BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- kiler_bandyta
- Juventino
Mnie nie bylo, ale mecz niestety widzialem... :shock:
dajcie mnie w ryja i niech sie wreszcie obudze... bo to musi byc koszmar...
co 18stka!? nie bedzie takiego bicia synek! koniec imprezy! dobranoc...
dajcie mnie w ryja i niech sie wreszcie obudze... bo to musi byc koszmar...
co 18stka!? nie bedzie takiego bicia synek! koniec imprezy! dobranoc...
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- Winner
- Juventino
Gorn mała uwaga wypadałoby napisać posta lub napisać komuś sms-a by przekazał dalej bo ja dostając twojego nie byłem pewien czy jest rezerwacja czy nie ale to już problem z moją interpretacją ale Judzio i Białas nie wiedzieli. Meczu z Genoą w tv nie ma. Gorn życzę udanego wyjazdu oby tym razem szczęśliwego.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Dagmara
- Juventino
Również mam uwagę do Gorna, że wypadałoby posta napisać, a jeśli już wysyłać smsy, to do wszystkich. Po wyjściu ze Strychu pomyślałam sobie, że po prostu gdybym była w domu cały czas, to bym na forum przeczytała, że rezerwacja się nie udała. A potem zonk, w temacie cisza. Wypadałoby napisać, bo gdybym była u siebie, to by się okazało, że specjalnie pojechałam do Strychu ot tako sobie, a chyba o to nie chodzi. Mam nadzieję, że reszta zainteresowanych oglądaniem meczu dowiedziała się stosownie wcześniej, że to nie wypali. Jak również mam nadzieję, że takich nieporozumień więcej nie będzie.
Także życzę udanego wyjazdu.
Także życzę udanego wyjazdu.
- Gorn
- Juventino
Sam dowiedziałem się gdzieś około 20:15 że nie ma jak załatwić miejscówki, nie wiem czy post o tej porze coś by wniósł. Nie mówiłem że załatwiłem rezerwację tylko że się postaram i zbierałem chętnych żeby później z tych 7 osób wyszły 3.
@Winner napisałem Ci smsa o treści "strych zajęty" (chodziło mi tu o brak miejsc a nie o rezerwację) i myślałem że jesteście tam gdzieś wszyscy albo że kogoś powiadomisz. Dzięki za życzenia, jak to mówią do 7 razy sztuka.
Macie rację, dałem dupy. Przyznaje się bez bicia i bardzo was za to przepraszam.
@Winner napisałem Ci smsa o treści "strych zajęty" (chodziło mi tu o brak miejsc a nie o rezerwację) i myślałem że jesteście tam gdzieś wszyscy albo że kogoś powiadomisz. Dzięki za życzenia, jak to mówią do 7 razy sztuka.
Macie rację, dałem dupy. Przyznaje się bez bicia i bardzo was za to przepraszam.
- KUZMA
- Juventino
Hej tak na przyszłość przypominam o BH i MAssey nie wiem czy mają Polstat Futbol ale mogę zapytać i myślę ze nie było by problemów z rezerwacją no i Rabacik na Piwko by był rozmawiałem z właścicielem 4,50 zl pozdrawiam
JUVE the best i love football
- Winner
- Juventino
Ja jeszcze napisze żeby nie było nie domówień mi nie chodzi o to że nie było rezerwacji bo to się zdarza ale o to że nie zostaliśmy poinformowani.
P.S Jak wysłałem do ciebie sms to było coś koło 20 więc trochę dziwne byłoby gdybym już był na strychu na 45 min przed meczem.
P.S Jak wysłałem do ciebie sms to było coś koło 20 więc trochę dziwne byłoby gdybym już był na strychu na 45 min przed meczem.
- Winner
- Juventino
Canal plus zmienił zdanie i mecz z Genoa jest na canal plus sport 2 niedziela godzina 15. Więc pewnie Escapada i mam nadzieje że więcej osób się zjawi.
P.S Zastanawiające że odkąd Gil przestał przychodzić także Killer się rzadziej pokazuje 8)
P.S Zastanawiające że odkąd Gil przestał przychodzić także Killer się rzadziej pokazuje 8)
- kiler_bandyta
- Juventino
Gornie nie pomyliles sie =) dziupla padla i terac przyczajony na poly zyta siedze ( a moze pszenicy), druga sprawa- jak pilke maja Melo albo Amaurus to zamykam oczy bo serce boli i zaczynam slepnac... =)
Ps: nie bedzie takiego bicia! koniec imprezy ! dobranoc...
Ps: nie bedzie takiego bicia! koniec imprezy ! dobranoc...
Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...