T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- tabo89
- Juventino
masz jeszcze czas więc wcinaj drożdże i siadaj na piecykuLukaS pisze:Problem w tym, że koszulka, która na mnie leży idealnie i mam ją tu jest rozmiaru S a rozmiar S proponowany przez autora "akcji - koszulka" jest większy o 3-4cm od mojej przy każdym z rozmiarów (klatka, rękawy, długość itp). Więc mniejszej nie ma nawet w opcji aby zamówił i mi pasowała. A nie chcę mieć piżamy z szerokimi rękawami. Więc pozostaje mi przytyć i urosnąć?LUKS WGS pisze:rozmiar rozmiarowi nierówny. zamówcie sobie wg tych wymiarów nie szukając dziury w całym. na codzień nosicie L, a tu pasuje wam inny rozmiar to zamówcie ten pasujący. gdzie jest problem?
ewentualnie zajrzyj do tematu z damskimi rozmiarami, tam Ska powinna być na Ciebie dobra :lol:
- Hoffman
- Juventino
Ja prawdopodobnie będę brał największą z wzoru drugiego, tylko takie pytanie, jaka to miara jest na klatke piersiową bo u mnie w najmniejszym miejscu jest 90cm a te 60 to o co w tym chodzi, może to jakoś inaczej się mierzy? ;d
Tak czy siak, pewnie nikt nie odpowie tak więc biorę: Wresja 2, XXL.
Tak czy siak, pewnie nikt nie odpowie tak więc biorę: Wresja 2, XXL.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2010, 11:01 przez Hoffman, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
To jest tzw szerokość pod pachami czyli 2 x 60 cm, czyli obwód klatki to wtedy 120 cm.Hoffman pisze:Ja prawdopodobnie będę brał największą z wzoru drugiego, tylko takie pytanie, jaka to miara jest na klatke piersiową bo u mnie w najmniejszym miejscu jest 90cm a te 60 to o co w tym chodzi, może to jakoś inaczej się mierzy? ;d
- Brutalo
- Juventino
Podoba mi się przód pierwszego wzoru i tył drugiego. Można mixa ? 
Jedną sztukę w rozmiarze XXL poproszę. Oczywiście czarną. Białą raczej nie, tak więc zadeklaruje się ostatecznie po wynikach ankiety. Nie mniej jednak sygnalizuję chęć 8)
PS. Post 999

Jedną sztukę w rozmiarze XXL poproszę. Oczywiście czarną. Białą raczej nie, tak więc zadeklaruje się ostatecznie po wynikach ankiety. Nie mniej jednak sygnalizuję chęć 8)
PS. Post 999