Wielki talent?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 13:29

No, no. Naprawde robie sie ciekawie z nim. Jak tak dalej pojdzie to za 2 latka moze sie zaczac przebijac do pierwszego skladu :-D. Ale np. taki Christiano Ronaldo tez ma 19 lat a juz blyszczy na swiatowych stadionach :wink:.

srali muszki będzie wiosna
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 13:36

BIGGI pisze:
juve20 pisze:
Johnny777 pisze:Oby mu tylko "sodówa" nie uderzyła do głowy - to przy unikaniu kontuzji wszystko powinno być ok. :-D
Też tak myślę,ale dlaczego napisałeś to 3 razy ,czyżbyś chciał sobie nabić postów? :twisted:
Moze nie mogło mu to przez gardło przejsc jak kilka nazw hehe.... :D
Tym razem nie przez gardło, a net się zaciął... :D I kiedy myśałem że nic nie poszło to najpierw puściłem posta raz jeszcze, a potem napisałem nowego (jest odrobinkę inny). Ale już wysłałem prośbę do moderatorów o skasowanie dwóch z nich..to przypadkiem się stało..nie zamierzam zostać "nabijaczem"... :oops: :D

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 13:58

On ma dopiero 17 lat! :shock: jest przyszłą gwiazda Juve :P

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 14:06

To moze byc w przyszlosci naprawde dobry zawodnik. Ale przed nim jeszce dluga droga. Raz ze sam musi nad soba pracowac, dwa ze inni musz nad nim pracowac. Musi grac jak najwiecej i to nie w Primaverze a w pierwszej druzynie. Inaczej nic z niego nie bedzie. Zawodnik ktory nie dostaje sznas na najwyzszym poziomie nigdy nie zostanie wielkim graczem. moze byc najwyzej przecietniakiem. To czy Benjamin bedzie naprawde dobrym zawodnikiem okaze sie juz niedlugo po za 3 gora 4 lata. W wieku 23 lat zawodnik ktory ma naprawde duzy talent powinnien byc juz podstawowym graczem swojego klubu, ewentualnie pierwszym do wejsca

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 14:56

Rzeczywiście Benjamina można uważać już za wschodzący talent. Z tego co o nim słychać to dobry i obiecujący zawodnik.
Ja zgadzam się z juveluckiem, że jak najszybciej powinien grać w seniorach tylko wtedy wyrobi i udoskonali swój talent, bo jak cały czas będzie grał w juniorach to kariery raczej niezrobi. Mam nadziję, że działacze JUVE wiedzą kogo mają pod ręką i doszlifują go na 6. Myślę, że zrobią podobnie jak z Oliverą :wink:
A więc wszystko na dobrej drodze...

Obrazek
Reggie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 15:34

Mam nadzieję, że coś z niego będzie, bo akurat napastnik by się przydał.

"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 16:15

Być może zakup Gilardino będzie zbędny?

Mimo wszystko myśle, że dobrze iż Benjamin ogrywa sie w Primaverze. Ten sezon powinien pokazać czy warto wziaść go do pierwszego składu.

Alexxxxx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 17:04

Talent talentem. Trzeba go jednak doszlifować. Aby przypadkiem nie zepsuć tego co on potrafi. Przed nim jeszcze wiele pracy. Mam nadzieje, że się będzie rozwijał :!:

Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Martin

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 01:39

No to czas na jak zwykle marudnego i sceptycznego Martina.
Czy wy wszyscy wierzycie, w to ze ten 19-letni pilkarz przebije sie do podstawowoego składu Juve??
Ha!
Moggi ma niebywaly talent do sprowadzania i kreowania nowych gwiazd ale rownie wysoka umiejetnosc w marnowaniu wychowankow badz mlodzikow sprowadzanych do primavery. Ile to sie juz slyszalo o takich "talentach"? Powiedzicie mi lepiej gdzie jest Rigoni? Gdzie jest Sculli? Wszystko na wypozyczeniach. Ok. Przyznam racje. Ale sprowadzilismy Maresce... I co?? I chlopak grzeje ławe. To samo na pewno stanie sie z tym, jak mu sie tam pisze, murzynkiem.
Jednym slowem. Mlodziki nie maja czego szukac w Juve, bo albo sa przez lata wypozyczani a nastepnie sprzedawani albo po jakims czasie po prostu znikaja z piedestalu zanim sie na nim pojawia. Smutne ale prawdziwe.

Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
OskarG

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 10:00

Martin pisze: Jednym slowem. Mlodziki nie maja czego szukac w Juve, bo albo sa przez lata wypozyczani a nastepnie sprzedawani albo po jakims czasie po prostu znikaja z piedestalu zanim sie na nim pojawia. Smutne ale prawdziwe.
A wszystko dlatego że Juve zawsze gra o wysoka stawke i nie może sobie pozwolić na ciągłe sprawdzanie młodzików. Mamy bardzo szeroki i wyrównany skład Pierwszej druzyny Osoby które siedzą często na ławce w Juve mogą bez problemu grać w pierwszym składzie co również nie daje możliwosci gry młodym i ich wypróbowania.

Meresca I Micolli pokazali klase w zeszłym sezonie na wypożyczeniu dlatego dostali szanse, bo według mnie zajecie miejsca na ławce Juve jest juz sukcesem.
A Micolli może jeszcze liczyc na gre w pierwszym składzie.

Juve może kupować młodych zdolnych do rezerw ale oni nie maja prawe żadnych szans przebicia, chyba że zostaną wypożyczeni do słabszej drużyny i ta pokażą swoje umiejetnosći, to wtedy mają szanse na ławke(jak już wczesniej wspomniałem.

Obrazek
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 10:23

Oskar8 pisze: A wszystko dlatego że Juve zawsze gra o wysoka stawke i nie może sobie pozwolić na ciągłe sprawdzanie młodzików.
Jakoś Manchester też gra o wysoką stawkę, a moze pozwolic sobie na sprawdzanie młodzikow...i wcale źle na tym nie wychodzi :?

hajdix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 10:27

Spoko przynajmniej JUVe nie bedzie tracilo kasy na napastników można go wpuścić kilka razy i może przebije sie do pierwszego skladu tak jak to zrobił Martins :)

haJdiX

*****Tu Sei La Squadra del Cuore *****
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 13:33

JuveQL pisze:Jakoś Manchester też gra o wysoką stawkę, a moze pozwolic sobie na sprawdzanie młodzikow...i wcale źle na tym nie wychodzi :?
Taaa...ale jak już prowadzi 3 lub 4 do zera....Ale jak idzie źle to nawet pseudoaktorskie umiejętności Ruuda nie wystarczają... :twisted:

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 14:39

Mam nadzieje, że cos z niego bedzie. ALe tak jak zauwazyl Martin, Lippi i Moggi raczej nie starajal sie wprowadzac do druzyny mlodzikow. Napewno to duzy blad. Pozostaje nam liczyc, że Lippi pojdzie po rozum do glowy.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 września 2003, 14:43

Wyobrażacie sobie, co by było gdyby olali Del Piero kiedy miał te 19 lat? Brrrr...... :roll:

Obrazek
ODPOWIEDZ