Transmisja/Retransmisja/cokolwiek
- DeeJay
- Juventino
Jeśli ktoś będzie zorientowany gdzie będzie mozna obejrzeć mecz Olympiakosu z Juventusem prosze o wpis. Nawet jeśli miała byc to tylko retransmisja.
Z tego co wiem, to na Polshicie Sport nie będzie nawet retransmisji. Sparwdzałem na czeskich, słowackich itp. i też nie znalazłem.
Narazie znalazłem tylko jedną stację transmitującą ten mecz. Jest nią... gruzińskie Rustavi 2... którego nie ma nawet na satelicie (ani na Hot Birdzie ani na Astrze).
Z tego co wiem, to na Polshicie Sport nie będzie nawet retransmisji. Sparwdzałem na czeskich, słowackich itp. i też nie znalazłem.
Narazie znalazłem tylko jedną stację transmitującą ten mecz. Jest nią... gruzińskie Rustavi 2... którego nie ma nawet na satelicie (ani na Hot Birdzie ani na Astrze).
- Johnny777
- Juventino
Też nie mam kablówki i też się wkurzam... :evil: Bo w końcu czy może być ciekawym mecz drużyny która nie wyszła w zeszłym sezonie z I grupy w LM??? :evil:Yari pisze:cholera tvp zamiast dac mecz Juve to dadzą cholernie mało ciekawy mecz bayernu.:(:(:(. grrrrrr. . Nie mam kablówki i musze liczyć na łaske szanownej tvp. Powinni chociaż dawać retrensmisje przed północą.
- azzurra
- Qualità Juventina
Chyba musimy się pogodzić z tym, że ani w Polsacie, ani tym bardziej w TVP, nie lubią piłki włoskiej. Puszczą mecz Juve dopiero kiedy będzie grał z MU, Bayernem albo Realem. A i wtedy trzeba bedzie to oglać bez fonii bo komentatorzy znów będa stronniczy.
- JuveQL
- Juventino
Z powtórkami raczej nie bedzie problemu, ale chcialoby sie obejrzec ten mecz w całości... Z tego co wiem to bardzo ciezko bedzie znalezc kanał na ktorym bedzie mozna obejrzec ten mecz...mozna sprawdzic, poszukać w jakiejs telewizji...greckiej 
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Jak znam życie będzie można obejżeć tylko powtórki.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To samo chciałem powiedziećswiergot pisze:Gruzini? :lol:kouba pisze:hehe, ciekawe kto to ma...gruzińskie Rustavi 2...

Ale zobacznie, tacy Gruzini wiedzą jaki dać mecz do transmisji a nie jak ta Polska TV! :evil: