T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Zikson
- Juventino
Rozumiem, spokofaja69 pisze:W tym tygodniu zajmę się już koszulkami męskimi i damskimi na spokojnie, dajcie chwilę odsapnąć po czapkach i rękawiczkach:)Zikson pisze: Będą te babskie??

Mała prośba, po dokładnym zmierzeniu moich koszulek, prosze o zmiane:
wzór nr 1, sztuk 1, rozmiar M
oraz
wzór nr 2, sztuk 1, rozmiar M
zmiana tylko rozmiaru, na Mke
sorry za zamieszanie

- faja69
- Juventino
jestem, już i możemy zająć się sprawą koszulek, otóż:
potrzebuje 10 chętnych ze wzoru 2 którzy złożą się ze mną na wersje próbne, aby uniknąć takich nieporozumień jak z rękawiczkami i czapkami i być 100% pewnym co się zamawia,
kiedy przyślą mi tych 10 koszulek próbnych wszystko wymierzę, czy dokładnie się zgadzają rozmiary, bardzo proszę te osoby chętne o napisanie do mnie na PW, wszystko wyjaśnię na gg lub poprzez PW.
W dalszym ciągu można się zapisywać, opóźni sie to kilka dni ale myślę, że warto aby nie dostać kota w worku i być potem niezadowolonym
potrzebuje 10 chętnych ze wzoru 2 którzy złożą się ze mną na wersje próbne, aby uniknąć takich nieporozumień jak z rękawiczkami i czapkami i być 100% pewnym co się zamawia,
kiedy przyślą mi tych 10 koszulek próbnych wszystko wymierzę, czy dokładnie się zgadzają rozmiary, bardzo proszę te osoby chętne o napisanie do mnie na PW, wszystko wyjaśnię na gg lub poprzez PW.
W dalszym ciągu można się zapisywać, opóźni sie to kilka dni ale myślę, że warto aby nie dostać kota w worku i być potem niezadowolonym

- tomekleon18
- Juventino
jak już będziesz miał te 10 osób to napisz 

- stefan24786
- Juventino
- tabo89
- Juventino
stefan24786stefan24786 pisze:z innej beczki...hehe tak teraz kuknełem sobie od kiedy jestem na forum i to już 5 lat:D może nie udzielam sie zbyt często ale jednak to szmat czasu:P
No na prawdę okrągła rocznica

Ale te nie całe 5 lat kolego to i tak widzę za mało żeby nauczyć się edytować posta :doh:
A w temacie - faja masz już te 10 osób

- stahoo
- Juventino
Mniej więcej tyle, ile potrwa czekanie na spóźnialskich- produkcja- wysyłanie-dostawa pocztą.Darius19 pisze:A tak mniej więcej od czasu wpłaty na konto ile trzeba będzie czekać na koszulkę?? Tak mniej więcej oczywiście