LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Bukol87
- Juventino
jestem w Lublinie, więc pewnie się pojawię
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- STAN
- Juventino
elo elo joł joł ziomale
rezerwacja na 18:30, proszę o wpisywanie się na listę bo muszę podać liczbę ósb w czwartek rano, dawno nas nie było w zwartej ekipie, miejmy nadzieje, że ze zniżki nie zrezygnują...bo jakoś tak dziwnie się wypytywała ile nas będzie...
pozdrawiam
W11 dla 00 , odbiór
eDIT:
VIP DUŻY zarezerwowoałem,
rezerwacja na 18:30, proszę o wpisywanie się na listę bo muszę podać liczbę ósb w czwartek rano, dawno nas nie było w zwartej ekipie, miejmy nadzieje, że ze zniżki nie zrezygnują...bo jakoś tak dziwnie się wypytywała ile nas będzie...
pozdrawiam
W11 dla 00 , odbiór
eDIT:
VIP DUŻY zarezerwowoałem,
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dobra panowie i panie, czas wziąść się w garść :twisted: Nie ma srania po krzakach i żadnych wymówek, nie ma praca, sesja itp. trzeba się spiąć i ogarnąć, pora jest idealna. Odpoczynek niestety był, ale trzeba sobie odp. na jedno zaje### ważne pytanie. Czy kibicuje się Juventusowi tylko kiedy wygrywa, czy mimo wszystko, to tyle w temacie, nie będę was terroryzował, ale pokażmy klasę, wróćmy do pięknych czasów, w LE wciąż mamy szansę powojować. Naprawdę mamy ekipę, która musi być teraz z klubem, może jestem trochę nakręcony po wyjeździe, ale najgorsze co można zrobić, to pokazać plecy jak chłopakom nie idzie, będzie dobrze!
pora jest bardzo zachęcajaca, wiec wpisujcie się! :twisted:
pora jest bardzo zachęcajaca, wiec wpisujcie się! :twisted:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
No to ....
1.Dragon
2.angelino
3.romek 20.20
4.Czarnykultury
5.STAN