Serie A (28): JUVENTUS 3-3 Siena

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 15:59

Grygera nawinął Makaron-e na uszy

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
white_wolv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Gratuluje tym co marudza... jestescie moimi idolami :*

EDIT :

45` - teraz juz mozna...
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010, 16:04 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.

SirRose

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Przy straconej bramce oprócz Grygery zawinił też moim zdaniem Chimmenti - fatalnie się ustawił mimo, że Cannavaro skrócił mu maksymalnie kont i powinien pilnować bliższego słupka.

Początek wystrzałowy ale potem straciliśmy koncentrację. Zaliczamy strasznie dużo strat w środku pola, niecelnie podajemy. Musimy spokojnie kontrolować przebieg meczu bo jak Siena strzeli na 3:2 to będzie nerwówka na koniec. Frajerstwem by było zremisować ten mecz zwłaszcza, że rywale grają dla nas :) Jeszcze może Roma zgubi punkty i już w ogóle będę szczęśliwy :D

Goofy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:03

zdziwiłem się z aż tak szybko strzelonych bramek...ale czujemy się zbyt pewnie...znów nerwówka w końcówce ? nie, dziękuję....

chciałbym zobaczyć VI i liczę na kolejne bramki i kontrolowaną grę...

non Ti lascero' mai !
luks_wgs

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:03

white_wolv pisze:Gratuluje tym co marudza... jestescie moimi idolami :*
masz 3-2. radocha?

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:36

O ile wczesniej nie potrafilem zrozumiec jak mozna wygrywac ze sredniakiem/slabiakiem 1-0 i cofac sie probowac broniac wynik (co w konsekwencji czesto konczylo sie na 1-1), to teraz juz sam nie wiem co mam powiedziec.. :roll:

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:50

To co, najbardziej sfrajerzony mecz sezonu?

playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:51

Zdenek znowu zawalił. Wysiłek całej drużyny poszedł na marne. Ja go już nie chcę więcej widzieć w Juve.

fazzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:52

white_wolv pisze:Gratuluje tym co marudza... jestescie moimi idolami :*

EDIT :

45` - teraz juz mozna...
Teraz czaisz baze ??

Właśnie pokazaliśmy, że daleko nam do bycia klasową drużyną.

Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
Skrzekacz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:53

mnowo pisze:To co, najbardziej sfrajerzony mecz sezonu?
Tylko sezonu? Chyba nie "doceniasz" tego co sie wydarzyło własnie na naszym boisko z ostatnia ekipa ligi

Tłumaczenie słowa złodziej:
polski- złodziej; angielski- thief; czeski- zloděj; dunski-tyv; francuski- voleur, niemiecki- Dieb, wloski- inter
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 16:58

Po 10 minutach zapomniałem że to my jesteśmy Juventusem i tylko my prowadząc 3-0 nie potrafimy wygrać meczu.. :płaczę: :płaczę: :płaczę: :angry: :angry: :angry:

Szlak mnie bierze...grygera 3 bramki nam zrobił brawo tylko go zostawić na następny sezon :cry:

Palermo przegrało 3-2 z Udine i mielibyśmy 4 miejsce a mamy co ?

Co zrobił Man Utd kiedy wygrywali 2-0 z milanem ? grali swoje nie cofali się i wygrali 4-0

W takim meczu musimy wygrywać pewnie po 4-0 takie mecze

Ale sory tylko juve nie potrafi wygrać z ostatnią drużyną w tabeli w dodatku prowadząc 3-0 :cry: :cry: :cry:

Nie chce oglądać takiego juve :whistle:
Ostatnio zmieniony 14 marca 2010, 19:05 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

Moonk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Juventus powinien zatrudnić jakiegoś dobrego psychologa, bo to jest psychiczne..wygrywać 3-0 i doprowadzić do 3-3 z ostatnią drużyną serie A...no nic walczymy o 3 miejsce :rotfl:

Spójrzmy prawdzie w oczy jeśli nasza obrona wygląda tak
Hasan- Grygera-Canna-De Ceglie...

To ciężko aspirować do gry w LM
niestety wypożyczono Ariaudo, nie zakupiono nikogo obiecującego i teraz tak to wygląda...niestety, trzeba było się pozbyć szrotu i znaleźć trochę kasy na najważniejszy element układanki jakim jest obrona...bo potem tacy artyści jak garbaty prezentują 2 bramki chłopakom ze Sieny(może liczy na transfer do nich)...
wkurzam się strasznie na ten mecz...
"Prawdziwych mężczyzn poznaje się po tym, jak kończą, a nie po tym, jak zaczynają..." to tyle...

oliver

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Ja myślałem, że takie rzeczy dzieją się tylko w FM-ie.

Nie ma co pisać wstyd!!

Grygera po takim meczu powinien zostać wolnym agentem. Tacy zawodnicy jak on powinni mieć opcję w kontrakcie, że po takim meczu czy takich meczach jakie on prezentuje ostatnio i w ogóle powinien rozwiązać kontrakt bez żadnych roszczeń, albo od razu zakończyć karierę przecież jego to nikt za darmo nie będzie chciał.

Ładny gol Candrey i tyle w tym temacie. To, że przejdziemy Fulham to już nie jestem taki pewny. Nic więcej nie mam do powiedzenia

Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.

koniec iti
Kubba

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Frajerstwo sezonu! Jak można zremisować z drużyną pokroju Sieny, grając u siebie i uwaga... prowadząc 3-0! 3-0!! Przecież to się w głowie nie mieści.

Najlepszy obrazek meczu: Trener Sieny, cieszący się jak głupi i unoszący ręce w geście triumfu nad nieudolnością Naszych piłkarzy, w stronę ośmieszonych kibiców Juve! Pięknie!

Jak Manninger nie zagra w meczu z Fulham to nawet nie musimy jechać do Londynu...

Wstyd!

Il Storico

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 marca 2010, 17:01

"Idziemy na mistrza, Scudetto jeszcze możliwe !"- takie oto nastroje panowały po meczu Catanii z Interem. Dziś Siena (klub satelicki Juventusu, z którym nawet Ferrara wygrywał !) pokazał nam brutalną prawdę. To co wyrabia grygera to przechodzi ludzkie pojęcie. Choć widząc 40-latka przed meczem wyjściowym składzie, w dodatku po kontuzji miałem ciarki na całym ciele. Okazało się, że nie ma się co czepiać do Chimentiego, ale do "obrony" jak najbardziej. Co to ma być?! Mi po prostu słów brak na taki "Juventus" (no sorry, ja też mogę się ubrać w koszulkę i pójść na najbliższe boisko). Ten zespół nie zasługuje nawet na miejsce w Lidze Mistrzów. Bo po co potem dostawać w dupsko w grupie, jak możemy "bronić honoru Italii" w Lidze Europy?

Jeśli zagramy tak z Fulham to mogą do Turynu nie wracać. Ci- sory za wyrażenie- frajerzy nie znają się na piłce (z wyjątkami jak Alex, który strzelił dziś 300 i 301 gola, ale jego kumple po fachu mu to zepsuli). Po sezonie widzę rewolucje na górze i w drużynie, bo jak znów zamydlą nam oczy jakimś jednym transferem to mam wyje... walone na następny sezon.

Foża ragacci, foża czwarte miejsce, foża grygera :ok:

Zablokowany