Milan szuka wzmocnień
- Alexxxxx
- Juventino
AC Milan jest zainteresowany kilkoma piłkarzami Panathinaikosu Ateny. Włosi mają wysłać swoich obserwatorów na najbliższy mecz Panathinaikosu w Lidze Mistrzów, gdzie rywalem Greków będzie Glasgow Rangers.
Zespół z Mediolanu ma na oku trzech piłkarzy koniczynek. Dlatego być może już w styczniu na San Siro zobaczymy środkowego obrońcę Sotiris Kyrgiakos, pomocnika Giourkasa Seitaridisa oraz napastnika Mihalisa Konstantinou.
Wiadomośc z hattrick.pl
Nie mają już gdzie wzmocnień szukać :lol:
Zespół z Mediolanu ma na oku trzech piłkarzy koniczynek. Dlatego być może już w styczniu na San Siro zobaczymy środkowego obrońcę Sotiris Kyrgiakos, pomocnika Giourkasa Seitaridisa oraz napastnika Mihalisa Konstantinou.
Wiadomośc z hattrick.pl
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- juveluck
- Juventino
Strasznie interesujace
8) A tak powaznie to jzu widze jak milan sciaga trzech Grekow do siebie. chyba zeby posiedzieli troche na lawie. Napatrza sie na nich i zrezygnuja. Ja przynajmniej nie widze tej Greckiej koloni w ACM

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- ostry
- Milanista
Ludzie, to plotki są jakieś. Nasz kochany Milan nie potrzebuje żadnych greków. Z tym składem (może troszkę poprawionym w styczniu) wygramy w cuglach SerieA, myślę, że LM też nie będzie problemem.
Ze względu na szacunek dla Juve wróżę wam wygranie coppa italia

>>>>>>>ACM<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
>>>>>>>>U2<<<<<<<<
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
A my wam życzymy na odwrótostry pisze:Ludzie, to plotki są jakieś. Nasz kochany Milan nie potrzebuje żadnych greków. Z tym składem (może troszkę poprawionym w styczniu) wygramy w cuglach SerieA, myślę, że LM też nie będzie problemem.

A co do wzmocnien Milanu, co mam powiedzieć, nieobchodzi mnie ich polityka transferowa

- Slay
- Milanista
Plotki, plotki, plotki....Alexxxxx pisze:AC Milan jest zainteresowany kilkoma piłkarzami Panathinaikosu Ateny. Włosi mają wysłać swoich obserwatorów na najbliższy mecz Panathinaikosu w Lidze Mistrzów, gdzie rywalem Greków będzie Glasgow Rangers.
Wiadomośc z hattrick.pl
-----------
Slay
Slay
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Oni chyba sobie po to chcą kupić tych greków żeby na trybunach było więcej kibiców tego klubu, oni i tak mają silny skład nie wiem po co oni są im potrzebni???
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Reggie
- Juventino
Może i sprowadzą jednego greka, najwyżej dwóch, ale i tak będzie/dą grzać ławe 

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- BianconeriFan
- Juventino
Oli by im się nie przydał... on ma podobno dożywotnią kontuzję...
- fanka-juve
- Juventino
obojetne kto by przeszedl do milanu i tak z nami nie wygrają
nawet sam Ronaldo Raul czy Beckam by nic im nie pomogl 
JUVA FORZA !!

JUVA FORZA !!
FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!