OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- The_Sickness
- Juventino
ja na jakies 70% tez bede, chociaz nie jestem pewien bo jade do wawy i nie wiem czy zdaze wrocic na czas
- deszczowy
- Juventino
Może w Warce obok Bratniaka? Jakbyście się zapatrywali?
- The_Sickness
- Juventino
mi jest obojętne gdzie
- bociu
- Juventino
Mi w sumie wszystko jedno gdzie, bo nie zamierzam pić
. Tylko pozostaje kwestia, żeby na pewno nam ten mecz puścili (zawsze mogą sobie wybrać jakąś Olimpiadę, curling, czy inne fascynujące zjawisko natury sportowej).
Inna sprawa to to, że w tej Warce jakoś tak zbyt kulturalnie było. W takim razie może stara śmierdząca enka?

Inna sprawa to to, że w tej Warce jakoś tak zbyt kulturalnie było. W takim razie może stara śmierdząca enka?
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- bociu
- Juventino
W czwartek o 21.05 gramy z angolami. Ktoś się oprócz mnie szykuje, żeby to obejrzeć? Mecz jest w Polsacie Futbol, więc albo Enka (o ile się tam już ogarnęli), albo Warka przy Targu Rybnym.
Ktoś, coś, gdzieś?
Ktoś, coś, gdzieś?
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Będe ,ale pod warunkiem ,że jak wygrają to idziemy na Kortowo;>
ps. słyszeliście,że Kostek przestał byc Juventino i został Interistą? :twisted: Nie wiem co z jego głową ,ale przesadził...
ps. słyszeliście,że Kostek przestał byc Juventino i został Interistą? :twisted: Nie wiem co z jego głową ,ale przesadził...

- BOOM
- Juventino
Ja będę... żeby nie było znowu, że w ostatniej chwili mówią nam że nie puszczą meczu bo coś tam to ja proponuję jednak tą Warkę...
No no zamiast ludzi przybywać, to nam ubywa i to jak... może ja i ja zmienie barwy? to może ja na bayern ^^
No no zamiast ludzi przybywać, to nam ubywa i to jak... może ja i ja zmienie barwy? to może ja na bayern ^^

- BOOM
- Juventino
Sorry, że post pod postem, ale chciałbym zaapelować jeszcze raz o to, żeby ktoś wybrał się na mecz ze mną i Bociem... no ludzie - na finał CL będziemy musieli trochę pewnie poczekać, także dobrze by było obejrzeć puchary europejskie - bo już o lidze to nawet nie ma co wspominać...
Nasze wypady stoją pod dużym znakiem zapytania, bo we 2 chodzić do knajpy na mecz, któryś już raz, mija się z celem.
Nasze wypady stoją pod dużym znakiem zapytania, bo we 2 chodzić do knajpy na mecz, któryś już raz, mija się z celem.