tatuaże
- Boksic9
- Juventino
tzuggen-jak byś był bystry byś wiedział dlaczego w moim nicku jest 9 ? Boksic jak grał w Juve to ty w pieluchy robiłeś !!! 9 bo miał taki numer na koszulce i mam 23 lata.
Sapo_JuveFan -chipsy bu ha ha ze ty tak masz to nie znaczy że ja dzieciaczku
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2010, 12:34 przez Boksic9, łącznie zmieniany 1 raz.
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
Tede Jakuza , LUKS WGS trzech przestrzelonych typów
- FalsoVero
- Juventino
Czyżby brawura w młodości zaślepiła oczyBoksic9 pisze:ja mam 4 dziary i każda żałuje i chetnie bym usunął lecz brak kasy .. chce sobie zrobic jedna związaną z Juve i tyle a tamte prawdopodobnie zakryje

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- Boksic9
- Juventino
FalsoVero ta niestety jeden mi kumpel zje... a następne trzy z głupoty szczególnie dwa na spontana żałuje ale co tam spróbuje je zakryć , dwa zrobiłem w salonie , a dwa kolega
Ty pajacyku i menago twoj Jacykow
- Sapo
- Juventino
Z tą pierwszą odpowiedzią chyba Ci się coś pomyliło :lol:Boksic9 pisze:Sapo_JuveFan jak byś był bystry byś wiedział dlaczego w moim nicku jest 9 ? Boksic jak grał w Juve to ty w pieluchy robiłeś !!! 9 bo miał taki numer na koszulce i mam 23 lata.
- Wiatrak
- Juventino
Teraz czas na mój tatuaż po pierwszej sesji robionej wczoraj. Czas 5 h. Czeka mnie jeszcze drugie tyle natomiast cena za całość to 800 zł.
http://img19.imageshack.us/img19/3121/tattoohz.jpg
- JaPs
- Juventino
o Curva Sud razem z Nord :shock: :shock: :shock:Wiatrak pisze:Teraz czas na mój tatuaż po pierwszej sesji robionej wczoraj. Czas 5 h. Czeka mnie jeszcze drugie tyle natomiast cena za całość to 800 zł.

Bolało?

- Wiatrak
- Juventino
Przez pierwsze 4 godziny spoko a później nadszedł kryzys. Najgorsze jest to, że czeka mnie jeszcze drugie tyle.JaPs pisze:o Curva Sud razem z Nord :shock: :shock: :shock:Wiatrak pisze:Teraz czas na mój tatuaż po pierwszej sesji robionej wczoraj. Czas 5 h. Czeka mnie jeszcze drugie tyle natomiast cena za całość to 800 zł.
Bolało?

- FalsoVero
- Juventino
Robienie u kolegów ilu moich znajomych chętnie pozbyło się tych arcydzieł ^^. Ja na całe szczęście mam znajomego który ma studio więc za bardzo nie mam czego się obawiać. Kochana mamusiaBoksic9 pisze:FalsoVero ta niestety jeden mi kumpel zje... a następne trzy z głupoty szczególnie dwa na spontana żałuje ale co tam spróbuje je zakryć , dwa zrobiłem w salonie , a dwa kolega

Efekt końcowy może być oszałamiający, naprawdę dobrze wykonywana robota. Co do bólu pierwszy raz ma boleć teraz przy wypełnianiu użyj maści emla jeżeli nie chcesz odczuwać bólu prosteWiatrak pisze: Przez pierwsze 4 godziny spoko a później nadszedł kryzys. Najgorsze jest to, że czeka mnie jeszcze drugie tyle.Ale jestem zadowolony

"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- gosciu_Muranista
- Juventino
piękna robota - efekt końcowy na pewno będzie jeszcze lepszy !
Brawo Wiatrak !
Brawo Wiatrak !
- JuveFilip_8_
- Juventino
Wiatrak, masz moze projekt w wersji elektronicznej czyt .jpg albo inne .png ?
Jezeli tak to bardzo bym prosił

- Wiatrak
- Juventino
Niestety ale tylko na ramieniu. Dziewczyna ze studia, która robiła ten projekt nie chciał mi go dać.JuveFilip_8_ pisze:Wiatrak, masz moze projekt w wersji elektronicznej czyt .jpg albo inne .png ?