WARSZAWA || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Alexxxxx
- Juventino
Gościu niech przyjdzie i pokaże swą dziarę stuleciabblackk pisze:Pewno jak któryś z nas miałby dziarę to byś w podskokach na jednej nodze przypełzł żeby skomentować

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- gosciu_Muranista
- Juventino
- pokerzysta
- Juventino
- gosciu_Muranista
- Juventino
no niestety do 21Alexxxxx pisze:o 21.gosciu_Muranista pisze:gościu nie może bo niestety w czwartki pracuje8)
- Polmos
- Juventino
To co stoi na przeszkodzie by wpaść po pracy?gosciu_Muranista pisze:no niestety do 21Alexxxxx pisze:o 21.gosciu_Muranista pisze:gościu nie może bo niestety w czwartki pracuje8)
Ja się pojawie. Stęskiniłem się już troszkę za wami :-)
- Alexxxxx
- Juventino
W ogolę a pro po meczu z Fulham, zobacznie jaką informację znalazłem na angielskim portalu:
"Jak informuje La Gazetta dello sport Del Piero jest bardzo zmartwiony brakiem Gościa w meczu z Fulham. Fotoreporterzy mediolańskiego dziennika uchwycili smutek kapitana Juventusu, gdy dowiedział się on o tym podczas dzisiejszego treningu:

Przypomnijmy w tej chwili wywiad z dnia wczorajszego dla SkySport:
Z gościem na trybunach, czuję, że wstępuje we mnie siła młodego byka, stać mnie na grę na poziomie formy z 1996 roku. Jestem podbudowany, ze wreszcie odważy się obejrzeć mój mecz w gronie innych kibiców
Piłkarze Juve ćwiczą specjalną choreografie na cześć gościa. Pomaga im w tym były szwedzki mistrz pogo i piłkarz Juve, Olof Mellberg.
Niestety ukrywanie się gościa wzbudziło we Włoszech kontrowersje, gdyż pojawiły się informacje jakoby inspiracją dla nowego dzieła w świecie gejowskiej sztuki były właśnie relacje na linii Del Piero - gościu z Polski. Choć fakt, ze tamtejsze publikacje przedstawiają dość zastanawiające fakty:
Reklama gościa z Del Piero

Zarejestrowana wypowiedź Del Piero podczas ostatniej gali Lega Calcio

Omawiany obraz gejowski

Wg Bena Von Markijka to perfekcyjne dzieło, którego autor Pedalus Pipinius Interistus z Mediolanu czerpał inspirację z relacji gościa z Del Piero.
Niestety posiada ku temu dowody:
Ostatnia impreza u Chielliniego. Robin - gościu, Batman - Del Piero.
Te insynuacje posiadają mocne podłoże zwłaszcza, że na portalach społecznościowych gościu z Polski nie boi się ukazywać swojego zamiłowania do homo-zabaw, dostosował do tego swój ubiór:

Prasa spekuluje czy nieobecność gościa na meczu nie jest tak naprawdę spowodowana obawą przed swoją seksualnością, a nie jak podaje rzecznik gościa pracą nad nowym filmem, obecnie na ekrany wchodzi nowa ekranizacja z gościem w roli głównej:

W czwartek tak naprawdę się okaże, jak poradzi sobie popularny, osamotniony Alex bez pomocy gościa z Polski, i czy kibice ta naprawdę zrozumieją, dlaczego ten gościu nie chce wspierać swego kapitana, mimo że jak widać poza stadionem łączą go z nim wyjątkowe relacje.
Źródło: www.thesun.com"
No już sam nie wiem, co o tym myśleć
"Jak informuje La Gazetta dello sport Del Piero jest bardzo zmartwiony brakiem Gościa w meczu z Fulham. Fotoreporterzy mediolańskiego dziennika uchwycili smutek kapitana Juventusu, gdy dowiedział się on o tym podczas dzisiejszego treningu:

Przypomnijmy w tej chwili wywiad z dnia wczorajszego dla SkySport:
Z gościem na trybunach, czuję, że wstępuje we mnie siła młodego byka, stać mnie na grę na poziomie formy z 1996 roku. Jestem podbudowany, ze wreszcie odważy się obejrzeć mój mecz w gronie innych kibiców

Piłkarze Juve ćwiczą specjalną choreografie na cześć gościa. Pomaga im w tym były szwedzki mistrz pogo i piłkarz Juve, Olof Mellberg.
Niestety ukrywanie się gościa wzbudziło we Włoszech kontrowersje, gdyż pojawiły się informacje jakoby inspiracją dla nowego dzieła w świecie gejowskiej sztuki były właśnie relacje na linii Del Piero - gościu z Polski. Choć fakt, ze tamtejsze publikacje przedstawiają dość zastanawiające fakty:
Reklama gościa z Del Piero

Zarejestrowana wypowiedź Del Piero podczas ostatniej gali Lega Calcio

Omawiany obraz gejowski

Wg Bena Von Markijka to perfekcyjne dzieło, którego autor Pedalus Pipinius Interistus z Mediolanu czerpał inspirację z relacji gościa z Del Piero.
Niestety posiada ku temu dowody:

Ostatnia impreza u Chielliniego. Robin - gościu, Batman - Del Piero.
Te insynuacje posiadają mocne podłoże zwłaszcza, że na portalach społecznościowych gościu z Polski nie boi się ukazywać swojego zamiłowania do homo-zabaw, dostosował do tego swój ubiór:

Prasa spekuluje czy nieobecność gościa na meczu nie jest tak naprawdę spowodowana obawą przed swoją seksualnością, a nie jak podaje rzecznik gościa pracą nad nowym filmem, obecnie na ekrany wchodzi nowa ekranizacja z gościem w roli głównej:

W czwartek tak naprawdę się okaże, jak poradzi sobie popularny, osamotniony Alex bez pomocy gościa z Polski, i czy kibice ta naprawdę zrozumieją, dlaczego ten gościu nie chce wspierać swego kapitana, mimo że jak widać poza stadionem łączą go z nim wyjątkowe relacje.
Źródło: www.thesun.com"
No już sam nie wiem, co o tym myśleć

Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- gosciu_Muranista
- Juventino
:rotfl:
Widzę Alexxxxxxxxxxxxx że ci się bardzo nudziło.
Taką presję wywierasz ale dopiero w środę będę wiedział czy uda mi się wyrwać wcześniej z pracy - szanse oceniam pół na pół.
Widzę Alexxxxxxxxxxxxx że ci się bardzo nudziło.
Taką presję wywierasz ale dopiero w środę będę wiedział czy uda mi się wyrwać wcześniej z pracy - szanse oceniam pół na pół.
- Alexxxxx
- Juventino
Jeszcze tylko 20 dnibblackk pisze:Alexxxxx szalejeTo chyba przez to, że nie może pić alkoholu
Trudno by mi było wtedy obsługiwać klawiaturępiter_b pisze:Napewno sztanga go przygniotła i stąd te pomysły![]()

Zbiórka 20.30 pod bramą UW

Gianni Agnelli
Gianni Agnelli