T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tabo89
- Juventino
- juveni
- Juventino
Wzór nr 1, Sztuk: 1, rozmiar: L,
Wzór nr 2, Sztuk: 1, rozmiar: L,
jak szalec to szalec
Wzór nr 2, Sztuk: 1, rozmiar: L,
jak szalec to szalec

Ostatnio zmieniony 09 marca 2010, 15:59 przez juveni, łącznie zmieniany 1 raz.
Don't hear the bell but you answer the call
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
It comes to you as to us all
We're just waiting
For the hammer to fall
- gosciu_Muranista
- Juventino
- Giacobbneri
- Juventino
Ehh, wszystko fajnie tylko po co w takim raze te nieliczne jednostki jak ja wpłacaliśmy 48 zł na próbne ? Bez urazu Faja ale sam też trochę mieszasz, że takie sprawy dopiero teraz wychodzą. W sumie niewiele to zmienia, po prostu zbierzmy kasę w końcu. Powiedźmy 10 dni deadlinu na wpłate i róbmy zamówienie, bo widać na próbne nie ma szans by znaleźć te kilkadziesiąt osób ...
Popieram, koniec cackaniaNo to tym bardziej. Przestańmy się pieścić i zamawiajmy.
Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- mateo369
- Juventino
no to fakt, ale zawsze możemy zrobić dobry uczynek i tę drobną nadwyżkę przekazać na JP, my przez to nie zbiedniejemy a chłopakom na pewno się przydaGiacobbneri pisze:Ehh, wszystko fajnie tylko po co w takim raze te nieliczne jednostki jak ja wpłacaliśmy 48 zł na próbne ?
Niestety masz rację, liczyłem że będę miał wcześniej koszulkę a tu lipa... Dlatego popieram Twój pomysł - wpłaty powinny potrwać nie dłużej niż 10 dni, bo im więcej czasu im Faja dasz, tym dłużej będą zwlekać a jak ktoś rzeczywiście chce koszulkę to wpłaci w najbliższym możliwym terminie. Dodatkowo jestem też za tym aby karać te osoby (ostrzeżeniem? wpisaniem na czarną listę?) które się zapisały, zaśmiecały niepotrzebnie temat a później nie wpłaciły pieniędzy, to nie przedszkoleGiacobbneri pisze:Bez urazu Faja ale sam też trochę mieszasz, że takie sprawy dopiero teraz wychodzą. W sumie niewiele to zmienia, po prostu zbierzmy kasę w końcu. Powiedźmy 10 dni deadlinu na wpłate i róbmy zamówienie, bo widać na próbne nie ma szans by znaleźć te kilkadziesiąt osób ...
E.
w sumie masz racje, skoro mają być lepszej jakości to warto poczekaćfaja69 pisze:Słuchajcie wyszło jak wyszło, ale skoro zaproponowali lepsze i trwalsze rozwiązanie to dlaczego mamy nie skorzystać?
Ostatnio zmieniony 03 marca 2010, 18:43 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- faja69
- Juventino
osoby które zapisały się wcześniej na wersje próbne oczywiście dostaną zwrot tej części która jest ponad cene, w tym przypadku 8zł. uczynie to choćby zaraz.
Słuchajcie wyszło jak wyszło, ale skoro zaproponowali lepsze i trwalsze rozwiązanie to dlaczego mamy nie skorzystać?
tak jak wcześniej pisałem, będzie czarna lista dla osób którzy się zapisali i nie dają znaku życia, ja nie będe latał za kimś i prosił o wpłate!
Nr konta i dane udostępnie niebawem.
Słuchajcie wyszło jak wyszło, ale skoro zaproponowali lepsze i trwalsze rozwiązanie to dlaczego mamy nie skorzystać?
tak jak wcześniej pisałem, będzie czarna lista dla osób którzy się zapisali i nie dają znaku życia, ja nie będe latał za kimś i prosił o wpłate!
Nr konta i dane udostępnie niebawem.

- tabo89
- Juventino
mateo369 pisze:Dodatkowo jestem też za tym aby karać te osoby (ostrzeżeniem? wpisaniem na czarną listę?) które się zapisały, zaśmiecały niepotrzebnie temat a później nie wpłaciły pieniędzy, to nie przedszkole
Tak jak już kiedyś pisałem to jest bardzo dobry pomysł i stworzyłem już taką czarną listę biorąc dane z ostatnich akcji i mam ją na dysku. Liczę na współpracę innych organizatorów (np faji, któremu zaraz prześlę tą czarna listę) i że jeśli będzie to konieczne żeby ją uzupełniali. Mam nadzieję, że takich sytuacji będzie jak najmniej i lista nie będzie się zbytnio powiększać ale trzeba z tym jakoś walczyć.faja69 pisze:tak jak wcześniej pisałem, będzie czarna lista dla osób którzy się zapisali i nie dają znaku życia, ja nie będę latał za kimś i prosił o wpłate!
Zastanawiam się tylko czy lista powinna być publiczna czy tylko do wiadomości organizatorów.
- Kurczi
- Juventino
Panowie trwają zapisy na koszulki dla naszych Pań!!! na pewno każda wybranka serca ucieszy się z takiego prezentu :-D
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... c&start=90
http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... c&start=90
- juventini16
- Juventino
dobra jedziemy z tym koksem im szybciej tym lepiej....
"To zaszczyt być Juventinim" Kibice JUVE WiErNi jAk ZaDnI InnI....