Forumowicz od A do Z - vol.2
- karosznurek
- Juventino
Głos na Niastego, może w końcu się mu się uda. 
- Majos
- Juventino
W końcu chyba tak, bo prowadzenie ma nieziemskie. Przeczytałem w końcu cały alfabet Olivera. Bardzo fajny, przemyślany, nieraz śmiesznykarosznurek pisze:Głos na Niastego, może w końcu się mu się uda.

- mati888
- Juventino
bo i ankieta, co by nie mówić, chyba najsłabiej obsadzona w historii, nie ubliżając, oczywiście nikomu
i podejrzewam, że taki stan rzeczy będzie się utrzymywał, jeśli nie pogłębiał, bo już zdecydowana większość (o ile nie całość) wszystkich "wielkich członków" forum, wszystkich na tyle znanych, żeby ktokolwiek chciał czytać ich alfabet-napisała swoje prace...
i podejrzewam, że taki stan rzeczy będzie się utrzymywał, jeśli nie pogłębiał, bo już zdecydowana większość (o ile nie całość) wszystkich "wielkich członków" forum, wszystkich na tyle znanych, żeby ktokolwiek chciał czytać ich alfabet-napisała swoje prace...
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- Radek_88
- Qualità Juventino
Alfabety czaseto 'zaskakuja', czasem na plus, innym razem na minus. Chodzi mi np. o przyjemnosc czytania. Kilka razy juz sie rozczarowalem czytajac alfabety tych, ktorych chcialem przeczytac; innym razem mile sie zaskoczylem czytajac wypociny osob, ktorych alfabet byl mi bardziej obojetny. Tak, ze wg mnie alfabet kazdego moze byc dla kogos ciekawy. No i nie sadze, ze juz wszystkie ciekawe 'czlonki' sie opisaly, sporo jeszcze takich zostalo, tylko moze brak im odwagi. 

- Bobeknaklo
- Juventino
zgłaszam się
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tym razem spokojna ankieta, bez napinki.
Niasty [28 głosów]
ewerthon [10 głosów]
Motor [8 głosów]
mati888 [3 głosy]
Wszystkich głosów: 49
Potrzebna jeszcze jedna osoba do kolejnej przeciekawej ankiety.
Niasty [28 głosów]
ewerthon [10 głosów]
Motor [8 głosów]
mati888 [3 głosy]
Wszystkich głosów: 49
Potrzebna jeszcze jedna osoba do kolejnej przeciekawej ankiety.
- Motor
- Juventino
O ile wyniki dawały nadzieję o "walkę" o zwycięstwo i ewentualnego zwycięstwa. To po raz enty dochodzi zawodnik pierwsza klasa, ale próbować będę
.

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- tabo89
- Juventino
- mati888
- Juventino
Radek - posypuję głowę popiołem-Tabo jest jednym z tych sławnych forumowiczów-czekamy na więcej
Mój głos dla Niego! Za te wszystkie opisy przed meczami, za akcje z ciuchami, za udzielanie się w temacie o koszulkach z allegro, za DOWCIPY!
Jedziesz Tabo!

Mój głos dla Niego! Za te wszystkie opisy przed meczami, za akcje z ciuchami, za udzielanie się w temacie o koszulkach z allegro, za DOWCIPY!
Jedziesz Tabo!
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- pan Zambrotta
- Juventino