Obstawianie meczów, typy- bukmacherka w sezonie 09/10
- Radek_88
- Qualità Juventino
Tzn. nowo zarejestrowanym uztkownikom? Czy wszystkim? Jesli wszystkim to gdzie tego bonusa mozna 'odebrac', bo nie widze nic na ich stronce.gawron pisze:Bet-at-home podarowało swoim użytkownikom 5zł, także można się pobawić.
- gawron
- Juventino
Dostałem od nich wczoraj maila zatytułowanego "Chyba oszaleliśmy?! Rozdajemy kasę!". W sumie nie jest wyjaśnione w nim, jakie warunki spełniłem, że dostałem ten bonus.Radek_88 pisze:Tzn. nowo zarejestrowanym uztkownikom? Czy wszystkim? Jesli wszystkim to gdzie tego bonusa mozna 'odebrac', bo nie widze nic na ich stronce.gawron pisze:Bet-at-home podarowało swoim użytkownikom 5zł, także można się pobawić.
Wiadomość zaczyna się tak:
"Chyba oszaleliśmy?! Rozdajemy kasę – Tobie też!
bet-at-home.com, bukmacher któremu zaufało już ponad 500.000 graczy z Polski pragnie podarować Ci darmowy depozyt w wysokości 5,- PLN!"
Poniżej tego podany został mój osobisty kod bonu i instrukcja, gdzie go wpisać.
Sprawdź, czy nie dostałeś od nich mejla. A może wybierali losowo, albo nie 'wydałeś' u nich wystarczającej liczby pieniędzy?

- alex_KiNiO
- Juventino
No ja też dostałem i to nawet 2! I okazało się, że na jednym koncie można tylko raz tego bonusu użyć. Ale oddałem ten drugi koledze, który ma konto od niedawna na BAT i nie dostał tego bonu i doładowało mu tą 5- ke 
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- sharikk
- Juventino
JUVE PER SEMPRE!!!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Czerwone panienki nie mogły trochę spiąć pośladków i przegrały u siebie z ostatnią drużyną w tabeli. W zaistniałej sytuacji życzę kopaczom z Livorno rychłego powrotu do Serie B, gdzie ich miejsce.Fonczek1 pisze:Ładnie trafiłeś. Szkoda tylko tego Livorno ;/
Napoli remisuje. Wygrajmy dzisiaj i odskoczymy na trzy punkty. Ostatnim razem to Juventus, remisując z Ajaxem, trochę zepsuł mi miły kupon (trochę bardzo zepsuł).
sharikk, cieszę się Twoim szczęściem. Masz może gdzieś zdjęcia kuponów z września albo chociaż grudnia?
- sharikk
- Juventino
szczypek pisze:Czerwone panienki nie mogły trochę spiąć pośladków i przegrały u siebie z ostatnią drużyną w tabeli. W zaistniałej sytuacji życzę kopaczom z Livorno rychłego powrotu do Serie B, gdzie ich miejsce.Fonczek1 pisze:Ładnie trafiłeś. Szkoda tylko tego Livorno ;/
Napoli remisuje. Wygrajmy dzisiaj i odskoczymy na trzy punkty. Ostatnim razem to Juventus, remisując z Ajaxem, trochę zepsuł mi miły kupon (trochę bardzo zepsuł).
sharikk, cieszę się Twoim szczęściem. Masz może gdzieś zdjęcia kuponów z września albo chociaż grudnia?
Nie rozumiem aluzji ;| ?
JUVE PER SEMPRE!!!
- sharikk
- Juventino
Nie raz ludzie na tutejszym forum to robili, także nie widzę problemu?szczypek pisze:Wrzucasz zdjęcie kuponu, który wygrałeś lub nie, ale po rozegraniu spotkań, nie przed. Chcesz się wyżalić, pochwalić, czy co?sharikk pisze:Nie rozumiem aluzji ;| ?
JUVE PER SEMPRE!!!
- sharikk
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem, mam sobie strzepać specjalnie z tej okazji czy coś?sharikk pisze:z dedykacją dla Szczypka
Co do dnia dzisiejszego. Jak już pisałem wcześniej, szału nie ma. A i moje nowe postanowienie. Na TEN Juventus nie postawie już ani złotówki.
Bayern Monachium - Hamburg 1 1,45
Juventus - Palermo 1 1,70
Olympiakos - Atromitos 1 1,25
Maccabi Haifa - Ashdod 1 1,35
Hapoel Tel-Aviv - Hapoel Bnei Sakhnin 1 1,35
Panionios - Panathinaikos 2 1,50
Livorno - Siena 1 2,10
Napoli - Roma X 3,20
Galatasaray - Kasimpasa 1 1,25
Ostatnio zmieniony 28 lutego 2010, 23:24 przez szczypek, łącznie zmieniany 2 razy.