Rivaldo pozostanie w Milanie
- BIGGI
- Qualità Juventino
Brazylijski piłkarz Rivaldo pozostanie w AC Milan i jest przewidziany do gry we wtorkowym meczu Ligi Mistrzów z Celtą Vigo - poinformował wiceprezydent mediolańskiego klubu Adriano Galliani.
W poniedziałek przed południem Galliani spotkał się z Rivaldo, który w piątek powiedział, że odchodzi z klubu, gdyż ma dość siedzenia na ławce rezerwowych. Doszło nawet do rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron.
Galliani nie wykluczył, że Rivaldo odejdzie wkrótce z klubu, ale prawdopodobnie nie wcześniej niż przed zimowym oknem transferowym.
www.sports.pl
W poniedziałek przed południem Galliani spotkał się z Rivaldo, który w piątek powiedział, że odchodzi z klubu, gdyż ma dość siedzenia na ławce rezerwowych. Doszło nawet do rozwiązania kontraktu za porozumieniem stron.
Galliani nie wykluczył, że Rivaldo odejdzie wkrótce z klubu, ale prawdopodobnie nie wcześniej niż przed zimowym oknem transferowym.
www.sports.pl
- Rasi
- Qualità Juventino
Po prostu dłupota. Co oni robią ? Wywalaja go potem ściągają by po kilku tygodniach znowu się go pozbyć. Parodia. To juz koniec Rivy i tyle. Jest spalony i chyba się już nie podźwignie. Po kiego grzyba Milan znowu go wziąl ????
- Alexxxxx
- Juventino
Kurde z Rivaldo nic nie wiadomo :? Poczekajmy jak poinformuje o tym zdarzeniu jakies trafniejsze źródło. Np. Pilkanozna. Bo cos mi się to dziwne wydaje :roll: Jesli jednak to prawda, to Rivaldo miesza strasznie. Znowu ta brazylijska kultura.Zwycięzyć zawsze.Przegrać,ale ... to nie możliwe. Ciekawe... Może to poprostu nieudolność działaczy Milanu. Nie wiem, ktos tu miesza... 8)
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- BIGGI
- Qualità Juventino
Kolejne źródło to sport.onet.pl To jednak prawda....Alexxxxx pisze:Kurde z Rivaldo nic nie wiadomo :? Poczekajmy jak poinformuje o tym zdarzeniu jakies trafniejsze źródło. Np. Pilkanozna. Bo cos mi się to dziwne wydaje :roll: Jesli jednak to prawda, to Rivaldo miesza strasznie. Znowu ta brazylijska kultura.Zwycięzyć zawsze.Przegrać,ale ... to nie możliwe. Ciekawe... Może to poprostu nieudolność działaczy Milanu. Nie wiem, ktos tu miesza... 8)
- BIGGI
- Qualità Juventino
Albo do Emiratów i bedzie sie nazywał "Al Rivaldo"Artur pisze:Z całą niechęcią do Milanu to uważam że Rivaldo nie znajdxie miejsca w skladzie i odejdzie. Przydalby sie w Wiśle czy Legii :lol: :lol: :lol: :lol:

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Ja też się w tym trochę pogubiłem. Ale mimo, że zerwał kontrakt chyba teraz i tak niemógłby przejść do innego klubu, najwcześniej e zimowym oknie transferowym.
Zresztą co my isę tak martwimy Rivaldo, jutro gramy na wyjeździe z Olimpiakosem, dziury w składzie, więc lepiej skupić się na JUVE 8)
Zresztą co my isę tak martwimy Rivaldo, jutro gramy na wyjeździe z Olimpiakosem, dziury w składzie, więc lepiej skupić się na JUVE 8)

- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
No to ja chyba jestem na to za głupia jest on w tym Milanie czy nie?? Bo do gowy idzie dostać......... Niech przyjdzie do ligi Zimbabwe 

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....