KRAKÓW:SOBOTA JUVENTUS-inter sport bar!!
- ardore
- Juventino
Kiepsko to wygląda. Tak z ciekawości spytam, to ile osób było na lazio? Patrząc w przyszłość to kto wybiera się na livorno? Wiem, że w SportBarze nie mają w programie, ale ostatnio spotkałem się z kumplem, który powiedział mi że przy placu Wolnica jest włoska knajpka gdzie mają telewizje sky, tak więc myślę, że warto się wybrać i zobaczyć co tam do zaoferowania ma nam nowy trener, w końcu z lazio miał za mało czasu żeby zaprezentować się w całej okazałości. Liczę na odzew krakowskich tifosi!!
- leniup
- Redaktor
- JaPs
- Juventino
Dobrze powiedziane leniup, trafiles w sedno. Malo jest teraz miast, w ktorych frekwencja nie spadla prawie do zera. Depresyjna postawa przeklada sie i na nas. Nie ma sie co dziwic, ze takie miasta jak Krakow, Lublin, Warszawa czy Białystok maja problem z zebraniem chocby 4 osob do debla. Jeden Posen co sie dobrze trzyma, bo juz nawet Wolne Miasto preferuje bardzej Telewizję Narodową...
- lipexx
- Juventino
super. przestanmy w ogole ogladac. pochowajmy sie po katach. a jak zaczna wygrywac zalozmy szaliki i na miasto. nikomu sie gra nie podoba ale jak ogladalismy w serie B to i teraz mozna. i co tu sie dziwic ze interowcy sie nam w twarz smieja. . .