HipHopowa strona Forum.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
A pamiętasz koncert Molesty? Sami mówili "To nie zielona góra, zostawcie go" itp. ;]Boksic9 pisze:kolego ale te faki pokazala laska ;p a to róznica ;p raczej ani Tede ani Peja nie są damskimi bokserami ;p
- Boksic9
- Juventino
nie słucham Molesty od kiedy tam nie ma Wilka ;p wiec nie wiem co mówili ... ten jeden wizerunek nie moze przekreślić tego co Rychu zrobił dla Polskiego hip-hopu na co pracował kupę lat
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Sorry, że tak wbijam ze swoim skrzywieniem w Waszą dyskusje, ale z racji tego, że świata naszego zrozumieć nie mogę, to muszę.
Pokazał mu środkowy palec, a ten nasłał na niego kilku ludzi bez mózgu, którzy tak ślepo mu się zawierzyli, że gdyby im się kazał pozbyć przyrodzenia, to pewnie zrobiliby to bez zastanowienia. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Czy gdybyś tam był pomiędzy nimi, to dołączyłbyś się do tego aktu?
Nie ogarniam ogólnej podniety tymi dissami, czy jak to tam pies zwał. Co za orgazm jak jeden drugiemu powie, że go nie lubi. Taka droga do szczytowania nie mająca nic wspólnego ze sztuką. Kisiel się leje strumieniami.
Nie lubię tej muzyki, kojarzy mi się z biedą, a ludzie ubodzy w średniowieczu nie mieli wykształcenia. Czasami wyjdzie jakiś miły kawałek, czasami wyjdzie jakiś człowiek, który był na tyle ambitny, aby wyjść ze średniowiecza, ma mózg i to właśnie cenię. Ale ogólnie zawsze mi się będzie to tak kojarzyć i szanowny kolego Boksic9, zwisa mi to, że Kuba z BvB tego słucha. Jego życie, jego wybory i jego gust. Nikomu nic nie zabraniam.
Pozdrawiam.
Zacznijmy od tego, że nie każdy chciałby wyjść z biedy, bo nie każdy chciałby się w niej znaleźć. Dla jednych jest pajacem, to jeden z powodów, dla których nie chciałbym osiągać tego, co on. Jeżeli chcesz mnie pobić, bo jestem jednym z tych, dla których jest pajacem, wal śmiało na pw.Boksic9 pisze:gardzisz Rychem ? człowieku chciałbyś osiągnąć to co on w życiu wyjsc z biedy i byc kimś !!!!!!!!
Pokazał mu środkowy palec, a ten nasłał na niego kilku ludzi bez mózgu, którzy tak ślepo mu się zawierzyli, że gdyby im się kazał pozbyć przyrodzenia, to pewnie zrobiliby to bez zastanowienia. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>. Czy gdybyś tam był pomiędzy nimi, to dołączyłbyś się do tego aktu?
Nie ogarniam ogólnej podniety tymi dissami, czy jak to tam pies zwał. Co za orgazm jak jeden drugiemu powie, że go nie lubi. Taka droga do szczytowania nie mająca nic wspólnego ze sztuką. Kisiel się leje strumieniami.
Nie lubię tej muzyki, kojarzy mi się z biedą, a ludzie ubodzy w średniowieczu nie mieli wykształcenia. Czasami wyjdzie jakiś miły kawałek, czasami wyjdzie jakiś człowiek, który był na tyle ambitny, aby wyjść ze średniowiecza, ma mózg i to właśnie cenię. Ale ogólnie zawsze mi się będzie to tak kojarzyć i szanowny kolego Boksic9, zwisa mi to, że Kuba z BvB tego słucha. Jego życie, jego wybory i jego gust. Nikomu nic nie zabraniam.
Pozdrawiam.
- Juve Master
- Juventino
Właśnie dlatego, że był tylko małolatem to powinien się Rysiu Pysiu zreflektować, włączyć tryb myślenie ON, co mu się NB rzadko zdarza a dopiero potem podjąć odpowiednie kroki.Boksic9 pisze: proste po co małolat zaczynał
Co do oceny Peji jako rapera - muzyka jak dla mnie prymitywna, o określonym targecie, więcej bluzgów niż przesłania, ale należy mu oddać, że walnie przyczynił się do rozwoju tego gatunku w Polsce. Kiedyś nawet go słuchałem jako 14-latek :>
O gustach się nie dyskutuje, ale Teduniu to, przynajmniej dla mnie, wyjątkowa chała i nie mogę pojąć jak można tego słuchać

- Boksic9
- Juventino
pozdrawiam i ? czlowieku nie wszystkie jego piosenki są o biedzie !!! teraz tworzy inna muzyke !!! choć zawsze wspomina w każdej plycie o biedzie !!! nie wstydzi sie tego bo teraz jest kimś !! ma tyle siana co my mozemy pomarzyć !!! tylko głupiec powie ze Rychu nic i nie zrobił dla Polskiej sceny hip -hopowej !!! zrobił i to najwięcej !!! dlaczego niby Rysiu sprzedaje prawie najwięcej plyt z hip-hopu w Polsce co te niby biedne dzieci maja na plytki po 30 zl !!! bo oni liczą kazdy grosz i nie stać ich na plyte tylko wolą miec na dragi ... lub inne duperele .... a 4 zlote i 1 platyna cos mowia Ci ? Tedzik pedzik ma 1 złota i ostatnią .... dałeś nie zła wiązankę
polecam przesłuchać jesli twierdzisz ze tylko śpiewa o biedzie
Juve master jako 14 latek mówisz wyluzuj !!! a co do OS.T.r wciaz te same płyte żadna nowa niczym sie nie rózni dla mnie ten koles jest kiepski. zobacz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w ich hip-hopie tez są same bluzgi !!!! a są najlepsi
polecam przesłuchać jesli twierdzisz ze tylko śpiewa o biedzie
Juve master jako 14 latek mówisz wyluzuj !!! a co do OS.T.r wciaz te same płyte żadna nowa niczym sie nie rózni dla mnie ten koles jest kiepski. zobacz <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> w ich hip-hopie tez są same bluzgi !!!! a są najlepsi
- szczypek
- Juventino
Muzyka kojarzy mi się z biedą - jest to muzyka uboga, bo Tworzą ją ludzie biedni (biedni umysłowo, nie tacy, którzy nie mają pieniędzy).
Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Co zrobiłbyś gdybyś stał obok tego "małolata"?
To jak rozumiem, imponuje Ci w jego osobie najbardziej. Cóż, jedni mówią, że pieniądze szczęścia nie dają, inni, że szczęśliwi są, gdy się sprzedają. Jeżeli wyjście z biedy to Twój życiowy cel, to pozostaje mi tylko i wyłącznie życzyć Ci powodzenia. A jeżeli kiedyś dojdziesz do tego, że są wyższe wartości, to będziesz szczęśliwszym człowiekiem.Boksic9 pisze:ma tyle siana co my mozemy pomarzyć !!!
Nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. Co zrobiłbyś gdybyś stał obok tego "małolata"?
- Boksic9
- Juventino
nie wyjscie z biedy to nie mój życiowy cel bo nie musze wychodzic z niej bo po prostu sie na niej nie wychowałem i mnie flota Rysia nie kreci wymieniłem min to ... ale po stracie matki ojca pijak pokazał że sie nie załamał tylko cos moze zrobic człowieku bądź mądry pisz wiersze !! nie miał matki ojciec żul a gdzie teraz jest ? !! co ja bym zrobił sam bym zszedł i mu nawaliła jak ochrona by go nie wyniosła to bym przerwał koncert albo postawił warunek że albo go wyniosą albo nie ma koncertu . proste !!! nie rozumiem dlaczego przez jedno głuptactwo przekreśla sie jego zasługi , co Ty masz dobrze co ? bo mamusia ci przyniesie śniadanko do łożka na imprezę da gacie wypierze wiec nie narzekasz , wyluzuj i koniec tematu , i jeszcze jedno kasa szczęścia nie da ale bez niej nie da sie żyć . naprawde widze ze mozesz pisać wiersze . pozdro
- pan Zambrotta
- Juventino
- szczypek
- Juventino
Na początek. Pisz człowieku trochę po polsku, bo nie wiem czy się dobrze domyślam co chcesz mi przekazać w tym jednozdaniowym bełkocie.
No właśnie, bo Ty nie widzisz w tym nic złego. Gdybyś stał w tym tłumie, to przyłączyłbyś się do tej bandy. Tylko po co to? Manifestacja siły? On jeden, zwykły frajer, który poszedł na ten koncert zapewne w jednym, wiadomym celu i zrealizował go. Natomiast banda zamiast podejść do tego jak ludzie, postanowiła, że przekona ludzkość, że zejście z drzewa było tylko przypadkiem. Już nie mówię o tym na scenie, bo im głupszy przywódca tym i stado mądrzejsze nie będzie. Nie rozumiesz dlaczego się przekreśla jego zasługi? To proste. Człowiekiem trzeba być całe życie.Boksic9 pisze:co ja bym zrobił sam bym zszedł i mu nawaliła jak ochrona by go nie wyniosła to bym przerwał koncert albo postawił warunek że albo go wyniosą albo nie ma koncertu . proste !!! nie rozumiem dlaczego przez jedno głuptactwo przekreśla sie jego zasługi
Ba! I nie wstydzę się tego, że mam dobrze. Poszedłeś w skrajność. Doceniam ludzi, którzy mimo tego, że nie mieli czy nie mają dobrze, potrafią się realizować, ale czasami warto sobie powiedzieć stop. Nie będę się podniecał jakimś raperem, bo miał kiedyś źle.Boksic9 pisze:co Ty masz dobrze co ?
Czyżby sukcesywne poszukiwania graczy na ławkę rezerwowych? xDpan Zambrotta pisze:Boksic 9, jesteś wielki. Grywasz może w FMa?
- Boksic9
- Juventino
nie nie Poeta masz dobrze dzieki Twoim kochanym rodzicom ja sie nim nie podniecam ze był biedny !!! człowieku a skąd byś wiedział co ja bym zrobił !!! czy jak bym tam byłbym bym się włączył w ten tłum!!! ja napisałem jak bym sie zachował jak by do mnie tak pokazał nie do Rycha !!!
wydaje mi sie ze jesteś taki m dzieciaczkiem co mamusia przyniesie do łóżka śniadanie , pierdniesz to odtworzy za ciebie okno itd ... pewnie nawet nie wypiłeś piwa przed 18 -rokiem życia ? co !!! a dziewczyne kiedyś miałeś? he nawet jakby to i tak na sex poczekasz aż do ślubu synalku a pipy to na oczy nie widziałeś.. . i dziękuj profesorku rodzicom za to co masz !!! w tej chwili !!! wybrać Cierpienie czy nude ? !!!! Ja To pierwsze !!!
Ty pewnie nigdy nic złego nie zrobiłeś co ? nie !!! bo prócz wyjscia na uczelnie pewnie siedzisz w domku i spijasz herbatkę którą mama ci zrobi !!!
wydaje mi sie ze jesteś taki m dzieciaczkiem co mamusia przyniesie do łóżka śniadanie , pierdniesz to odtworzy za ciebie okno itd ... pewnie nawet nie wypiłeś piwa przed 18 -rokiem życia ? co !!! a dziewczyne kiedyś miałeś? he nawet jakby to i tak na sex poczekasz aż do ślubu synalku a pipy to na oczy nie widziałeś.. . i dziękuj profesorku rodzicom za to co masz !!! w tej chwili !!! wybrać Cierpienie czy nude ? !!!! Ja To pierwsze !!!
Ty pewnie nigdy nic złego nie zrobiłeś co ? nie !!! bo prócz wyjscia na uczelnie pewnie siedzisz w domku i spijasz herbatkę którą mama ci zrobi !!!
- szczypek
- Juventino
Prawdopodobnie zrobiłbyś to samo. Powiedz szczerze, na Tobie to zrobiło wielkie i pozytywne wrażenie. Kozak z niego. Nie dał sobie wejść na głowę przez jakiegoś frajera. <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.Boksic9 pisze:czy jak bym tam byłbym bym się włączył w ten tłum!!! ja napisałem jak bym sie zachował jak by do mnie tak pokazał nie do Rycha !!!
Masz rację mówiąc, że Ci się wydaje. Zacznijmy od priorytetów, a te są zgoła odmienne od zapewne Twoich, którymi próbujesz zabłysnąć albo zaszpanować. Wypicie piwa przed 18 rokiem życia? Sex przed ślubem? Szacunek do siebie i do innych jest ważniejszy. Tylko jak Ty masz o tym wiedzieć skoro Cię tego nie nauczyli nigdy.Boksic9 pisze:wydaje mi sie ze jesteś taki m dzieciaczkiem co mamusia przyniesie do łóżka śniadanie , pierdniesz to odtworzy za ciebie okno itd ... pewnie nawet nie wypiłeś piwa przed 18 -rokiem życia ? co !!! a dziewczyne kiedyś miałeś? he nawet jakby to i tak na sex poczekasz aż do ślubu synalku a pipy to na oczy nie widziałeś.. . i dziękuj profesorku rodzicom za to co masz !!! w tej chwili !!! wybrać Cierpienie czy nude ? !!!! Ja To pierwsze !!!
Coś Ci synku ten diss tak średnio wyszedł, chyba, ze to coś ze mną jest nie tak, bo nie czuję się obrażony.
Dalsza dyskusja z Tobą nie ma sensu. Jeżeli zaaplikują Ci mózg, przestaniesz robić z siebie pajaca i dasz mi jakieś dobre argumenty, to do niej wrócimy.
Tymczasem pozdrawiam Cię i z serca błogosławię,
Poeta i Profesorek.
- Juve Master
- Juventino
Boksic9 pisze:nie nie Poeta masz dobrze dzieki Twoim kochanym rodzicom ja sie nim nie podniecam ze był biedny !!! człowieku a skąd byś wiedział co ja bym zrobił !!! czy jak bym tam byłbym bym się włączył w ten tłum!!! ja napisałem jak bym sie zachował jak by do mnie tak pokazał nie do Rycha !!!
:rotfl: :rotfl: :rotfl: 50 CENT GOD DAMN IT!

Stałem się Twoim fanem.
Poproszę o żółtą kartkę za OT.