Forumowicz od A do Z - vol.2

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

Nastepny alfabet napisze...

Można wybrać tylko 1. opcję

Pokaż wyniki
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2010, 22:40

Pawełek [30 głosów]
Niasty [26 głosów]
Motor [11 głosów]
mati888 [7 głosów]

Wszystkich głosów: 74

Jedna osoba potrzebna do kolejnej ankiety.

A czarna lista znow sie powieksza..

Motor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2010, 22:46

No Pawełek, wreszcie Ci się udało! A ja już zachęcam do głosowania na mnie i do zgłaszania się do kolejnych ankiet :wink: .

Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.

27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2010, 22:48

Motor w podpisie pisze:Głosuj na Motora, daj mu szansę!
Jeśli chodzi o alfabet to może dodaj jeszcze hiperłącze :lol:
Zagłosuję jak zobaczę pełną listę.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
mati888

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lutego 2010, 22:56

ja chciałem tylko podziękować wszystkim tym, którzy zmarnowali na mnie swoje głosy :smile:
ciekaw jestem tylko czy kierowali się jakimś losowaniem, mniejszym złem czy litością :P no, oprócz Azraela-sam go podkusiłem :prochno:

jeszcze raz, dzięki wielkie!

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 02:56

pan Zambrotta pisze:Gram sobie obecnie w FMa takim składem:

............................juvelook..........................
eslk........Pawełek............belial...........Madara

........................juventusprzemek
.....LordJuve......................................kyle666
..............................Il Tifoso
....................Thapenio................deszczowy

środkowy obrońca: Pawełek. Liże (_|_) wszystkim, komu popadnie i kto jest "ze starej gwardii". Więc nie ma problemów z kryciem "na lep". Przyklei się i już.
środkowy obrońca: belial. Obrońca moralności. Obrońca włoskich murzynów. Obrońca wszystkiego, co potrzebuje obrony w internecie.
boczni obrońcy: Madara, eslk. Szaleją ostro chłopaki. Jeden myślał że jeśli zmieni nick, to wszyscy zapomną o jego głupotach, drugi porównuje Diego do Kermita Żaby i wychodzi mu remis.
juventusprzemek jako defensywny pomocnik. komentarz zbędny.
lewa pomoc: kyle666. związał się z lewicą, przez co nie ma nic mądrego do powiedzenia zbytnio.
prawa pomoc: LordJuve. prawy, sprawiedliwy, gadatliwy, cudowne dziecko tvnu, gazety wyborczej i lancii. Nikt nie wie, kim on jest, nikt nie wie, o czym pisze. Nikt nic nie wie, ale LordJuve zawsze wie.
Trequartista: Il Tifoso. Bardzo chce, a niewiele może. Posadziłem biedaka na najważniejszej pozycji, niech ma.
duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Na bramce juvelook. Wyłapie wszystkie piłki swoimi wiejskimi grabiami.

Taką jedenastką zdobywam wszystko, co się da. Obecnie zbieram ludzi na ławkę rezerwowych. Wiadomo - sezon długi, kartki, kontuzje itp. Widzę, że mógłbym zwerbować AdamaMichnika, bo mimo że nowy, to przekroczył już magiczną linię głupoty. Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
Dzięki Ci, wielmożny, za słowa uznania! Ależ trzeba być idiotą, aby próbować zabłysnąć wyłącznie poprzez krytykę. Chłopcze, nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to na prawdę siedź cicho, bo Ci jeszcze co nie co pocieknie z wrażenia, a tymczasem się pakuj i idź poskramiać swoje gimnazjum.
Bobek1991 pisze:Mimo, że sam jestem na jego czarnej liście. Stare dobre czasy kiedy wrzucało się razem mecze.
Grzesiu, jakie to romantyczne!

Skupiając się na ważniejszych sprawach, niż antyperspirant spedalonego...

Dziękuję tym, którzy zagłosowali na mnie w tej, jak i w poprzednich ankietach, a przede wszystkim tym, którzy zrobili to z dobrej woli, a nie wybierając mniejsze zło. Ze swojej strony gwarantuję, że alfabet będzie nudny, monotonny i przedstawiający moją surrealistyczną wizję świata. Jedna literka zostanie poświęcona miśkowi kokolino, bo przecież muszę mu wylizać (_|_).

Sky is the limit!
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 03:28

pan Zambrotta pisze: Gram sobie obecnie w FMa takim składem:

(....)
....................Thapenio................deszczowy

duet napastników: Tharpenio&deszczowy. Nie mam siły ich rozdzielać.
Cóżeś Ty się nas tak uczepił, Misiu Zambrotta? :prochno:
pan Zambrotta pisze:Taką jedenastką zdobywam wszystko, co się da. Obecnie zbieram ludzi na ławkę rezerwowych. Wiadomo - sezon długi, kartki, kontuzje itp. Widzę, że mógłbym zwerbować AdamaMichnika, bo mimo że nowy, to przekroczył już magiczną linię głupoty. Kto chce grać jeszcze w mojej drużynie? zgłaszajcie sie, dziwolągi.
Bramkostrzelny napastnik (napastnicy) to podstawa. Milo, że mnie umieściłeś na tej szpicy, pochlebiłeś mi tak, że aż dostałem erekcji :smile: A tak serio- nie chciałbym, żebyś był nade mną :prochno:

PS. Stary, za ten tekst masz u mnie zaocznie browar. Do odbioru na najbliższym zlocie, daj boże. Gdyby nie było mnie, to wiesz, kto Ci wyda w moim imieniu. Pokój.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Bobeknaklo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 08:40

Jak tak dalej pójdzie to padniesz w podzięce na kolana jak ktoś podzieli twoje zdanie. Nie napinaj się tak, cześć zapewne oddała głos bo musieli kogoś wybrać a część w ogóle na ślepo, a część żeby inna osoba z ankiety nie wygrała, a twoja podnieta osiąga szczyt. Nie Pawełku, oni nie są twoimi kumplami :prochno:

Niewątpliwie, najbardziej oczekiwany alfabet Anno Domini 2010 !!

Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 10:26

oliver, ciekawy alfabet.

Nie sądziłem, że mamy użytkownika, który był po drugiej stronie barykady. Szacunek za przemyślenia.

Poza tym. Widzę, że Zambro wrócił - heja !

jako, że nie śledzę tak super forum jp, to mógłby mi ktoś napisać o co się rozchodzi w tym sporze (?)

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 11:30

Ein pisze:Poza tym. Widzę, że Zambro wrócił - heja !
heja, cycu! :*
jako, że nie śledzę tak super forum jp, to mógłby mi ktoś napisać o co się rozchodzi w tym sporze (?)
jak to o co się rozchodzi? :
Pawełek pisze:Chłopcze, nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to na prawdę siedź cicho, bo Ci jeszcze co nie co pocieknie z wrażenia, a tymczasem się pakuj i idź poskramiać swoje gimnazjum.
Pawełek mnie wygania... już 4 osoby posądziły go o lizodupstwo. A tylko mi się obrywa :?

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 11:43

pan Zambrotta pisze:
Pawełek pisze:Chłopcze, nie masz nic konstruktywnego do powiedzenia to na prawdę siedź cicho, bo Ci jeszcze co nie co pocieknie z wrażenia, a tymczasem się pakuj i idź poskramiać swoje gimnazjum.
Pawełek mnie wygania... już 4 osoby posądziły go o lizodupstwo. A tylko mi się obrywa :?
Pozdrów kolegów. :wink:

Bobuś, zgłoś się do ankiety.

Sky is the limit!
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 13:08

Fajowo sobie hasacie chłopcy, widzę, że zbliża się czas na lizanie jajek Pana Coccolino. Pocieszę was, Miś Zambrotta ma duże jajka, więc dla każdego znajdzie się miejsce :happy:

zagłosowałem na Niasty-ego bo udaje mądrego :happy:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 13:19

Lypsky pisze:Pocieszę was, Miś Zambrotta ma duże jajka, więc dla każdego znajdzie się miejsce :happy:
Wygląda na to, że wiesz, co mówisz. Ciekawe skąd? I czemu Niasty tylko udaje?

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 13:21

Domyśl się :*
A Niasty udaje, gdyż "jest mądry" nie rymowałoby się z "głosuję na Niasty-ego".

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
Ein

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 13:29

pan Zambrotta pisze:jak to o co się rozchodzi? :
Właśnie ja się pytam. Nagle zaczynacie gadać o lizaniu jajek. Myślałem, że coś przegapiłem.

Moggi: "People keep asking where Juve got the money to buy Vlahovic but they forget that the club is owned by the Elkanns. 2% of the Elkann assets are enough to buy Inter, this is not a joke, let's be clear, it's real data."
Pawełek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 lutego 2010, 13:37

Niestety nikt nie jest w stanie zrozumieć tych wzajemnych ekscesów miśka i lipskiego.

Sky is the limit!
ODPOWIEDZ