Pytania male i mniej znaczace (inne tematy)
- gruzin_juve
- Juventino
great big sea - night patty murphy died -taki folk bardziej
The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go
Placebo-The bitter end
flit- layu sebe --to jest mocne
The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid
Creedence Clearwater Revival: Long As I Can See The Light -wolniejsze ale warte uwagi
The Ting Tings - Shut Up And Let Me Go
Placebo-The bitter end
flit- layu sebe --to jest mocne
The Offspring - You're Gonna Go Far, Kid
Creedence Clearwater Revival: Long As I Can See The Light -wolniejsze ale warte uwagi
- Wojtek
- Juventino
zrobiłem w Windows Media Player filmik o juve i gdy go zapisjuje jako plik filmowy zrobi sie to włanczam żeby zobaczyć go ale zamiast niektórych bramek jest czarny ekran?? dlaczego co zrobić ?? plz o pomoc
- Makoto
- Qualità Juventina
Być może po wklejeniu tych bramek do WMM usunąłes je później z tamtego miejsca, z którego je wklejałeś. Przez to nie odczyta ci ich, jeśli zrobiłeś to przed zapisaniem filmu na dysku.DiEgO RiBaS Da CuNhA pisze:zrobiłem w Windows Media Player filmik o juve i gdy go zapisjuje jako plik filmowy zrobi sie to włanczam żeby zobaczyć go ale zamiast niektórych bramek jest czarny ekran?? dlaczego co zrobić ?? plz o pomoc
C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- Wojtek
- Juventino
chce dać nazwe na YouTube--> DiEgO RiBaS Da CuNha ale sie nie da bo pisze że musze mieć jakieś liczby to wpisuje DiEgO RiBaS 28 CuNha i też nic
wymyślcie mi nazwe ale podobą bardzo podobną żeby była związana z Diego i liczba 28 plz :roll:

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 22 razy
Na początek odstaw pokemony. A potem coś wymyślisz.DiEgO RiBaS Da CuNhA pisze:chce dać nazwe na YouTube--> DiEgO RiBaS Da CuNha ale sie nie da bo pisze że musze mieć jakieś liczby to wpisuje DiEgO RiBaS 28 CuNha i też nicwymyślcie mi nazwe ale podobą bardzo podobną żeby była związana z Diego i liczba 28 plz :roll:
- Motor
- Juventino
Mam pytanie, jestem posiadaczem Windowsa 7 i chciałbym zainstalować The Sims 2. Po udanej prubie instalacji, podiąłem prubę uruchomienia gry, niestety bez powodzenia, jako powód gra podała brak odczytu tego oprogramowania Windows. Odrazu uprzedam że jest to nowy komputer i nie ma na nim Windows XP, 95, czy innych cudów. I mam pytanie czy w jakiś inny cudaczny sposób mogę uruchomić grę.
Za wszelki nie ład w moich wypowiedziach odpowiedzialni są kosmici.
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
27 marca 2010 - 2 lata na Forum JuvePoland
- Adi666666
- Juventino
ja mam pytanie z innej beczki, wie ktoś może jak się nazywa ta piosenka a w zasadzie sama melodia, która często jest na meczach domowych Juve, puszczana zaraz po hymnie, bądź też w przerwie meczu .... jak ktoś kojarzy to bardzo proszę o odp ...
Gdybym miał dwa życia oba oddałbym Tobie ... FORZA JUVE PER SEMPRE !!
- gosciu_Muranista
- Juventino
Mam prośbę - potrzebuję wszelkich materiałów, książek (autor i tytuł książki - bym wiedział co szukać), artykułów czy jakieś linki na temat korupcji w piłce nożnej jak i również ogólnie w sporcie w Polsce i na świecie. Nie chodzi tylko o obecną sytuację ale również o te, które miały miejsce we wcześniejszych latach.
Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc.
Z góry wielkie dzięki za wszelką pomoc.
- FalsoVero
- Juventino
Witam mam pytanie/prośbę czy ktoś posiada link bądź na dysku książkę pod tytułem Alchemia Alchemika Wojciecha Eichelbergera? Szukałem u wujka google ale każdy mój trop kończył się na urywkach tej książki która w wersji "kartkowej" ma 119 stron ja trafiałem na 7-10
.

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- tabo89
- Juventino
- tabo89
- Juventino
Czy znacie może jakieś strony - pewne i dobre z dużą ilością zdjęć - ze strojami Juventusu ze wszystkich poprzednich lat?
Znam tylko:
http://solojuve.com/artykuly/historia_stroju.php
Ale nie ma tam tego modelu który mnie interesuje, więc może jakieś zagraniczne serwisy albo inne polskie
--------
Makoto dzięki, już się rejestruje 8)
Znam tylko:
Ale nie ma tam tego modelu który mnie interesuje, więc może jakieś zagraniczne serwisy albo inne polskie
--------
Makoto dzięki, już się rejestruje 8)
Ostatnio zmieniony 08 marca 2010, 19:36 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Makoto
- Qualità Juventina
http://juventusfans.forumcommunity.net/?t=11582872tabo89 pisze:Czy znacie może jakieś strony - pewne i dobre z dużą ilością zdjęć - ze strojami Juventusu ze wszystkich poprzednich lat?
Znam tylko:
No to tu jest (jak twierdzi autor) zbiór wszystkich koszulek od początku historii, jest tylko jeden szkopuł - trzeba się zalogować, ale opłaca się

C'è una stella in cielo che indica il cammino.. forza Juve vincere è il tuo destino!
- PaulCone
- Juventino
przy rejestracji wyskakuje mi, że podaje zły adres poczty, a mam na wp. coś się da zrobić, czy zakładać nowego maila?Makoto pisze:http://juventusfans.forumcommunity.net/?t=11582872tabo89 pisze:Czy znacie może jakieś strony - pewne i dobre z dużą ilością zdjęć - ze strojami Juventusu ze wszystkich poprzednich lat?
Znam tylko:
No to tu jest (jak twierdzi autor) zbiór wszystkich koszulek od początku historii, jest tylko jeden szkopuł - trzeba się zalogować, ale opłaca się