Liga Mistrzów 2009/2010

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 17:39

ewerthon pisze:Ewentualny awans interu ma duże znaczenie... dla tego forum.
Wtedy przez kolejny rok Lord of coś tam i kilku innych przyjemniaczków będzie mieć kolejny argument to ciągniecia kolejnej napinki - tym razem o europejskie puchary.

M.in. dlatego... C'mon C'mon The Blues!
A "MY" jako Juventinni nie powinniśmy zwracac uwagi na takich jak Lord od coś tam czy innych Lukerów, tylko olewac i nie brac udziału w dyskusjach z ich udziałem, w końcu to forum Juve a nie Interu, a tak to tylko zniżamy się do ich poziomu ...

Bez odbioru.

P.s. Go Go INTER (Uefa Ranking) :)

JUVE PER SEMPRE!!!
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 17:46

sharikk pisze:P.s. Go Go INTER (Uefa Ranking) :)
To ja, jako ten niekumaty, zapytam. Co Ci daje ten ranking UEFA?

Jack

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 17:49

to że jak włoska liga straci punkty to wyprzedzi ja Bundesliga i Serie A straci jedno miejsce w LM.A Niemcy sa już blisko Włochów wieć dla dobra ligi lepiej żeby Inter awansował.

Ale i tak jestem za Chelsea w tym meczu.

sharikk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 17:50

szczypek pisze:
Mi nic, ale włoskiej piłce dużo, zważywszy na ostatnią miernotę włoskich klubów w europejskich pucharach...

JUVE PER SEMPRE!!!
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 17:57

szczypek pisze:
Łapy sobie nie dam uciąć, ale chyba to czy Italia wystawia do Champions League 4, czy 3 zespoły. Tak czy siak go go Chelsea ;)

Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:00

Z tym rankingiem UEFA rzeczywiscie sprawa nie wyglada za ciekawie. W tym momencie liga niemiecka traci do wloskiej juz mniej niz 2 pkty. Dodatkowo w najblizszym (?) sezonie nie beda juz brane pod uwage punkty z sezonu 05/06, kiedy to Wlosi zdobyli 15.357pkt, Niemcy zas 10.437. Jesli tak sie stanie to Serie A spada na 4. miejsce i do LM beda awansowaly 'jedynie' 3 zespoly z Polwyspu Apeninskiego. W tym sezonie zarowno z Wloch jak i z Niemiec w europejskich pucharach zostalo jeszcze po 5 druzyn. Dobrze by wiec bylo zeby jak najszybciej odpadly, no i oczywiscie zeby JUVENTUS zapuntkowal nieco dla dobra wloskiej pilki :) Co do innych wloskich druzyn ciezko sie wypowiadac. Niby zyczyc im jak najszybszej porazki i odpadniecia, ale z drugiej strony ranking, ktory kolorowo nie wyglada...

Myzarel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:20

Ranking rankingiem a inter interem - i z całego serca interkowi życze odpadnięcia - mimo wszystko. Coś czuje że Ancelotti da popalić Jose w tym dwumeczu :twisted:

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:33

Tutaj jest aktualny ranking. Jakby nie liczyć sezonu 05/06 (a od przyszłego sezonu już liczony nie będzie) to na dzień dzisiejszy Włosi mają 43,838 a Niemcy 47,27 a więc rzeczywiście zaczyna się robić nieciekawie i pasuje coś podgonić jeszcze w tych i przyszłorocznych rozgrywkach, dlatego Juventini do roboty :) bo na resztę poza Romą w tym sezonie już raczej nie ma co liczyć.

PS. mam pytanie, czy jeśli do końca tego sezonu Włochom by się jednak nie powiodło i Niemcy by ich minęli po zakończeniu tego sezonu to 4 niemieckie drużyny grałyby w CL od przyszłego sezonu czy od 2011/12?

E.
co do tematu:
Całe Włochy będą za Chelsea :lol:

"- Ale jeszcze chwilę pobędziemy ze sobą, bo włodarze Interu poprosili mnie, bym wygrał dla nich Ligę Mistrzów, a ja spróbuję spełnić tę prośbę - powiedział pewny siebie Portugalczyk."

'biedny' mourinho chcąc spełnić prośbę interu musiałby do końca życia zostać w mediolanie :rotfl:
Ostatnio zmieniony 24 lutego 2010, 18:43 przez mateo369, łącznie zmieniany 1 raz.

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 26 razy

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:35

Co za różnica ile drużyn będzie w Lidze Mistrzów? Dopóki Juventus nie będzie grał jak na Juventus przystało to będziemy się zadowalać Ligą Europejską. Wybaczcie mi jednak, że nie cieszą mnie sukcesy innych drużyn nawet, jeżeli pomagają nam w jakimś tam pośrednim stopniu. Nie mógłbym się cieszyć z wygranej Interu, ale to już kwestia priorytetów. Juventus jest częścią włoskiej piłki i ja tylko przy swojej części pozostanę.

Go go Chelsea!!

PrzemasJuve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:37

niech przejdzie milan i viola i my w LE i starczy..inter to nie jest wloska druzyna (mimo ze pozyskali uwaga..WŁOCHA!! Ranochie) wiec...come on mighty blues!

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:50

mateo369 pisze:Tutaj jest aktualny ranking.
Uscislajac informacje aktualny ranking znajduje sie tutaj. Ten z 90minut jest pewnie aktualizowany co jakis czas.

Monte Cristo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 18:52

mateo369 pisze: PS. mam pytanie, czy jeśli do końca tego sezonu Włochom by się jednak nie powiodło i Niemcy by ich minęli po zakończeniu tego sezonu to 4 niemieckie drużyny grałyby w CL od przyszłego sezonu czy od 2011/12?
No wlasnie, tez chcialbym wiedziec. Bo jesli trzy wloskie druzyny beda wystepowac w LM od nastepnego sezonu to moze byc dla nas nieciekawie w tym roku.
szczypek pisze: Co za różnica ile drużyn będzie w Lidze Mistrzów?
Wlasnie na to odpowiedzialem.

Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
Radek_88

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 19:01

W tym sezonie jeszcze jest brane pod uwage ranking z sezonu 05/06, tak wiec po zakonczeniu sezonu nic sie nie zmienia, Wlochy nadal moga wystawic 4 druzyny do LM.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 20:46

Barca na remis ale wogóle się zdziwiłem oglądają ten mecz. Myślałem że to będzie spacerek Barcy a tu prosze...Stuttgart wyraźnie szybszy,groźniejszy! Remis to sprawiedliwy wynik. Molinaro śmigał aż miło :twisted:

PS.Spadam na meczyk Interu z Chelsea! Licze na dobry mecz...

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 24 lutego 2010, 20:51

Dobra chłopak, załóż spodnie. Chelsea gra zbyt nerwowo.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
ODPOWIEDZ