Montero na testach w Fulham !!!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
Francuz Jean-Louis Montero przybył do Anglii, gdzie będzie testowany w drużynie Fulham. 32-letni zawodnik w barwach Troyes, Lorient, Sedan i Guingamp rozegrał ponad 200 spotkań w francuskiej pierwszej lidze.
Oprócz Fulham, osobą Montero interesują się Sochaux, Nantes i Nice. Pierwszeństwo ma jednak klib z zachodniego Londynu.
HEHEHE opiszcie swoje odczucia

www.pilkanozna.pl
Oprócz Fulham, osobą Montero interesują się Sochaux, Nantes i Nice. Pierwszeństwo ma jednak klib z zachodniego Londynu.
HEHEHE opiszcie swoje odczucia

www.pilkanozna.pl
Ostatnio zmieniony 29 września 2003, 21:08 przez BIGGI, łącznie zmieniany 1 raz.
- PABLO
- Juventino
tez sie przestraszylem jak zobaczylem ze montero ale to naszczescie nie nasz !!!!!!!!!! jak wszedlem na www.pilkanozna.pl i zobaczylem ten post to mi dech zatkalo
- juve21
- Juventino
Myślalałem sobie co jest grane jak zobaczylem temat.Całe szczęście że to nie nasz Montero ,bo trudno byłoby nam znaleść zawodnika który tak jak on potrafi obrzydzić grę innym napastnikom.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- juveluck
- Juventino
Ja to zauwazylem na stronie w tej ramce co nowego na forum. Wiec nie lada sie zdziwilem. Mowie sobie ze to chyba nie mozliwe. No i mialem racje, na szczescie. Montero to nasz podstawowy gracz nie moze nas opuscic

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Johnny777
- Juventino
No @#$$$%###!!!!!! Nie pisz takich tematów bo potem połowa forumowiczów się nabiera (ja też się dałem wpuścić w maliny....
)
Ale wydygałem w pierwszym momencie strasznie....
Od razu mi się onet przypomina i ich nagłówki.... :?
Ale wydygałem w pierwszym momencie strasznie....
Od razu mi się onet przypomina i ich nagłówki.... :?
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Oj Biggi BiggiRadeKas pisze:E tam. Ja sie od razu domyslilem ze nie chidzi o naszego Montero. Jkaby chodzilo o Paolo to by bylo w innym pokoju 8).

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Biggi będziesz musiał się słono tłumaczyć jak mnie wywiozą na oddział po zawale

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....