: :smile: :smile:

Ciągnik_Na_Gąsienicach

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 23:00

Mati1990 pisze:Dziś podejrzewam, że z taką grą animalsów nawet Wisła by sobie poradziła.
Tak kaleczącej Chelsea nie widziałem od dawien dawna, ale jak się nawet podawać nie umie dokładnie to czego oczekiwać ? :lol: Mieli może 15 minut dobrej gry, ale tak poza tym, to "Andżelotti" chyba ich opił przed meczem i dał rozkaz "nie wygrania meczu".
Cóż inter awansował, czyli póki co Włochy 1-1 Anglia, a w czwartek 2-1 dla Włochów :dance:
Tys widzial :D Z polskimi teamami to nawet jakies Grosetto, Brescia czy nawet kurde Swansea wygralo... A co do meczu, Inter wygral zasluzenie, Chelsea nie miala zadnej prawdziwie klarownej sytuacji, gdyby Inter byl bardziej kliniczny moglo byc 0:2, 0:3

Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 marca 2010, 23:00

Mati1990 pisze:Cóż inter awansował, czyli póki co Włochy 1-1 Anglia, a w czwartek 2-1 dla Włochów :dance:
Włochów? Dziś jedynym Włochem, którego można było dziś zobaczyć na Stanford Bridge, był trener Chelsea...

Inter zagrał dziś o wiele, wiele lepiej od Chelsea i zdecydowanie zasłużył na zwycięstwo w tym meczu. Jeśli ktoś tego nie zauważył to jest albo ślepy albo głupi.

Pozdrawiam!
ODPOWIEDZ