SKąD HYMN
- Łuki z Brzegu
- Juventino
SKĄD MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ OFICJALNY HYMN JUVE BO CHYBA CAŁY NET PRZEJRZAŁEM I NIC POMÓŻNIE
GG : 4251563
E-MAIL : lukasz.brzeg@interia.pl
Juve e' mio
Io sono Juve
Io sono Juve
- JuveQL
- Juventino
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Hmm... Tu Sei La Squadra del Cuore to oficjalny hymn JUVE :? Ja muszę powiedzieć, że mam oficjalny ten bardzo stary, ale szczerze niepamiętam skąd go ściągnełem

- juveluck
- Juventino
Facet smiac mi sie chce na te slowa. Jak bys przejzal dajmy na to 5 najwieszych stron o Juve to bys znalazl z 5 roznych piosenek o naszym klubie w tym napewno hymn. Gadsz ze caly net przejzales i nie znalazles :lol: Ja moge z pelno odpowiedzialnosc powiedziec ze przejzalem wiekszosc istniejacych stron o Juve, ale tez mam na kompie z 20 piosenek o nasz druzynieŁuki z Brzegu pisze:SKĄD MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ OFICJALNY HYMN JUVE BO CHYBA CAŁY NET PRZEJRZAŁEM I NIC POMÓŻNIE

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Nieźle....ja mam tylko coś koło 6 :?juveluck pisze:Facet smiac mi sie chce na te slowa. Jak bys przejzal dajmy na to 5 najwieszych stron o Juve to bys znalazl z 5 roznych piosenek o naszym klubie w tym napewno hymn. Gadsz ze caly net przejzales i nie znalazles :lol: Ja moge z pelno odpowiedzialnosc powiedziec ze przejzalem wiekszosc istniejacych stron o Juve, ale tez mam na kompie z 20 piosenek o nasz druzynieŁuki z Brzegu pisze:SKĄD MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ OFICJALNY HYMN JUVE BO CHYBA CAŁY NET PRZEJRZAŁEM I NIC POMÓŻNIE
E-MAIL : lukasz.brzeg@interia.pl, ale sie chwale
8)
ps. 2000 !!!! :-D
- BIGGI
- Qualità Juventino
Luknij na liczbe postów...juveluck pisze:BIGGI pisze:
![]()
Zebym wiedzial o co chodzi. To chyba z tematem nie ma nic wspolnego, czy siem myle. Zreszta wogole nie wiem z czym to ma cos wspolnego :?
musze wiedziec na przyszłosc kiedy to było....
- juveluck
- Juventino
heheheBIGGI pisze:Luknij na liczbe postów...juveluck pisze:BIGGI pisze:
![]()
Zebym wiedzial o co chodzi. To chyba z tematem nie ma nic wspolnego, czy siem myle. Zreszta wogole nie wiem z czym to ma cos wspolnego :?
musze wiedziec na przyszłosc kiedy to było....

- BIGGI
- Qualità Juventino
1. Czemu soczek ? :?juveluck pisze:heheheBIGGI pisze:Luknij na liczbe postów...juveluck pisze:
![]()
musze wiedziec na przyszłosc kiedy to było....Zaznacz sobie w kalendarzu i za rok mnie zaprosisz na impreze ty bedziesz pipijal soczek a ja sie nawale jak swinia. Tylko zapros kolezanki. Z tego co widzialem masz ich duzo
![]()
2. One są tylko moje...nie dziele sie nimi

- juveluck
- Juventino
Ponoc nie pijasz alkoholu, tak mowiles. . No skor nie chcesz podzielic sie swoimi, szkodaBIGGI pisze:1. Czemu soczek ? :?juveluck pisze:heheheBIGGI pisze:
Luknij na liczbe postów...
musze wiedziec na przyszłosc kiedy to było....Zaznacz sobie w kalendarzu i za rok mnie zaprosisz na impreze ty bedziesz pipijal soczek a ja sie nawale jak swinia. Tylko zapros kolezanki. Z tego co widzialem masz ich duzo
![]()
2. One są tylko moje...nie dziele sie nimi

- BIGGI
- Qualità Juventino
No tak...zapomniałem ze mówiłemjuveluck pisze:Ponoc nie pijasz alkoholu, tak mowiles. . No skor nie chcesz podzielic sie swoimi, szkodaBIGGI pisze:1. Czemu soczek ? :?juveluck pisze:
heheheZaznacz sobie w kalendarzu i za rok mnie zaprosisz na impreze ty bedziesz pipijal soczek a ja sie nawale jak swinia. Tylko zapros kolezanki. Z tego co widzialem masz ich duzo
![]()
2. One są tylko moje...nie dziele sie nimi. Ta ja wpadne ze swoimi

Hehe dwie z nich są zajęte....a reszte mozesz brać...tylko przyprowadz jakieś swoje dla mnie

- juveluck
- Juventino
Czyli czuje sie zaproszonyBIGGI pisze:
No tak...zapomniałem ze mówiłem![]()
Hehe dwie z nich są zajęte....a reszte mozesz brać...tylko przyprowadz jakieś swoje dla mnie

- BIGGI
- Qualità Juventino
Ja tez nie lubie młodszych ale one lubią starszychjuveluck pisze:Czyli czuje sie zaproszonyBIGGI pisze:
No tak...zapomniałem ze mówiłem![]()
Hehe dwie z nich są zajęte....a reszte mozesz brać...tylko przyprowadz jakieś swoje dla mnieKolezanki przyprowadze. Ale wiesz sa tak 2-3 lata mlodsze od ciebie. Jezeli ci to nie przeszkadza. Ja osobiscie mlodszych nie lubie