KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- drozdi
- Juventino
Gadałem z deejeyem ostatnio sugerował abyśmy wspólnie wybrali się na Fulham do was. Niestety o 22:30 w Bieruniu mam trening także zdążę obejrzeć ledwie jedną połowę :płaczę:
edit: to było jak jeszcze nie pracowałeś
edit: to było jak jeszcze nie pracowałeś

Ostatnio zmieniony 08 marca 2010, 22:50 przez drozdi, łącznie zmieniany 1 raz.

- DeeJay
- Juventino
Gdybym był ostatnio napruty, to dziś mógłbym jeszcze uwierzyć w te moje sugestie. Ale na trzeźwo? :roll: Ja odpadam bo mam do roboty na popołudniudrozdi pisze:Gadałem z deejeyem ostatnio sugerował abyśmy wspólnie wybrali się na Fulham do was. Niestety o 22:30 w Bieruniu mam trening także zdążę obejrzeć ledwie jedną połowę :płaczę:

- DeeJay
- Juventino
Jako że meczu na Canalu ani Polsacie nie ma, zapraszam wstępnie w niedzielę na 15 do Słonecznej w Tychach wszystkich chętnych. Niedzielę mam wolną więc obiecuje, że tym razem chętnie walnę browar z każdym kto przyjedzie
Drozdi niech tylko ogarnie czy nie ma w tym czasie żadnego wesela ani stypy 

- drozdi
- Juventino

14.03.10r godzina 15
Restauracja "Słoneczna" Tychy al.Bielska 85
Standardowo tel.kontaktowy dla tych, którzy nie wiedzą jak trafić: 515104579
---------------------------------------------------------
Właśnie wróciłem ze słonecznej. Rezerwacja zrobiona bez najmniejszych problemów także oficjalnie zapraszam wszystkich na mecz. Przypominam, że poza SKY nie ma innej możliwości obejrzenia meczu więc poświęćcie te 3-4h na dojazd i mecz. Obiad zawsze możecie zjeść na miejscu

Z kategorii ciekawostki: W 28 kolejce na boiskach Serie A piłkarze będą grali nową piłką, (NIKE)Red bo taka jest jej nazwa jest kolejnym etapem walki z AIDS w Afryce. Dochód z jej sprzedaży zostanie w całości przekazany na ten cel.