T-SHIRTY JUVENTUSU - WERSJA DAMSKA
- mb_1897
- Juventino
projekt jest fajny. Co do koloru, to wezmę każdy oprócz różowego!
w grę wchodzi chyba tylko czarny, biały i szary..
w grę wchodzi chyba tylko czarny, biały i szary..
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- nerinka
- Juventino
popieram. Nie ma sensu na silę wymyślać udziwnionych wzorów skoro dobre są obecne.Patyczek pisze:mnie osobiscie najbardziej spodobaly sie dwa pierwsze wzory koszulek, ktore przedstawione zostaly na koszulce meskiego kroju...
Nie wiem czy to tylko moje odczucia, ale napis Juventus na ostatniej koszulce jakoś dziwnie się prezentuje...
Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- LordJuve
- Juventino
Faja, weź w 1szym poście uzupełnij wszystko, wstaw wszystkie możliwości (motyw graficzny + kolor = wersja taka i taka) tak jak w temacie dla facetów, dodaj rozmiarówkę i niech się Panie zastanowią np. przez weekend co ostatecznie chcą. Którą grafikę i jaki kolor.
Skoro w temacie męskim już ruszyły zapisy to Panie też powinny się niedługo zdecydować, trzeba te akcje połączyć. Poza tym, wielu userów pewnie będzie chciało zamawiać koszulki męskie i żeńskie - musisz to w miarę sprawnie ogarnąć bo zrobi się problem.
Skoro w temacie męskim już ruszyły zapisy to Panie też powinny się niedługo zdecydować, trzeba te akcje połączyć. Poza tym, wielu userów pewnie będzie chciało zamawiać koszulki męskie i żeńskie - musisz to w miarę sprawnie ogarnąć bo zrobi się problem.
- J*kr*U*a*V*ki*E
- Juventino
ja tez chce
S

- pinturicchia
- Qualità Juventina
no baJUVEWWO2 pisze:no ta koszulka dla Sztuk jest fajniejsza niż dla nas

http://www.zazzle.com/forza_juventus_t_ ... 2447731602
Tylko jakby przerobić. Chlasnąć żółtym, czarnym (efekt rozchlapanej farby) ten sam napis tylko zamiast lwa (?) dać herb. Przerobiłam to w paintcie, ale musiałby ktoś wykonać projekt.

http://yfrog.com/j0projektcp
- nerinka
- Juventino
Pomysł jest dobry. Poprawić efekt rozlanej farby i na białą koszulkępinturicchia pisze:
Tylko jakby przerobić. Chlasnąć żółtym, czarnym (efekt rozchlapanej farby) ten sam napis tylko zamiast lwa (?) dać herb. Przerobiłam to w paintcie, ale musiałby ktoś wykonać projekt.Bo to w paintcie przerobione nie za fajnie wygląda. No chyba ze wam sie w ogóle ten pomysł nie podoba.
http://yfrog.com/j0projektcp

Juventus zawsze był i zawsze będzie historią mojej miłości.
Pavel Nedvěd
Pavel Nedvěd
- faja69
- Juventino
słuchajcie tyle że z tym co stworzyła Pituricchia to nie wyjdzie bo musiał bym robić taki sam projekt w 300 dpi, a to co zrobiła to zdjęcie innej koszulki z doklejonym herbem.. także musiał bym od podstaw coś takiego robić...
myślałem, że u Pań będzie sprawa jasna, nie tak jak u panów..
mojej pani też się podoba ta w kolorze białym:

myślałem, że u Pań będzie sprawa jasna, nie tak jak u panów..

mojej pani też się podoba ta w kolorze białym: