CZAPKI i RĘKAWICE JUVE - WSZYSTKO WYSŁANE
- gawron
- Juventino
Sossar pisze:z bykiem też za ciekawie by nie było ...MaHeR pisze: P.S. pomijając już fakt, że w wyhaftowanym na czapce herbie zamiast byka widnieje łania(!?)

A czego innego spodziewałeś po herbie Juventusu? Tam jest byk z herbu miasta Turyn. Żadna nowość.
I tym razem mówię to z przekonaniem. Nie tak jak, miało to miejscu z haftem. (Sorry, MaHer.

- Myzarel
- Juventino
A mi się czapka bardzo podoba, jak za taką cenę wygląda naprawdę dobrze, o niebo lepiej od "oficjalnej" (swoją drogą kupiłem portfel w Juvestore w październiku i już się rozleciał
absolutnie nie polecam), mniejsza z ilością pasków, różnicy nawet nie zauważyłem
jak dla mnie jest ok i czekam z niecierpliwością na czapeczke którą nosić będe już chyba w przyszłą zimę 

Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie. - Giampiero Boniperti
- MaHeR
- Juventino
...a to Ci psikus :shock: Z bykiem nie za ciekawie? Cóż kolego może powinieneś się dowiedzieć co jest w herbie klubu, któremu kibicujesz. Zresztą kolega gawron chyba już Ci wyjaśnił 8)Sossar pisze:z bykiem też za ciekawie by nie było ...MaHeR pisze: P.S. pomijając już fakt, że w wyhaftowanym na czapce herbie zamiast byka widnieje łania(!?)
P.S. spoko gawron pomyłki się zdarzają

Zobaczymy jak wszystko będzie wyglądać jak trafi w nasze ręce, więc poczekajmy.
- tabo89
- Juventino
- M.
- Juventino
Ja dosłownie przed chwilą dostałem czapkę. Wrażenia? Muszę powiedzieć, że lepsze, niż się spodziewałem. Chodzi mi tutaj o kolory, które zdecydowanie bardziej przypominają te z projektu. Herb całkiem niezły, tylko krzywy. Napis 1897 również odbiega od ideału. Szew co prawda nie przechodzi przez siódemkę, jak można to było pierwotnie wywnioskować ze zdjęcia, ale przez dziewiątkę (ciut lepiej, no ale). Ogólnie to jestem średnio zadowolony. Ale i tak dziękuję użytkownikowi faja69 za poświęcony czas i zaangażowanie.
:roll:
- mb_1897
- Juventino
ja też dostałem już paczkę i powiem szczerze, że jestem zadowolony. Po zdjęciach nastawiłem się, że może być kiepsko, a w rzeczywistości nie jest źle:) Wydaje mi się, że herb jest dobrze naszyty, ale czarny pasek po lewej (od herbu) jest szerszy niż po prawej. Moim zdaniem jest ciut za głęboka, ale to dlatego, że ja wolę płytkie czapki.
Generalnie wielkie dzięki w stronę Faja69.
Generalnie wielkie dzięki w stronę Faja69.
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- matti26209
- Juventino
Do mnie też już czapeczka doszła 
Dzięki wielkie za akcje. Pozdrawiam

Dzięki wielkie za akcje. Pozdrawiam
- tabo89
- Juventino
Kolego widzę, że zamawiałeś też rękawiczki jakbyś mógł to zarzuć zdjęciemmaydayxxx pisze:FAJA GOOD JOB
Albo ktoś inny kto dostał, bo umieram z ciekawości
edit: Przy okazji jeszcze spytam - ile tym razem udało nam się zebrać na dotację JP

Ostatnio zmieniony 09 lutego 2010, 14:55 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.