T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- faja69
- Juventino
potrzebuje jeszcze 2 osób chętnych na wersje próbne ze wzoru 2!
chętni pisać na PW
gwoli malych wyjaśnien wersji próbnych, chodzi mi tylko o sprawdzenie czy wymiary sie zgadzają z tym co podał mi producent w rzeczywistości,
chętni pisać na PW
gwoli malych wyjaśnien wersji próbnych, chodzi mi tylko o sprawdzenie czy wymiary sie zgadzają z tym co podał mi producent w rzeczywistości,

- faja69
- Juventino
potrzebuje już 3 chętnych osób! no ludzie jak ktoś sie zapisuje na wersje próbne, to ma jak najszybciej wpłacić, a nie ja mam czekać do połowy następnego miesiąca na wpłate! wtedy to nie wiem ale chyba do czerwca nie wyrobilibyśmy się z wersjami ostatecznymi!
jeśli nie będzie wersji próbnych to nie zaczne zbierać pieniędzy od pozostałych osób!
jeśli nie będzie wersji próbnych to nie zaczne zbierać pieniędzy od pozostałych osób!

- faja69
- Juventino
chodzi mi tylko o sprawdzenie czy zgadzają się rozmiary w rzeczywistości z tym co podał mi producent.
nie chciał bym aby później te 100 osób miało za duże lub za małe koszulki...
a jeśli nawet by coś było nie tak, to jak będę zamawiał później to przecież mogę wymienić rozmiar dla tych co zamówili wcześniej w wersjach próbnych, ale mam nadzieję ze nic takiego nie będzie, ale lepiej być pewnym w 100%
nie chciał bym aby później te 100 osób miało za duże lub za małe koszulki...

a jeśli nawet by coś było nie tak, to jak będę zamawiał później to przecież mogę wymienić rozmiar dla tych co zamówili wcześniej w wersjach próbnych, ale mam nadzieję ze nic takiego nie będzie, ale lepiej być pewnym w 100%