Forumowicz od A do Z - vol.2
- Azrael
- Juventino
Dobra, dobra, weź teraz nie ściemniaj...oliver pisze:Żeby nikt przypadkiem nie pomyślał tak o mnie.Pawełek pisze:Nie, bo wyszedłbym na tego, który już kiedyś pisał do wszystkich, aby na niego głosowali.Azrael pisze: Też się mogłeś zapytać na PW na jaki adres wysłać tą flaszkę dobrej whisky, za którą mógłbyś kupić mój głos.

Panowie, a myślicie, że w jaki sposób swoje ankiety wygrywali "wielcy" tego forum: Pan Zambrotta, Łukasz czy Mnowo??? Wszyscy oszukiwali, zastraszali, tudzież wysyłali potajemne propozycje korupcyjne, byle tylko wygrać swoją ankietę, by potem stracić mnóstwo czasu na opisywaniu wyidealizowanych obrazów własnego przerosłego Ego! Ja byłem jedyny czysty - cóż, brałem udział w najgorszej ankiecie...
Pozdrawiam!
- Pawełek
- Juventino
Misiek wygrał tylko dlatego, że przekupił ludzi swym haremem, którego i tak nie ujawnił, wOoOCaAsH poruszył ludzi swą ortografią, a mnowo nie wygrał, bo miał wygrać, ale dlatego, że Lipski miał przegrać.
Jedynie szczypek wygrał sprawiedliwie i zasłużenie - dzięki swoim nieprzeciętnym umiejętnościom.
Oszukali mnie, banda złodziei...
Jedynie szczypek wygrał sprawiedliwie i zasłużenie - dzięki swoim nieprzeciętnym umiejętnościom.
Oszukali mnie, banda złodziei...

Sky is the limit!
- Pawełek
- Juventino
Czuję w powietrzu zapach madmo... :lol:Azrael pisze:To jest właśnie spisek "murzyńskiej gejowskiej żydowsko-masońskiej komunistycznej międzynarodówki"! Z nami nie wygrasz... :CPawełek pisze:Oszukali mnie, banda złodziei...
Sky is the limit!
- Azrael
- Juventino
Czyli tak jak ja czujesz w powietrzu fiołki wymieszane z wonią "Calvin Klein CK One Electric"? Tak to na pewno on...Pawełek pisze:Czuję w powietrzu zapach madmo... :lol:

Madmo wygrał tylko dlatego, żeby zrzucić nieco z naszej "organizacji" ciężar podejrzeń.
Pozdrawiam!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powinienem się czuć wyjątkowy?Pawełek pisze:Jedynie szczypek wygrał sprawiedliwie i zasłużenie - dzięki swoim nieprzeciętnym umiejętnościom.

Alfabety wypadałoby przeczytać. Chce ktoś dodatkowe głosy? Mogę się zacząć sprzedawać ^^
- Pawełek
- Juventino
Ty i Twój odbyt.szczypek pisze:Powinienem się czuć wyjątkowy?Pawełek pisze:Jedynie szczypek wygrał sprawiedliwie i zasłużenie - dzięki swoim nieprzeciętnym umiejętnościom.
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2010, 23:44 przez Pawełek, łącznie zmieniany 2 razy.
Sky is the limit!
- Tharp
Glosuj na sismana, deszczowy stawia 4-pak Zuberkow.szczypek pisze:Hmm... To wystarczy, ale na remis, na wygranie ankiety potrzebuje dodatkowej motywacji ^^
- Vimes
- Juventino
Za zmysł powonienia masz mój głosPawełek pisze:Czuję w powietrzu zapach madmo... :lol:Azrael pisze:To jest właśnie spisek "murzyńskiej gejowskiej żydowsko-masońskiej komunistycznej międzynarodówki"! Z nami nie wygrasz... :CPawełek pisze:Oszukali mnie, banda złodziei...

EDIT
Najpierw zagłosowałem, potem napisałem posta, więc już się doczekałeśPawełek pisze:Czekam, czekam... :oops:
Ostatnio zmieniony 31 stycznia 2010, 23:53 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.
- Pawełek
- Juventino
Czekam, czekam... :oops:
Podbijam, 5l wina własnej roboty.Tharp pisze:Glosuj na sismana, deszczowy stawia 4-pak Zuberkow.szczypek pisze:Hmm... To wystarczy, ale na remis, na wygranie ankiety potrzebuje dodatkowej motywacji ^^
Sky is the limit!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Czytanie tak, pisanie wymaga głębszego zaangażowania...Pawełek pisze:Napisz dupą do kolegów, niech głosują!
Fuck, zgubiłem hasła do kont fikcyjnych. Do kiedy ta ankieta, to może coś się jeszcze uda zrobić? xD