Forumowicz od A do Z - vol.2
- oliver
- Juventino
Tak ładnie szło. Idziemy łeb w łeb dość ciekawie się do zapowiada tylko szkoda, że zabawa stanęła w miejscu tzn głosujta!!
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- KeRmit19
- Juventino
- Pawełek
- Juventino
Z tej okazji zagłosuj na mnie. 8)KeRmit19 pisze:Troche opóźniłem ale w końcu umieściłem
Sky is the limit!
- Łukasz
- Juventino
Fajny alfabet, Kermit. Jeden z lepszych ostatnio. Przemyślany i prawdziwy. Podobał mi się.
Mi się marzy taki pogrzeb, jak miał Chapman z Monty Phytona:Kermit pisze:Wyobrażaliście sobie kiedyś swój pogrzeb? Ja tak, nie chce, żeby ludzie na nim płakali, bo i po co?
- mati888
- Juventino
oba nowe wpisy bardzo fajne
co do Deszczowego:
jeśli z tym Macierewiczem serio, jak napisałeś...to zapraszam do mnie, widuję go co tydzień w kościele
co do Deszczowego:
jeśli z tym Macierewiczem serio, jak napisałeś...to zapraszam do mnie, widuję go co tydzień w kościele

'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- deszczowy
- Juventino
Odstrzeliłbym go. Za to, co zrobił z naszym wywiadem wojskowym.mati888 pisze:oba nowe wpisy bardzo fajne
co do Deszczowego:
A tak nawiasem mówiąc: zgłaszam zaocznie Tharpa do kolejnej ankiety. On się zgodził, tylko jest nieśmiały i nie wstydził się sam...

- Tharp
Calkiem fajny alfabet, jak na takiego emo-luda, fajnie widziec ze na niektore sprawy mamy podobne spojrzenie.
Spadaj na drzewo, jak bede chcial to sie zglosze sam, i napewno nie w trakcie innej ankiety. >_<;deszczowy pisze: A tak nawiasem mówiąc: zgłaszam zaocznie Tharpa do kolejnej ankiety. On się zgodził, tylko jest nieśmiały i nie wstydził się sam...
- Łukasz
- Juventino
Fajnie, deszczowy, ale myślałem, że więcej będzie o muzyce. No i o Pajtonach nic nie było
I te militaria
Fragment o Bratniaku, przez swą literackość, zdecydowanie najlepszy.

- Azrael
- Juventino
Bardzo przyjemne alfabety Kolegów: KeRmita19 i Deszczowego.
Poza tym bez tego "C" ten "penis" jest strasznie krótki i to brzydko wygląda... :shock:

Nie rozumiem tego dziwnego związku logicznego(?): studia ---> przeklinanie. Tak "się bawi" kwiat narodu polskiego?KeRmit19 pisze:Czas – stanowczo za szybko przemija. Dopiero co całe dnie spędzałem na graniu w piłkę i nie wiedziałem jak się przeklina, a teraz już są studia, a k.u.r.w.y i h.u.j.e sypią się czasem zdecydowanie za często.

Poza tym bez tego "C" ten "penis" jest strasznie krótki i to brzydko wygląda... :shock:
Nie dość, że heretyk-ateista, to jeszcze uprawiający perwersje seksualne... Czym jest seks wyszukany?deszczowy pisze:18. Sex. Hm… Wyszukany.

- Juventino
Po namyśle stwierdzam jednak, że masz rację, Łukasz. Nie powiedziałem o muzy nawet 1/5 ułamka tego, co chciałbym o niej powiedzieć. A stanowi ona spory kawał mojego życia. Dobrze wiec. Jeszcze to i owo dodam.Łukasz pisze:Fajnie, deszczowy, ale myślałem, że więcej będzie o muzyce. No i o Pajtonach nic nie byłoI te militaria
![]()
Nie ma jeszcze 23... :oops:Azrael pisze:Nie dość, że heretyk-ateista, to jeszcze uprawiający perwersje seksualne... Czym jest seks wyszukany?deszczowy pisze:18. Sex. Hm… Wyszukany.![]()
- LordJuve
- Juventino
Libertyn?!Azrael pisze:Nie dość, że heretyk-ateista, to jeszcze uprawiający perwersje seksualne... Czym jest seks wyszukany?deszczowy pisze:18. Sex. Hm… Wyszukany.

Ej, Panowie, powiedźcie mi, jak można nie lubić samochodów? :o