"Juve Skills Volume 2" by Laccike
- Laccike90
- Juventino
Juve Skills Volume 2
Oglądaj:
Pobierz: http://www.megaupload.com/?d=8Y6E2STD
Program: Sony Vegas 9
Oglądaj:
Pobierz: http://www.megaupload.com/?d=8Y6E2STD
Program: Sony Vegas 9
- Bukol87
- Juventino
Fajne, estetyczne wykonanie.
Czekam na kolejne części.
Czekam na kolejne części.
Posty na tym forum czytam sporadycznie. Nie wiem kim jesteście i mnie to nie interesuje. Jestem tu, bo każdy z was zasługuje by kiedyś przeczytać coś mądrego na temat piłki nożnej.
#TeamBukol
#TeamBukol
- Kamex22
- Juventino
A Vol. 1 ? Jest część pierwsza, chyba że jestem ślepy i nie widzę Przydałoby się też Profootball 3 zrobić ale to prośba do Lorda A sam filmik fajny, zgrabny, ale krótki... Takich sztuczek w wykonaniu Juve chce się oglądać dużo
- Brutalo
- Juventino
Ale ten Amauri to drewno
Bardzo fajna, dynamiczna kompilacja. Szkoda że taka krótka, ale rozumie - brak materiałów...
Bardzo fajna, dynamiczna kompilacja. Szkoda że taka krótka, ale rozumie - brak materiałów...
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
- Monte Cristo
- Juventino
Filmik bardzo fajny, ale z tego sezonu tylko - wiec materialow malo. Mogles wstawic troche z poprzedniego sezonu, tam bylo kilka fajnych kiwek Camora, Marchisio czy Giovinco.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- alex_KiNiO
- Juventino
Coś dużo Amauriego, nie uważacie?
Ogolnie filmik ciekawy, choć krótki. Ładna jakość, a to się ceni. Polecam też popróbowanie dopasowanie video z muzyką, wtedy daje to świetny efekt.
Ogolnie filmik ciekawy, choć krótki. Ładna jakość, a to się ceni. Polecam też popróbowanie dopasowanie video z muzyką, wtedy daje to świetny efekt.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- sisman
- Juventino
Już wcześnie zauważyłem, że Amauri bardzo często drybluje w podobny sposób. Widać to w 21s, 66s(czyt.1,06 :-D) . Zauważyliście? Jak na brazylijczyka to nie zachwyca. Kilku moich kumpli potrafi lepiej :-D
U Diego doskonale widać lekkość i gracje, on ma to we krwi.
Co do samej komilacji to na forum pojawił się nowy talent kompilatorski.
Polecam Ci zobaczyć kilka prac @mJaUcViEej, @Railisa, @mateusszka, czy @bukola. Są naprawdę świetne, wzoruj się na najlepszych i daj też coś od siebie:)
U Diego doskonale widać lekkość i gracje, on ma to we krwi.
Co do samej komilacji to na forum pojawił się nowy talent kompilatorski.
Polecam Ci zobaczyć kilka prac @mJaUcViEej, @Railisa, @mateusszka, czy @bukola. Są naprawdę świetne, wzoruj się na najlepszych i daj też coś od siebie:)
Day after day I'm getting better and better.
- jareckik
- Juventino
Ze takie cos dalo sie wykrzesać z tego sezonu to szacun A i nie wiedzialem ze Amauri potrafi takie zwody, ale pewnie większość z nich kończy sie na następnym obroncy...
- karosznurek
- Juventino
Bardzo fajna komplikacja, warto było ją obejrzeć, oby tak dalej
- Tharp
Wlasnie o tym zawsze mowie, jak ktos sie postara, to nawet z Amauriego z tego sezonu, wysmaruje taka kompilke, ze sie wydaje ze to w sumie dobry pilkaz jest.
Filmik spoko, szacunek ze ci sie chcialo siedziec i to robic, ze nie dales sie zdemotywowac wynikami naszej ekipy.
Filmik spoko, szacunek ze ci sie chcialo siedziec i to robic, ze nie dales sie zdemotywowac wynikami naszej ekipy.