T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- gosciu_Muranista
- Juventino
Dobrze, że stanęło na tych kolorach - wreszcie będę mieć koszulki innego koloru aniżeli czarna. Tarczę na plecach jakoś przeżyje. W z tego ci widzę to rozmiar dla mnie będzie L-ka ale zastanawiam się jeszcze czy aby taki rozmiar zamówić.
@faja - Jakbyś robił listę osób chętnych na koszulki to mnie śmiało wpisuj !
@faja - Jakbyś robił listę osób chętnych na koszulki to mnie śmiało wpisuj !
- faja69
- Juventino
no ja właśnie planuje tak zrobić aby do kwietnia się wyrobić,
czyli zapisy przykładowo zaczniemy od dzisiaj, będą trwały do ostatniego dnia lutego i od początku marca zaczniemy wpłaty które potrwają ok 15-20 dni. także w kwietniu już powinny być u was. może tak być?
wiadomo sporo było akcji ostatnimi czasy, dlatego tak to wydłużymy bo wiadomo na pieniądzach nikt nie śpi a półtora miesiąca myśle wystarczy na zebranie funduszy.
czyli zapisy przykładowo zaczniemy od dzisiaj, będą trwały do ostatniego dnia lutego i od początku marca zaczniemy wpłaty które potrwają ok 15-20 dni. także w kwietniu już powinny być u was. może tak być?
wiadomo sporo było akcji ostatnimi czasy, dlatego tak to wydłużymy bo wiadomo na pieniądzach nikt nie śpi a półtora miesiąca myśle wystarczy na zebranie funduszy.

- faja69
- Juventino
nie kolego, takie coś możesz sobie w Paincie napisać.JUVEWWO2 pisze:miałem kiedyś koszulkę z napisem na plecach BIANCONERI drukiem pisanym , czy mógłbyś kolego przedstawić podobną animację?
BTW Patrz a ja kiedyś miałem bluze zakupioną na bazarze z Del Piero.

- Hubson
- Juventino
No i git malinafaja69 pisze:no ja właśnie planuje tak zrobić aby do kwietnia się wyrobić,

Teraz zapisy a w marcu wpłaty

Racja, teraz dużo było tych akcji i niektórzy nie mogą sobie pozwolić na wszystko.
Jestem Za.
- Bezimienny
- Juventino
Poproszę
Wzór 2
Rozmiar L
Sztuk 1
Naprawdę świetny pomysł z tymi koszulkami
Wzór 2
Rozmiar L
Sztuk 1
Naprawdę świetny pomysł z tymi koszulkami
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2010, 17:01 przez Bezimienny, łącznie zmieniany 1 raz.
- gosciu_Muranista
- Juventino