Vieri znowu nie zagra
- Alexxxxx
- Juventino
Włoski napastnik, Christian Vieri nie został powołany z powodu kontuzji przez trenera Interu, Hectora Raula Cupera na wtorkowy mecz Ligi Mistrzów z Dynamem Kijów. Wydaje się jednak, że król strzelców Serie A nie ominie najbliższych arcywaznych derbów Mediolanu, a szkoleniowiec Czarno-niebieskich tylko oszczędza swoją najwieksza gwiazdę na ten szliagierowy mecz.
Oto 19 piłkarzy Interu powałanych na mecz z Dynamem:
Bramkarze: Toldo , Fontana
Obrońcy: Cordoba , J.Zanetti , Helveg , Adani , Cannavaro , Gamarra , Pasquale , Brechet
Pomocnicy: Emre , C.Zanetti , van der Meyde , Luciano , Kily Gonzalez , Almeyda
Napastnicy: Kallon , Cruz , Martins
Wiadomość z 90minut.com ( pś. to nowa stronka, ale super , aż mnie zdziwiło super :!: )
Szkoda, że znowu Vieri nie zagra. Polubiłem ponownie Vierigo po tym jak gra z Alexem w reprezentacji Włoch.Skoda chłopaka. Mysle, że wygrają z Dynamem.Dynamo się Niedzielanem interesuje.Gdyby Nidzielan by tam grał to Inter nie miałby szans
Oto 19 piłkarzy Interu powałanych na mecz z Dynamem:
Bramkarze: Toldo , Fontana
Obrońcy: Cordoba , J.Zanetti , Helveg , Adani , Cannavaro , Gamarra , Pasquale , Brechet
Pomocnicy: Emre , C.Zanetti , van der Meyde , Luciano , Kily Gonzalez , Almeyda
Napastnicy: Kallon , Cruz , Martins
Wiadomość z 90minut.com ( pś. to nowa stronka, ale super , aż mnie zdziwiło super :!: )
Szkoda, że znowu Vieri nie zagra. Polubiłem ponownie Vierigo po tym jak gra z Alexem w reprezentacji Włoch.Skoda chłopaka. Mysle, że wygrają z Dynamem.Dynamo się Niedzielanem interesuje.Gdyby Nidzielan by tam grał to Inter nie miałby szans
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- JuveQL
- Juventino
No taaaak...gdyby Niedzielan tam grał to inter wogole by do Kijowa nie poleciał (ze strachu oczywiście)Alexxxxx pisze:Dynamo się Niedzielanem interesuje.Gdyby Nidzielan by tam grał to Inter nie miałby szans

Ostatnio zmieniony 29 września 2003, 19:39 przez JuveQL, łącznie zmieniany 1 raz.
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja tam za wierim nigdy nie przepadałam. A Dynamo jest chyba nieprzewidywalne i na serio nie wiem jakim wynikiem to się może skończyć za to Inter po ostatnim meczu w LM też daje sporo do nadziei......Ale chyba Inter......
Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- Reggie
- Juventino
Znowu
To duże osłabienie dla Interu, ale Van der Meyde i Martins powinni dać sobie radę, jak to pokazali na Highbury, tym bardziej, że Dynamo nie jest zbyt wygórowanym przeciwnikiem... (co innego gdyby tam był Niedzielan
)

To duże osłabienie dla Interu, ale Van der Meyde i Martins powinni dać sobie radę, jak to pokazali na Highbury, tym bardziej, że Dynamo nie jest zbyt wygórowanym przeciwnikiem... (co innego gdyby tam był Niedzielan
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- azuriana
- Juventino
Też tak myślę,Vieri przecież nieżle zbiera bramki dla reprezentacji Włoch :lol: ....ale swoją drogą jak oni wszyscy sie rozsypują ...tyle kontuzji na raz :evil:BIGGI pisze:A ja tam go lubie....nie to co Pippo. Niech szybko wraca....ale..........przeciwko Juve to nawet dotknąć piłki mu nie wolno
- Nero
- Juventino
Maggie jak możesz nie przepadać za Vierim. To prawdziwy rzymski legionista, albo nawet cesarz. Uosobienie rzymskiego kanonu urody. Prawdziwy amant. Do tego jest świetnym strzelcem i ma charakter. Ma wszystkie zadatki na idola.
Wielka szkoda, że nie ma go w Juve. To byłby wspaniały atak.
Wielka szkoda, że nie ma go w Juve. To byłby wspaniały atak.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja też mu tak źle nieżyczę i nic do niego niemam, ale niema co się nad nim rozczulać. To tylko 1 mecz pauzy. co my mamy powiedzieć jak nasz Alex niezagra 5 tyg!
I co współczuje nam kto? Rywale tylko się cieszą po kontach :evil:

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Z tego co przeczytałem na stronie piłki nożnej Vieri zagra ale ile w tym prawdy nikt nie wie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero