CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- tabo89
- Juventino
- PaulCone
- Juventino
- Chiellini3
- Juventino
No te mają taki jakiś mniejszy ten ogonek, bardziej przypominają moje. Trochę szkoda no ale mniejsza o to. Jutro zobaczymy jak się sprawują na mrozietabo89 pisze:Nie ja jeszcze nie dostałem, jutro się spodziewam. Te zdjęcia są od ohyd'a, jeszcze dla porównania mogę Ci wrzucić zdjęcia od Mati'ego, z tym że zrobione komórką:Chiellini3 pisze:Ale tabo skąd masz fotki rękawiczek, Ty takie dostałeś?
- maydayxxx
- Juventino
jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac
zaplaciliscie za komplet 40 zl + wysylka a oczekujecie doslownie jak by to mial byc produkt NIKE. Nawet oficjalne produkty sa gorsze wiec darujcie sobie wasze zale, ludzie beda wam przez lupe patrzec ze jeden ma wiekszy ogonek a drugi nie ?? zalowo.pl

- MaHeR
- Juventino
Każdy ma prawo do własnego zdania, więc daremne takie gadki kolego.maydayxxx pisze:jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakaczaplaciliscie za komplet 40 zl + wysylka a oczekujecie doslownie jak by to mial byc produkt NIKE. Nawet oficjalne produkty sa gorsze wiec darujcie sobie wasze zale, ludzie beda wam przez lupe patrzec ze jeden ma wiekszy ogonek a drugi nie ?? zalowo.pl
Do mnie dzisiaj także dotarła czapka, ogólnie jest pozytywnie, herb i data prosto

- król Alex
- Juventino
Właśnie dostałem paczke i na wstępie OGROMNE podziękowania dla faja69 za akcje! Jestem bardzo zadowolony zarówno z rękawiczek jak i czapki.
Zamawiałem dwa komplety i chcę napisać że jedna czapka różni się od drugiej, w jednej jest krzywo herb a w drugiej prosto (na szczęście wziałem sobie tą z prosto wyszytym herbem a tamta trafi do kumpla;P) ale myśle że nie powinno tak być i producent mógł sie bardziej postarać, a drugie co chciałbym napisać to odnośnie koloru czapki... Kolor czapki nie jest czarno-biały, a czarno-szary ale ten kolor akurat bardzo mi sie podoba i myślę że ładniej wygląda niż jakby był czarno-biały!
Ogólnie jestem bardzo zadowolony ale ponarzekać trochę można;P jeszcze raz dzięki faja69 za akcje!
Zamawiałem dwa komplety i chcę napisać że jedna czapka różni się od drugiej, w jednej jest krzywo herb a w drugiej prosto (na szczęście wziałem sobie tą z prosto wyszytym herbem a tamta trafi do kumpla;P) ale myśle że nie powinno tak być i producent mógł sie bardziej postarać, a drugie co chciałbym napisać to odnośnie koloru czapki... Kolor czapki nie jest czarno-biały, a czarno-szary ale ten kolor akurat bardzo mi sie podoba i myślę że ładniej wygląda niż jakby był czarno-biały!
Ogólnie jestem bardzo zadowolony ale ponarzekać trochę można;P jeszcze raz dzięki faja69 za akcje!
FORZA JUVE
- cerb
- Juventino
Czapka doszła wielkie dziex za akcje faja69..
Cena jak cena, wiadomo ze sa to produkty nieoficjalne ale skoro robi to firma ktora zajmuje sie takimi rzeczami od jakiegos czasu i bierze za to pieniadze to mamy prawo do wyrazenia swojego zadowolenia
No stary.. ze 2 lata temu placilem ok. 50zl za t-shirt juve, ktory sam w sobie jest dobrej jakosci, z dobrego materialu, plus <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> nadruki herbu i daty.. a tu za podobna cene jest "żart" .. ja swoja czapke oceniam na 3+, herb krzywo a szew z tyłu przechodzi przez koniec cyfry 7 :shock: czapka jak z bazaru..maydayxxx pisze:jak czytam wasze wypowiedzi to nie wiem czy mam sie smiac czy plakaczaplaciliscie za komplet 40 zl + wysylka a oczekujecie doslownie jak by to mial byc produkt NIKE. Nawet oficjalne produkty sa gorsze wiec darujcie sobie wasze zale, ludzie beda wam przez lupe patrzec ze jeden ma wiekszy ogonek a drugi nie ?? zalowo.pl
Cena jak cena, wiadomo ze sa to produkty nieoficjalne ale skoro robi to firma ktora zajmuje sie takimi rzeczami od jakiegos czasu i bierze za to pieniadze to mamy prawo do wyrazenia swojego zadowolenia
- faja69
- Juventino
jestem, już pomimo problemów z internetem,
słuchajcie, naprawdę chciałbym Was przeprosić, że nie jest tak jak na projekcie, Ja ze swojej strony nie mam nic do zarzucenia, złożyłem zamówienie zgodnie z tym jaki był projekt, a że ta firma odwaliła fuszerkę to wiecie... dzwoniłem do nich jednak oni twierdzą, że wywiązali się z zamówienia, a że wyszło jak wyszło to już nie ich wina bo inaczej się nie dało,a im mniejszy herb tym słabsza jakość. to ja się pytam dlaczego przyjeliście zamówienie i nie uprzedziliście że może być inaczej.. po kilku nieprzyjemnych zdaniach rozmowa się zakończyła.
Swoją drogą, nie porównujcie nadruku do haftu, bo to już całkiem inna sprawa, myślę, że i tak za takie pieniądze nie ma co narzekać, oczywiście macie prawo wyrażać swoje zdanie, ale kilka osób chciało by aby przynajmniej towar był jakości takiej jak robi np. Nike..
Ja mam już nauczkę, że bez wersji próbnej się nie obejdzie następnym razem aby nie było takich sytuacji.
słuchajcie, naprawdę chciałbym Was przeprosić, że nie jest tak jak na projekcie, Ja ze swojej strony nie mam nic do zarzucenia, złożyłem zamówienie zgodnie z tym jaki był projekt, a że ta firma odwaliła fuszerkę to wiecie... dzwoniłem do nich jednak oni twierdzą, że wywiązali się z zamówienia, a że wyszło jak wyszło to już nie ich wina bo inaczej się nie dało,a im mniejszy herb tym słabsza jakość. to ja się pytam dlaczego przyjeliście zamówienie i nie uprzedziliście że może być inaczej.. po kilku nieprzyjemnych zdaniach rozmowa się zakończyła.
Swoją drogą, nie porównujcie nadruku do haftu, bo to już całkiem inna sprawa, myślę, że i tak za takie pieniądze nie ma co narzekać, oczywiście macie prawo wyrażać swoje zdanie, ale kilka osób chciało by aby przynajmniej towar był jakości takiej jak robi np. Nike..
Ja mam już nauczkę, że bez wersji próbnej się nie obejdzie następnym razem aby nie było takich sytuacji.

- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Właśnie odebrałem paczkę. Generalnie wielkie dzięki za akcję, jednak mam kilka uwag, na które trzeba przy ewentualnych następnych tego typu akcjach koniecznie zwrócić uwagę.
Poruszona już kwestia herbu, który niestety nie jest idealny - w porównaniu z tym wykonanym na produktach (czapka, rękawiczki) z JuveStore wypada słabo.
Ściągacz na rękawiczkach jest jak dla mnie nie dosyć nieprzyjemny, jest zbyt cienki przez co wbija się w skórę.
Co do czapki to miały podobno pasować na każdą łepetynkę, na mnie jest zbyt mała - niezależnie od tego jakbym jej nie obrócił to nie jestem w stanie zakryć całościowo uszu (płatek małżowiny usznej [by wikipedia
- a i reszta, tj od połowy ucha zakryta troszkę na siłę - może będzie lepiej jak się zgolę na łyso
] zawsze jest odkryty), dlatego też raczej będzie mi ona służyła w wiosenne i jesienne dni.
Poruszona już kwestia herbu, który niestety nie jest idealny - w porównaniu z tym wykonanym na produktach (czapka, rękawiczki) z JuveStore wypada słabo.
Ściągacz na rękawiczkach jest jak dla mnie nie dosyć nieprzyjemny, jest zbyt cienki przez co wbija się w skórę.
Co do czapki to miały podobno pasować na każdą łepetynkę, na mnie jest zbyt mała - niezależnie od tego jakbym jej nie obrócił to nie jestem w stanie zakryć całościowo uszu (płatek małżowiny usznej [by wikipedia

- Hubson
- Juventino
Do mnie dziś zestawik dotarł:) Muszę przyznać że jestem zadowolony
Czapka w całości zakrywa moje uszy, a rękawiczki (ściągacz) nie wbija mi się w skórę
Wszystko jest prosto naszyte , jednak byczek nie ma ogonka, ale to mi absolutnie nie przeszkadza bo kto widzi z daleka ogonek wielkości przecinka w zeszycie 
DZIĘKI FAJA !!

DZIĘKI FAJA !!

- tabo89
- Juventino
- bublock
- Juventino
Zgadzam sie z Tabo,ja tez wlasnie otrzymalem paczuszke. Herb na czapce troche krzywo,ale tylko troche:P ,co w zupelnosci nie przeszkadza,plus za to ze jest bardzo rozciagliwa ,wiec dobrze sie dopasowuje do glowy. Rekawczki bardzo cieplutkie i wygodne. Czapka,rekawiczki razem z szalikiem tworza bardzo zgrany jesienno-zimowy komplecik:)
DZIEKI FAJA!
DZIEKI FAJA!