RZESZÓW || wspólne wypady na mecz
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Znaczy zna już was więcej ludzi niż tylko znajomi i rodzina? We Wrocku to myśmy się bali, że po jednym z meczy nie będą chcieli nas wpuścić do knajpyVolto pisze:anonimowi tam nie jesteśmy.

Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 39 razy
Widzimy się w Galaxy, 20.00, sobota.
W tym samym czasie leci mecz Barcy. Konkurencji raczej dla Nas nie będzie bo kibice Barcy do Cornera prędzej pójdą, ale dla pewności przydało by się żeby kilku Nas było. Rezerwacja jest. Do zobaczenia.
W tym samym czasie leci mecz Barcy. Konkurencji raczej dla Nas nie będzie bo kibice Barcy do Cornera prędzej pójdą, ale dla pewności przydało by się żeby kilku Nas było. Rezerwacja jest. Do zobaczenia.
- preclix
- Juventino
Haha !!! Ferrara - out. Żałosne - tak źle i tak nie dobrze, jak mówiłem, żeby Ranieriego zostawić, to każdy brał mnie za idiotę. To TERAZ MACIE 8) :lol:Volto pisze:Widzimy się w Galaxy, 20.00, sobota.
- Push3k
- Juventino
Hej, bardzo możliwe, że na 1 lutego wrócę na 2, 3 tygodnie, to może na mecz pójdę.
I będzie krzyczał "Ranieri, wróć!"Volto pisze: edit: jak przegramy, znając Ciebie będziesz się pewnie cieszył :lol:
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Volto
- Juventino
No jak wrócisz to chyba oczywiste, że pójdziesz... :snooty:

Twoja niefortunna wypowiedź, precel, ma znaczyć, że będziesz na meczu?
My temat 'wspaniałości Ranieriego by preclix' przerabiamy od początku sezonuI będzie krzyczał "Ranieri, wróć!"

Twoja niefortunna wypowiedź, precel, ma znaczyć, że będziesz na meczu?
- Push3k
- Juventino
Ja mam wrażenie, że od pierwszego meczu w Rzeszowie, ale z Preclem w roli głównej to chyba od stycznia 2009.Volto pisze:My temat 'wspaniałości Ranieriego by preclix' przerabiamy od początku sezonuI będzie krzyczał "Ranieri, wróć!"![]()
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Volto
- Juventino
Kuzyn będzie, ale się spóźni, Precel może... Ja przyjdę po pracy, ale dobrze by było, gdyby ktoś podszedł tam około 20 bo o transmisji nie rozmawiałem z barmanem. Mam nadzieję, że da się jakoś podzielić transmisje, dla pewności jutro podpytam, w razie czego dam znać, gdzie oglądamy rzeźnie z interem.
- Volto
- Juventino
Nigdy nie zrozumie dziennych, zero obowiązków poza studiami, szczególnie jak Ty wyjechałeś z 'rodzinnego gniazdka', i jeszcze egzaminy zawalacie
Masz być, obecność obowiązkowa!!!
WAŻNE!!!
Widzimy się w Corner pubie

Masz być, obecność obowiązkowa!!!
WAŻNE!!!
Widzimy się w Corner pubie