Chamstwo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
JUVEFANE_10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:14

Wczoraj byłem na stronie www.intermediolan.com na czacie podczas meczu.Super atmosfera zero chamstwa pogratulowali zwycięstwa i pogadaliśmy sobie po przyjacielsku.Dzisiaj weszłem na czat na www.lazio.glt.pl i było chamstwy typu:wypie...,spierd......,znowu kupiliście sędziego i tak dalej.
Nie wiem co o tym sądzić.

JESTEM OSZUSTEM
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:21

Mnie to nie dziwi. Kibice Lazio to znani rasiści i chamy w stosunku do innych. Nie wymagaj znajomości kultury od ludzi dla których usposobieniem władzy i wielkości był Mussolini (zresztą kibic Lazio).

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:21

ja dzisiaj na meczu Milanu byłem na polczacie w pokoju Milanu i mnie też nic nie mówili głupiego, wręcz przeciwnie prosili żebym został bo mieli na początku mało ludzi, nic chamstwa

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:26

juve20 pisze:Mnie to nie dziwi. Kibice Lazio to znani rasiści i chamy w stosunku do innych. Nie wymagaj znajomości kultury od ludzi dla których usposobieniem władzy i wielkości był Mussolini (zresztą kibic Lazio).
ZGADZAM SIE !! Trzeba olać tych niekulturalnych buraków......

ps. PRECZ Z NAZIZMEM I RASIZMEM !!!!!!!

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:29

Ja tam sie im niedziwie:):):):). Jak ich drużyna remisuje z empoli mimo że prowadziła i grała z przewagą :D :D :D :D :D :D . Ale lazio spatoliło hehehehe. Ale fajnie:P:P:P:P

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:32

Spoko, nie przejmuj się tym. Poprostu widać kto ma jakich kibiców.

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 22:55

Ja niedawna gadałem na czacie na wp.pl z kibolem Romy i oświadczył że... w meczu Juve - Roma to nasi powinni wygrać, z kibicami Interu też gadałem i też okazało się że są przyjacielscy ale kibice Lazio i Realu najczęściej są chamscy.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 września 2003, 23:05

Popieram was Lazio o Real nie ma najkulturalniejszych kibiców ale cóż Świat się kręci a my musimy dawać przykład naszym pięknym kibicowaniem :D :D :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 09:46

Nie sądzę, że kibice Lazio mają bardziej chamskich kibiców od innych. Wszędzie są idioci. Wśród Interowców, Milanowców i Romanistów też jest sporo tego.

Wielu z nich nienawidzi Juventusu, za to że jest najlepszy. Typowa agresja wywołana kompleksem niższości i bezsilnością.

Frustracja i agresja w stosunku do Juve musi się pogłębiać, gdyż trwa hegemonia Juve, a jej końca nie widać. Przeciwnie. Pozycja Juventusu jest coraz silniejsza i to doprowadza do szału niektórych kibiców konkurencyjnych drużyn.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 10:31

Co by nie mówić o Lazio i jego kibicach, jacy by oni nie byli, to należy pamiętać o tym, co Lazio zrobiło dla nas w ostatniej kolejce sezonu 01/02.

Obrazek
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 10:41

swiergot pisze:Co by nie mówić o Lazio i jego kibicach, jacy by oni nie byli, to należy pamiętać o tym, co Lazio zrobiło dla nas w ostatniej kolejce sezonu 01/02.
No też prawda ale oni też w tym mieli swój interes więc kochać ich nie musimy :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Artur

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 11:42

Lazio ma rasistowskich kibicow i wszyscy to wemy....

Nero

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 12:57

Z tym rasizmem jest tak samo.

Rasiści są wszędzie. Ci z Lazio są bardziej aktywni i przez to bardziej znani. Rasistowskie grupy kibiców ma każdy klub, nawet Roma, która ma zawsze sporo kolorowych.

Kibice to przecież przekrój społeczeństwa. Są grupy prawicowe, lewicowe i neutralne centrum.

Stadion piłkarski do świetne miejsce dla propagandy politycznej, szerzej kulturalnej.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 14:26

To świadczy tylko o kibicach Lazio, 0 kultury :? Dobrze , że mają kolegę Laziale 1 przyzwoity :wink:
A Interowcy mnie mile zaskoczyli w takim razie :)
Ja tam nieszwędam się po czyiś czatach, mam swój i tego sie staram
trzymać.
A raśizm w Lazio to wogóle przegięcie. Przecież jak Thurama chcieli kupić to nieudało im się, Lilian wybrał bezzastanowienia nas uzasadniając to , że w Lazio panuje rasizm nie od przyjęcia. Lecz głównym powodem, że wybrał nas jest oczywiście to, że jesteśmy 100 razy lepsi od Lazio :D 8)

Obrazek
juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 29 września 2003, 14:30

To wszytsko zalezy od podejsca opow na czacie. Jezeli jest dobre tak jak u nas :D To jest fajnie i milo. Ale jak widac nie wszedzie tak jest. Sami o tym pomyslcie i jak do ans wpadnie jakis kibic innego klubu to nie najezdrzajcie na niego

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
ODPOWIEDZ