Wszystko o Milanie
- Zawidowianin
- Juventino
Jeszcze się nie przyzwyczaiłeś do wyjątkowej gościnności kibiców Violi?Pontius21 pisze:Fiorentina ogłosiła ciszę medialną :lol:
była taka sytuacja gdzie sędzia mógł gwizdnąć karny ale nie musiał , dobrze im tak nie lubię ich
a to cyniczne zwycięstwo minimalnym nakładem sił smakuje wspaniale na stadionie pełnym ludzi gwiżdżących od pierwszych minut gdy Milan był przy piłce
:twisted:

- Bubu1899
- Milanista
Karny jak karny, nie ma kontrowersyjny, bylby tez kontrowersyjny... Kontakt byl, sedzia pozwolil dokonczyc akcje Viola miala akcje/strzal z 5m i nie wykorzystali..
Cisza medialna? No bez przesady. Inter oglosil cisze po meczu w ktorym sedzia kazda decyzje podjal slusznie.... Viola imo pochopna decyzja.. SA to nie LM gdzie ich oszukano na 2m spalonym...
4pkt ... 13 kolejek... Roma 5 pkt straty.. WSZYSTKO mozliwe..
Cisza medialna? No bez przesady. Inter oglosil cisze po meczu w ktorym sedzia kazda decyzje podjal slusznie.... Viola imo pochopna decyzja.. SA to nie LM gdzie ich oszukano na 2m spalonym...
4pkt ... 13 kolejek... Roma 5 pkt straty.. WSZYSTKO mozliwe..
Milano siamo noi!
Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

Polakom gratulujemy Milan Club Polonia!

- pan Zambrotta
- Juventino
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... pa,1451742
mimo, że to milanista i angol, żal mi go. Specjalnie rzucił to całe holywood, by zapracować we Włoszech na bilet do RPA. A tu taki pech. Na pewno mundial bez takiej gwiazdy straci na swoim blasku. Czas się żegnać z Beckhamem, kolejną ikoną moich czasów.
mimo, że to milanista i angol, żal mi go. Specjalnie rzucił to całe holywood, by zapracować we Włoszech na bilet do RPA. A tu taki pech. Na pewno mundial bez takiej gwiazdy straci na swoim blasku. Czas się żegnać z Beckhamem, kolejną ikoną moich czasów.
- Madara
- Juventino
No racja. Beckhama strasznie szkoda bo tylko dla mundialu wrócił do europejskiej piłki. Niestety life is brutal.pan Zambrotta pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/lig ... pa,1451742
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Takie jest życie. Beckham to osoba dla której ludzie przychodzą na stadion. Potrafi dać drużynie cały czas bardzo wiele. Myślę, że Capello chciałby mieć takiego gracza w drużynie tym bardziej, że reprezentacja Anglii przeżywa naprawdę trudny okres. Konflikt na linii Bridge - Terry, a co za tym idzie rezygnacji z gry w kadrze przez Wayne'a, który w razie kontuzji Cole'a jest pewniakiem na lewej stronie defensywy. Teraz Beckham..
Na całe szczęscie Rooney cały czas strzela ;]
Na całe szczęscie Rooney cały czas strzela ;]
- Majos
- Juventino
Kurczę naprawdę strasznie mi go szkoda, ale niestety takie jest życie. Bywa nieraz w piłce tak, że jedna kontuzja i eliminuje Cię z najważniejszego turnieju. Niestety do Euro w Polsce i na Ukrainie raczej nie dogra, a szkoda.Simi pisze:Szkoda mi bardzo Becksa widac jak mu zależało na grze w RPA.. Może na Euro wystąpi ?Polskie drogi zobaczy :roll:
- dp10
- Juventino
Moggi "Wielu mistrzów raczej nikt nie sprowadzi, bo i nie ma za bardzo jak. Jest kilku piłkarzy, których bym sprowadził, na przykład Yepesa z Chievo, który naprawdę nieźle sobie radzi."
Yepes w Milanie wg goal.com
Sądziłem jednak ze jest troszke mlodszy (34 lata)..więc pod tym względem jak najbardziej pasuje do Milanu
Yepes w Milanie wg goal.com
Sądziłem jednak ze jest troszke mlodszy (34 lata)..więc pod tym względem jak najbardziej pasuje do Milanu
- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Sampdoria pokonała Milan, tym samym my już nie mamy zbytnio szans na ligę mistrzów. Cztery mecze, 6 pkt straty...
Pytanie co teraz ? Trzeba szukać Downingów i innych takich by nam pomogli walczyć w lidze europejskiej.
Pytanie co teraz ? Trzeba szukać Downingów i innych takich by nam pomogli walczyć w lidze europejskiej.
- Portfel
- Juventino
Patrząc na dzisiejszy mecz Milanu to aż się tam prosi o transfery. Drużyna jest zwyczajnie stara, to jedyny problem.
A jeśli genialna logika Berlusconiego podsunie mu pomysł, jakoby taki a nie inny przebieg był winą Leonardo to wtedy mogą zacząć prawdziwe kłopoty dla mediolańczyków...
PS: Nie ma tu tematu gdzie dałoby się to wcisnąć więc piszę tutaj - widział ktoś mecz Wigan - Arsenal? Jakby mi przed oczami śmignęła Siena.
A jeśli genialna logika Berlusconiego podsunie mu pomysł, jakoby taki a nie inny przebieg był winą Leonardo to wtedy mogą zacząć prawdziwe kłopoty dla mediolańczyków...
PS: Nie ma tu tematu gdzie dałoby się to wcisnąć więc piszę tutaj - widział ktoś mecz Wigan - Arsenal? Jakby mi przed oczami śmignęła Siena.

rawr
- Anders Friden
- Juventino
No cóż powiem szczerze, że troszkę smutno mi się zrobiło jak zobaczyłem dzisiejszy wynik Milanu, 6 pkt straty, a pozostały 4 kolejki.
Jedyna "nadzieja", jeśli tak to w ogóle można nazwać bo jeszcze przed nami w tabeli Palermo i Napoli, to pozostałe mecze Sampdorii:
AS Roma - Sampdoria
Sampdoria - Livorno
Palermo - Sampdoria
Sampdoria - Napoli
Jedyna "nadzieja", jeśli tak to w ogóle można nazwać bo jeszcze przed nami w tabeli Palermo i Napoli, to pozostałe mecze Sampdorii:
AS Roma - Sampdoria
Sampdoria - Livorno
Palermo - Sampdoria
Sampdoria - Napoli
- Wojtek
- Juventino
Milan może już zapomnieć o scudetto tak jak my o LM
Roma pewnie wygra z Lazio i będą mieli 6 pkt straty do Interu i 7 do Romy...
U nich też przydałaby się jakaś rewolucja od nich skład...śrdnia wieku powyżej 30

Roma pewnie wygra z Lazio i będą mieli 6 pkt straty do Interu i 7 do Romy...
U nich też przydałaby się jakaś rewolucja od nich skład...śrdnia wieku powyżej 30

- Swider10
- Juventino
My nie pomoglismy Milanowi, Milan nie pomogl nam... Sampdoria sie oddala, jedyna nadzieja ze maja w miare niekorzystny terminarz przed soba. Gdyby Milan nie musial grac w 10 to by tego nie przegrał (podobnie jak my z interem...)
"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- D-Rose
- Juventino
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-w ... omosc.htmlLa Gazzetta dello Sport pisze: Paolo Maldini, legenda AC Milan i reprezentacji Włoch, jest podejrzany o korupcję i nielegalny dostęp do danych Urzędu Skarbowego - poinformowały włoskie media.
Maldini wraz z żoną został przesłuchany przez prokuraturę w tej sprawie.
W związku z dochodzeniem w tej sprawie do więzienia trafił już pracownik Urzędu Skarbowego, który miał umożliwić m. in. Maldiniemu dostęp do informacji, dzięki którym legenda włoskiej piłki uzyskiwała korzystne ulgi podatkowe.
Maldini w barwach Milanu, w którym spędził 24 lata, rozegrał ponad 600 meczów. Z klubem z Mediolanu Maldini zdobył siedem tytułów mistrza Włoch i pięciokrotnie wygrywał Ligę Mistrzów.