OLSZTYN || wspólne wypady na mecz
- The_Sickness
- Juventino
Odmulam temat, cos ruchu nie ma
- The_Sickness
- Juventino
Jak ktos ma ochote mam u siebie na stancji tvp sport gdzie leci juve inter wiec zapraszam. orlowicza 21/26 na nagorkach
- deszczowy
- Juventino
No ja bym się pisał. AQQ chyba nie ma Polszmaty, wiec może Enka? Na Bayernie byliśmy w Carpenterze...
- kudyk1
- Juventino
świetny pomysł z tym wypadem ja też się pisze tylko że mieszkam w kętrzynie prawie 100 km od ol ale mam studentkę
w olsztynie to mam gdzie spaćm, jak coś zaplanujecie to dajcie znać moje gg: 11554231
z góry dzięki wielki!!

z góry dzięki wielki!!
U L T R A J U V E N T U S
- bociu
- Juventino
Szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia gdzie jest w Olsztynie Polsat Futbol. Jednak wydaje mi się, że w Ence była tylko Cyfra+.deszczowy pisze:No ja bym się pisał. AQQ chyba nie ma Polszmaty, wiec może Enka? Na Bayernie byliśmy w Carpenterze...
Ktoś ma jakieś lepsze info?
NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- BOOM
- Juventino
Z tym polsatem futbol to pewnie bedzie problem nie do przejscia przez jakis czas... nawet Ci co maja polsat cyfrowy to zanim sie ogarna i wykupia pakiet z tym polsat futbol to sie zejdzie (przykladowo jak u Szpigla). Pewnie zostaje dobre lacze z netem. Na taki mecz to tak czy siak moznaby sie spotkac nawet u kogos w chacie... ogolnie ja moglbym zaprosic do siebie do akademca, ale niestety w tych godzinach kiedy leca mecze jest "boom" ^^ na internet wiec idzie tylko pokaz slajdow...

- deszczowy
- Juventino
Coś czuję, że ostanie nam się ino SopCast
Wstyd, Polsacie!

- bociu
- Juventino
W czwartek gramy rewanż z Ajaksem. Mecz jest w TV4, więc nikt nie będzie miał problemu, żeby go obejrzeć. Chodzi jednak o to - tak myślę - żeby go obejrzeć razem. Szykuje się jakieś pospolite ruszenie czy inny boom (bez skojarzeń personalnych
) na ten mecz? Czy wszyscy mają w dupie - jak zwykle, i mamy iść z boomem do jakiejś speluny i czuć się jak na gejowskiej randce?

NOI VOGLIAMO LA VERA JUVE!
- Toma$z_V1nce
- Juventino
Melduję się