Liga Mistrzów 2009/2010
- Wojtek
- Juventino
Arsenal niesamowicie zozniósł Porto 5-0 :shock:
Szkoda Violi wygrali 3-2 ale niestety przez sędziego nie zagrają w 1/4 (mówie o pierwszym meczu) Jovetic fenomenalny meczy ma dopiero 20 lat (może go do juve sprowadzić) ; fenomenalny gol Robbena
Liczyłem na viole że przejdą
niestety
Szkoda że Polsat pokazuje dzisiaj Man Utd-Milan (praktycznie przesądzone wszystko,chociaż mogą byc emocje)
Real-Lyon real pewnie będzie cisł (jak to było w meczu real-sevilla
)
Szkoda Violi wygrali 3-2 ale niestety przez sędziego nie zagrają w 1/4 (mówie o pierwszym meczu) Jovetic fenomenalny meczy ma dopiero 20 lat (może go do juve sprowadzić) ; fenomenalny gol Robbena
Liczyłem na viole że przejdą

Szkoda że Polsat pokazuje dzisiaj Man Utd-Milan (praktycznie przesądzone wszystko,chociaż mogą byc emocje)
Real-Lyon real pewnie będzie cisł (jak to było w meczu real-sevilla
- KondzioJuveFans
- Juventino
no szkoda Porto bo niezli zawodnicy tam grają ... ale to co robiła obrona portugalczyków to gorzej niż reprezentacja Polski ;/
Szkoda też Fiorentiny bo prowadzili już 2-0 a ostatecznie skończyło się 3-2 ale to i tak nie dało awansu
ale gdyby sędzia nie uznał tej bramki w pierwszym meczu to awans Violi
Szkoda też Fiorentiny bo prowadzili już 2-0 a ostatecznie skończyło się 3-2 ale to i tak nie dało awansu

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- white_wolv
- Juventino
Ciezko jednoznacznie stwierdzic bo przy 1-1 na wyjezdzie zarowno taktyka Violi jak i Bayernu moglaby wygladac zupelnie inaczej i mysle ze wynik 3-2 bylby malo prawdopodobny.
- pan Zambrotta
- Juventino
Ja rozumiem, że woleliśmy awans Fiorentiny, bo ona również pośrednio ratuje nam tyłek, ale tak się emocjonować ? :o dla mnie trochę nie poważne, "forza viola"...
Włosi przegrali o jedną bramkę, którą ssmańcom podarował sędzia w pierwszym spotkaniu. Taki urok piłki.
Arsenalem się nie przejmuję, to "tylko" Porto. Życzę im poważniejszych rywali.
Włosi przegrali o jedną bramkę, którą ssmańcom podarował sędzia w pierwszym spotkaniu. Taki urok piłki.
Arsenalem się nie przejmuję, to "tylko" Porto. Życzę im poważniejszych rywali.
- Motor
- Juventino
Arsenal pokazał prawdziwą klasę w meczu z Porto, rozumiem iż nie jest to druzyna najlepsza, ale wynik przeszedł granicą przyzwoitości. Co Violi szkoda jej jako włoskiego klubu, ale cóż sędzia, to sedzia...
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Majos
- Juventino
Arsenal zagrał we wczorajszym meczu fenomenalnie. Do tego jeszcze ta piękna brameczka Nasriego i wszystko wiadome. Bendtner po nieudanych występach w lidze, gdzie marnował setki jedna za drugą wypalił w pucharach, strzelił trzy bramki i Porto nie ma. Właśnie to jest tylko Porto, w następnej rundzie nie będzie takich zespołów, będą zostawały coraz silniejsze. szkoda Fiorentiny, bo może braknąć parę punktów w rankingu, ale jak widać sędzia może dużo. Czekamy na dzisiejsze mecze, real jak straci bramkę to będzie kiepsko. Z Milanem jest o tyl ciężka sytuacja, że przegrali u siebie. Ciekawy wieczór się zapowiada.
- pan Zambrotta
- Juventino
ja wręcz modlę się o dzisiejsze odpadnięcie Realu Madryt. Niesamowicie poprawi mi to humor. Kolejny raz porażka w 1/8 finału to by było coś
forza Boumsong! 

- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Mam wspaniałą wiadomość nie tylko dla mnie ale pewnie dla wielu kibiców Juve.
REALU NIE MA JUŻ W LIDZE MISTRZÓW!
Kocham tą sprawiedliwość piłki nożnej gdzie zawsze górą jest drużyna a nie pieniądze! Bawmy się !! Radujmy. I módlmy abyśmy jutro ograli Fulham.!
Ale najgorsze jest to że jedyną nieWłoską drużyną grającą jeszcze w Lidze Mistrzów jest Inter ;(
' Tradycyjne pożegnanie Realu z Ligą Mistrzów '
REALU NIE MA JUŻ W LIDZE MISTRZÓW!
Kocham tą sprawiedliwość piłki nożnej gdzie zawsze górą jest drużyna a nie pieniądze! Bawmy się !! Radujmy. I módlmy abyśmy jutro ograli Fulham.!
Ale najgorsze jest to że jedyną nieWłoską drużyną grającą jeszcze w Lidze Mistrzów jest Inter ;(
' Tradycyjne pożegnanie Realu z Ligą Mistrzów '
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010, 22:42 przez dr.DeV, łącznie zmieniany 1 raz.

- stahoo
- Juventino
2010.03.10, godz. 22:22, El Rafael
japierdziele żenada żenada, idzcie z nimi do Czarnobyla, sreaal Real Real, masakra żal ;/. Bye bye ;(. Higauin kaleka, życzę Ci kontuzji.

Ide po piwo

edit.
No a Milan przegrał, nie ma włoskich druzyn w LM...
Spoczko :lol:pan Zambrotta pisze:Stasiu, tylko nie płacz!
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010, 22:39 przez stahoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- sk1le
- Juventino
pan Zambrotta pisze:ja wręcz modlę się o dzisiejsze odpadnięcie Realu Madryt.
Teraz będziesz musiał modlić się o zwycięstwa Juventusu

Niezły psikus..

2010.03.10, godz. 22:57, Mlodyguma94
ale jestem wk**wiony niech k**wa zawodnicy z realu nie p***la a zwłaszcza Ronaldo, ze wygraja kilkoma bramkami ze na 1000% przejda dalej co ja moge powiedzieć "duzo mowia mało robia" na boisku !!
Ostatnio zmieniony 10 marca 2010, 23:00 przez sk1le, łącznie zmieniany 1 raz.
- ewerthon
- Juventino
Ale wstyd, znowu się będzie z nich każdy śmiał przez cały rok. Krystyna szybko zbiegł do szatni, chyba nie chciał żeby ktoś jego płacz widział.
Milan się skompromitował. Niech ktoś czym prędzej wyeliminuje ten manchester...
Milan się skompromitował. Niech ktoś czym prędzej wyeliminuje ten manchester...