BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Dagmara
- Juventino
- białas
- Juventino
dziadyga na Fulham jedzie? bez win (sztuk 2Dagmara pisze:Miło, żeś taki sumienny. I nie zapomnij, że teraz to należą nam się 2 winaGorn pisze:Mnie nie będzie, bo wypadł mi ważny wyjazd. Zapomniałem wina przywieźć z Turynu więc muszę jechać jeszcze raz.Udanego wyjazdu!

ja prawdopodobnie z Julitą będę.
- dimebag11
- Juventino
- Podziekował: 81 razy
- Otrzymał podziękowanie: 23 razy
Też raczej przyjdę.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości. - Gianni Agnelli
- gil
- Juventino
właśnie wróciłem ze Strychu; koleś (wysoki i kudłaty) chciał po 20 zeta od osoby za te małe stoliczki, bo duże były już zajęte (podobno). Spotkałem tam też Tigmara, który powiedział, że w takim razie trzeba będzie przyjść wcześniej (coś ok. 20 lub nawet przed). Jeśli nie ma nigdzie więcej PF to możemy iść na Strych...
- Tigmar
- Juventino
zrobiłem rezerwacje na strychu na 4 osoby, bo więcej nie miałem kasy 
więc 60 zł do wykorzystania w barze
jak bedziecie chodzic do baru, to ode mnie bierzecie karteczke i mi dajecie wczesniej 20 zł
postaram się przyjsc wczesniej i zajac drugi stolik, co by nie zabrakło miejsc

więc 60 zł do wykorzystania w barze
jak bedziecie chodzic do baru, to ode mnie bierzecie karteczke i mi dajecie wczesniej 20 zł
postaram się przyjsc wczesniej i zajac drugi stolik, co by nie zabrakło miejsc
- Dagmara
- Juventino
- Winner
- Juventino
W weekend transmisji meczu z Sieną nie ma, w czwartek myślę że mecz rewanżowy w LE puszczą choć na razie nie ma jeszcze rozpiski meczy. Natomiast 21 w niedziele na Polsacie Futbol o 20:45 jest mecz z Sampdorią.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.