T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Azrael
- Juventino
Dokładnie tak jak napisał Kolega wyżej, długość koszulki raczej wielkiej różnicy nie robi, a liczy się obwód. O ile nie jesteś bardzo szczupły (a patrząc na Twoje kg nie wydaje mi się) to obawiałbym się, że taka eSka (zwłaszcza po upraniu) bardziej pasowałaby na Twoją dziewczynę niż na Ciebie. Lepiej wziąć rozmiar większy, bo nawet jeśli będzie za duża, to możesz "przypakować na siłowni"...Choperini pisze:Zawsze lepiej się wygląda w rzeczach dopasowanych bardziej
A co do Mki to może masz i rację, mam czas do końca lutego na przemyślenie tej sprawy. Tak, czy siak, dzięki za radę
Ja jestem od Ciebie nieznacznie wyższy i ważę mniej więcej tyle co Ty. Nie mam ani jednego ciuchu o rozmiarze eS, bo po prostu bym się nie wcisnął. :roll:
- Juventino
- Longer1987
- Juventino
Ja poproszę:
Wzór 2, sztuk 1, rozmiar XL

Wzór 2, sztuk 1, rozmiar XL

Forza Juve!!!
- Bartlomiej JT
- Juventino
Piszę się na tą koszulke wzór 2 ;rozmiar L ;sztuk 1
Dzikus
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
trudno, rzeczywistosc to nie fotoszop i obawiam sie ze nie beda tak atrakcyjnie wygladaly te koszulki jak widac na obrazkach, pomijam juz fakt, ze t-shirtowego szarego nie lubiefaja69 pisze:Jako że była zagorzała debata jaki ma być kolor i w końcu nie doszliśmy do porozumienia dwie wersje będą w kolorze SZARYM
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?