Transmisja/Retransmisja/cokolwiek
- DeeJay
- Juventino
Gra, to zbyt duzo powiedziane...Peja48 pisze:Jest szanas że będzie w Polsacie zwykłym bo przecież w Olimpiakosie gra Kużba
A z tego co się orientuje to we wtorki Polsat nie transmituje meczy LM. We wtorek na TVP 1 leci mecz Anderlecht Bruksela - Bayern Monachium.
- BIGGI
- Qualità Juventino
Zwykły polsat W OGÓLE nie transmituje meczy LIVE....ani we wtorek ani we środe...Juventinho pisze:Gra, to zbyt duzo powiedziane...Peja48 pisze:Jest szanas że będzie w Polsacie zwykłym bo przecież w Olimpiakosie gra Kużba
A z tego co się orientuje to we wtorki Polsat nie transmituje meczy LM. We wtorek na TVP 1 leci mecz Anderlecht Bruksela - Bayern Monachium.
- swiergot
- Juventino
O nie :!: Kto te mecze wybieraJuventinho pisze:Gra, to zbyt duzo powiedziane...Peja48 pisze:Jest szanas że będzie w Polsacie zwykłym bo przecież w Olimpiakosie gra Kużba

- BIGGI
- Qualità Juventino
Pewnie to sentyment Wisełki...skoro grała z Anderlechtem to chcą sprawdzić w jakiej są formie. Co nie zmienia faktu ze ten mecz moze być KIEPŚCIUTKI. :evil:swiergot pisze:O nie :!: Kto te mecze wybieraJuventinho pisze:Gra, to zbyt duzo powiedziane...Peja48 pisze:Jest szanas że będzie w Polsacie zwykłym bo przecież w Olimpiakosie gra Kużba
A z tego co się orientuje to we wtorki Polsat nie transmituje meczy LM. We wtorek na TVP 1 leci mecz Anderlecht Bruksela - Bayern Monachium.:!: To jest Liga Mistrzów a nie prowincjonalnych lig :!:
- swiergot
- Juventino
Całkiem możliwe. Tylko kogo ta forma teraz obchodzi.BIGGI pisze:Pewnie to sentyment Wisełki...skoro grała z Anderlechtem to chcą sprawdzić w jakiej są formie.swiergot pisze:O nie :!: Kto te mecze wybieraJuventinho pisze:
Gra, to zbyt duzo powiedziane...
A z tego co się orientuje to we wtorki Polsat nie transmituje meczy LM. We wtorek na TVP 1 leci mecz Anderlecht Bruksela - Bayern Monachium.:!: To jest Liga Mistrzów a nie prowincjonalnych lig :!:
Obawiam się że nie może być, a będzie na pewno.BIGGI pisze:Co nie zmienia faktu ze ten mecz moze być KIEPŚCIUTKI. :evil:

- BIGGI
- Qualità Juventino
No bez kitu, wkurza mnie to....czy ta TVP mysli ze kogoś obchodzi Anderlecht ? Było, minęło....nic nadzwyczajnego nie zaprezentuje...swiergot pisze:Całkiem możliwe. Tylko kogo ta forma teraz obchodzi.BIGGI pisze:Pewnie to sentyment Wisełki...skoro grała z Anderlechtem to chcą sprawdzić w jakiej są formie.swiergot pisze:
O nie :!: Kto te mecze wybiera:!: To jest Liga Mistrzów a nie prowincjonalnych lig :!:
Obawiam się że nie może być, a będzie na pewno.BIGGI pisze:Co nie zmienia faktu ze ten mecz moze być KIEPŚCIUTKI. :evil:
- juveluck
- Juventino
No niesety taka polska rzeczywistosc, albo pokazuja mecz z Polakami, akurat na zlosc nie tym razem, albo spotkania klubow z ktorymi polska druzyna przegrala. Jak by wisla grala w LM to by ciagle jej mecze lecialy. wiec dobrze ze jej tam nie ma. Ale wracajac do wtorkowego meczu na TVP 1 to obiektywnie patrzac sa ciekawsze spotkania niz to, nie mowie tu nawet o naszym ktore jednak tez by mogli pokazac

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- swiergot
- Juventino
No nie koniecznie. Ja bardzo chciałem żeby Wisła grała w LM, bo była jakaś tam szansa, że wpadnie do grupy z Juve, a wtedy...juveluck pisze:No niesety taka polska rzeczywistosc, albo pokazuja mecz z Polakami, akurat na zlosc nie tym razem, albo spotkania klubow z ktorymi polska druzyna przegrala. Jak by wisla grala w LM to by ciagle jej mecze lecialy. wiec dobrze ze jej tam nie ma.

- BIGGI
- Qualità Juventino
No własnie, bo nawet jeśli nie Juve to były by mecze Wisły...a zawsze to większe emocje niz Anderlecht - Bayern :?swiergot pisze:No nie koniecznie. Ja bardzo chciałem żeby Wisła grała w LM, bo była jakaś tam szansa, że wpadnie do grupy z Juve, a wtedy...juveluck pisze:No niesety taka polska rzeczywistosc, albo pokazuja mecz z Polakami, akurat na zlosc nie tym razem, albo spotkania klubow z ktorymi polska druzyna przegrala. Jak by wisla grala w LM to by ciagle jej mecze lecialy. wiec dobrze ze jej tam nie ma.
- juveluck
- Juventino
Ja szczerze wole juz Anderlecht-Bayern niz Wisla- co kolwiek. A szanse ze trafil by do jendej grupy z Juve byly by znikomeBIGGI pisze:No własnie, bo nawet jeśli nie Juve to były by mecze Wisły...a zawsze to większe emocje niz Anderlecht - Bayern :?swiergot pisze:No nie koniecznie. Ja bardzo chciałem żeby Wisła grała w LM, bo była jakaś tam szansa, że wpadnie do grupy z Juve, a wtedy...juveluck pisze:No niesety taka polska rzeczywistosc, albo pokazuja mecz z Polakami, akurat na zlosc nie tym razem, albo spotkania klubow z ktorymi polska druzyna przegrala. Jak by wisla grala w LM to by ciagle jej mecze lecialy. wiec dobrze ze jej tam nie ma.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIGGI
- Qualità Juventino
No..co kto lubi....juveluck pisze:Ja szczerze wole juz Anderlecht-Bayern niz Wisla- co kolwiek. A szanse ze trafil by do jendej grupy z Juve byly by znikomeBIGGI pisze:No własnie, bo nawet jeśli nie Juve to były by mecze Wisły...a zawsze to większe emocje niz Anderlecht - Bayern :?swiergot pisze:
No nie koniecznie. Ja bardzo chciałem żeby Wisła grała w LM, bo była jakaś tam szansa, że wpadnie do grupy z Juve, a wtedy...
A wracają do tematu...tez przejzałem program w necie i guzik...nigdzie nie ma....tylko skróty nam zostają...
- Gianluigi
- Juventino
[quote="Juventinho
A z tego co się orientuje to we wtorki Polsat nie transmituje meczy LM. We wtorek na TVP 1 leci mecz Anderlecht Bruksela - Bayern Monachium.[/quote]
Drugi raz z rzędu pokazują Bayern na zywo :evil: , to sie robi juz żenujące :evil: .
A z tego co się orientuje to we wtorki Polsat nie transmituje meczy LM. We wtorek na TVP 1 leci mecz Anderlecht Bruksela - Bayern Monachium.[/quote]
Drugi raz z rzędu pokazują Bayern na zywo :evil: , to sie robi juz żenujące :evil: .
Sempre a Solamente Juventus!!!