Kto zdobedzie Scudetto???
- Rasi
- Qualità Juventino
Mam nadzieje, że Juve. Szanse widze tak:
1.Juventus 25 %
2. Milan 20 %
3. Roma 15 %
4. Inter 15 %
5. Lazio 10 %
1.Juventus 25 %
2. Milan 20 %
3. Roma 15 %
4. Inter 15 %
5. Lazio 10 %
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To pytanie retoryczne :? Jak myślisz, jaka będzie moja odpowiedź? Staram się patrzeć na sytuację racjonalnie i mimo to JUVE i tak jest moim największym faworytem do wygrania scudetto. W walce tej będą się liczyły zespoły takie jak : Inter, Milan, Roma, Lazio chyba tyle 8)

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak znam życie teraz po kontuzji Alexa znów Pavel zacznie żądzić na biskach nie tylko w Serie A ale w całej Europie a właściwie już zaczął co pokazał w meczu z Olimpiakosem, Scudetto więc oczywiście zostanie w Turynie z Nedvedem na czele, drugie miejsce dla Romy a o trzecie powalczą zespoły z Mediolanu, do walki wtrąci się też Lazio.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- swiergot
- Juventino
Hehe :-D Tak mi się przypomniał wczorajszy mecz Anderlechtu. Czerwona kartka dla Pizarro ucieszyła mnie podwójnie - raz bo nie cierpię Bayernu, a dwa bo dzięki niej nie słyszałem już tak często komentatora mówiącego PI-C-C-ARO :evil:pajzano pisze:Czelsi Londyn lub Niułkastl Junajtet.

- juve21
- Juventino
HEHE Oj Totti ,aleś ty nawiny.Zamień pierwsze miejsce z trzecim to wtedy pogadamyTottiGol pisze:Kolejność będzie następująca:
1. Roma
2. Inter
3. Juve
4. Parma
5. Milan

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie