NAKLEJKI NA ŚCIANĘ
- ULTRA-FACTORY.pl
- Juventino
Witam pisze tu z polecenia kolegi bo twierdził że może Was czyli kibiców Juventusu to zainteresować.
Nasza firma produkuje naklejki do dekoracji ścian.
Możemy wykonać na życzenie klienta dowolny napis lub wzór,
bądź może skorzystać z naszych gotowych.
Przykład jak to mniej więcej wygląda:

szczegóły na naszej stronie: http://www.ultra-factory.pl/naklejki.php
dla wszystkich użytkowników forum do końca marca zniżka, przy zamówieniu należy podać jedynie swój nick z forum.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.
Nasza firma produkuje naklejki do dekoracji ścian.
Możemy wykonać na życzenie klienta dowolny napis lub wzór,
bądź może skorzystać z naszych gotowych.
Przykład jak to mniej więcej wygląda:

szczegóły na naszej stronie: http://www.ultra-factory.pl/naklejki.php
dla wszystkich użytkowników forum do końca marca zniżka, przy zamówieniu należy podać jedynie swój nick z forum.
Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą.
- pan Zambrotta
- Juventino
:C drugiego zdjęcia nie warto komentować.
pierwsze zdjęcie to też fotoszop - przyjrzyjcie się górze i dołowi herbu. W pośpiechu nie chciało się wszystkiego obciąć w edytorze.

pierwsze zdjęcie to też fotoszop - przyjrzyjcie się górze i dołowi herbu. W pośpiechu nie chciało się wszystkiego obciąć w edytorze.

- Sossar
- Juventino
bystrzak ... wszystkie takie obrazki mają na celu ukazanie koncowego efektu.pan Zambrotta pisze::C drugiego zdjęcia nie warto komentować.
żeby Cię zachęcic miał sobie taki walnąc na scianie ?
- tabo89
- Juventino
Biorę drugi wzór bez namysłu
Na poważnie to kiedyś już widziałem takie naklejki na allegro i wrzucałem nawet linka na forum. Fajna rzecz lecz niestety cena też nie jest zbyt niska, ale jak ktoś bardzo chce to i fundusze się znajdą.
Teraz też jest to na aukcji i to w różnych rozmiarach itd:
http://www.allegro.pl/item918407448_ls_ ... ratis.html
Autor wątku nie napisał najważniejszego - jak to mniej więcej wygląda cenowo już z tym "rabatem".

Na poważnie to kiedyś już widziałem takie naklejki na allegro i wrzucałem nawet linka na forum. Fajna rzecz lecz niestety cena też nie jest zbyt niska, ale jak ktoś bardzo chce to i fundusze się znajdą.
Teraz też jest to na aukcji i to w różnych rozmiarach itd:
http://www.allegro.pl/item918407448_ls_ ... ratis.html
Autor wątku nie napisał najważniejszego - jak to mniej więcej wygląda cenowo już z tym "rabatem".
- Witcher
- Juventino
Przeglądnąłem Waszą ofertę na stronce, ale nie znalazłem informacji, które by mnie zadowalały, dlatego piszę tutaj:
Jaki koszt byłby takiej naklejki na ścianę, o wymiarach 60cm/40cm? Interesowałby mnie mianowicie herb Juventusu w prostokącie o wymiarach wyżej wymienionych, oczywiście w oryginalnych barwach, a reszta naklejki to kolor pistacjowy.
Jaki koszt byłby takiej naklejki na ścianę, o wymiarach 60cm/40cm? Interesowałby mnie mianowicie herb Juventusu w prostokącie o wymiarach wyżej wymienionych, oczywiście w oryginalnych barwach, a reszta naklejki to kolor pistacjowy.
- pan Zambrotta
- Juventino
sorry, ale ja nie zaryzykuję wklejanie jakiegoś mazidła na swoją ścianę, patrząc jedynie na efekt komputerowy. Niech postara się o zdjęcia od poprzednich klientów, niech zobaczę jak to wygląda "w realu".Sossar pisze:bystrzak ... wszystkie takie obrazki mają na celu ukazanie koncowego efektu.pan Zambrotta pisze::C drugiego zdjęcia nie warto komentować.
żeby Cię zachęcic miał sobie taki walnąc na scianie ?
- ULTRA-FACTORY.pl
- Juventino
na prośbę jednego z użytkowników stworzyliśmy wzór z legendą Juve - Del Piero

- Mateuszello
- Juventino
Jak są takie efekty to może warto to kupić?
Jest jakiś cennik lub coś? Z wymiarami i cenami?

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- ULTRA-FACTORY.pl
- Juventino
cena ustalana indywidualnie zależy od wielkości, wzoru i koloruMateuszello pisze:Jak są takie efekty to może warto to kupić?![]()
do zadawania pytań zapraszamy na gg lub mailowo
- ULTRA-FACTORY.pl
- Juventino
- że rękaw taki na zdjęciu to pretensje do fotografa i Del Piero kieruj ...tanhayi pisze:Nawet ładnie...aczkolwiek prawy rękaw Alexa, straaaaasznie kwadratowy;p
Chciałbym zobaczyć zdjęcie jakiejś naklejki, a nie kolejny projekt.
- real foto naklejka dla kibica Górnika Zabrze i naklejka jakieś laski dla kogoś na drzwi