Forumowicz od A do Z - vol.2
- Łukasz
- Juventino
To niemożliwe! To na pewno jakiś żydomasokomunistyczny spisek!Pawełek pisze:Majos pisze: Głos na Pawełka.A i tak oliver prowadzi... :evil:stahoo pisze:Głos na Niastego.
Mój głos masz.
- Azrael
- Juventino
Hej, podbierasz mi argumenty w dyskusjach! Nieładnie, oj nieładnie... :naughty:Łukasz pisze:To na pewno jakiś żydomasokomunistyczny spisek!
Nie wiem na kogo oddać głos.

Przyznać się! :evil:
Pozdrawiam!
- pinturicchia
- Qualità Juventina
Zrób wyliczankę.Azrael pisze:Nie wiem na kogo oddać głos.Chyba zagłosuję na... tego uczestnika ankiety, który mnie najbardziej nie lubi, tudzież po prostu nienawidzi...
![]()

- Azrael
- Juventino
No tak, ale kobiety mają łatwiej - są bardziej labilne emocjonalnie, znają więcej fajnych wyliczanek z dzieciństwa i ogólnie są bardziej bezwzględne... :Cpinturicchia pisze:Zrób wyliczankę.Ja tak zrobiłam i mój głos trafił do Pawełka
No cóż, w kwestii głosowania wciąż jestem rozdarty! :roll:
Pozdrawiam!
- oliver
- Juventino
Zagłusuj na mnie przeczytasz alfabet jakiego jeszcze nie było.Azrael pisze:
No cóż, w kwestii głosowania wciąż jestem rozdarty! :roll:

Pucuje się.Azrael pisze:
Nie wiem na kogo oddać głos.Chyba zagłosuję na... tego uczestnika ankiety, który mnie najbardziej nie lubi, tudzież po prostu nienawidzi...
![]()
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Pawełek
- Juventino
Oliver nadal prowadzi.Łukasz pisze:To niemożliwe! To na pewno jakiś żydomasokomunistyczny spisek!Pawełek pisze:Majos pisze: Głos na Pawełka.A i tak oliver prowadzi... :evil:stahoo pisze:Głos na Niastego.
Mój głos masz.
Zbieraj kolegów, idziemy głosować.
To może lepiej oddaj głos na tego, który Cię najmniej nienawidzi, bo wątpię, by ktoś Cię tu lubił.Azrael pisze:Nie wiem na kogo oddać głos.Chyba zagłosuję na... tego uczestnika ankiety, który mnie najbardziej nie lubi, tudzież po prostu nienawidzi...
![]()
Wystarczy?

Sky is the limit!
- piotrinho1234...
- Juventino
Wybieram Pawełek
[/img]

- deszczowy
- Juventino
A żeby Ci banda norweskich metali zgniłego rekinka w tyłek wsadziła, poćpiego!Tharp pisze:Ja bym mu nie wierzyl. Mi oficjalnie oglaszal ze alfabet sie ukaze w weekend po wygraniu ankiety.agape82 pisze:deszczowy pisze:Oficjalnie ogłaszam: w weekend mój alfabet będzie dostępny do przeczytaniai czekam na więcej, choćby prawdziwych zapowiedzi co do ukazania się zaległych alfabetów
jeszcze jedna osoba i ruszamy dalej...
Głos na Niastego. Tak jakoś.
- piotrinho1234...
- Juventino
Oto oni:sisman,Niasty i oliver 

- sisman
- Juventino
Widzę, że nawet w dzisiajeszy wieczór humor dopisuję. Ankieta zdecydowanie lepsza od poprzedniej. Ciekawe jak się zakończy...piotrinho1234... pisze:Oto oni:sisman,Niasty i oliver
Day after day I'm getting better and better.
- Pawełek
- Juventino
Niasty, oliver i ja będziemy remisować do samego końca, gdy nagle wpadnie Lypsky ze swoimi fikcyjnymi kontami i rozwali nam zabawę kopiąc Cię w tyłek na samym finiszu, co doprowadzi do Twojego tryumfu!sisman pisze:zdecydowanie lepsza od poprzedniej. Ciekawe jak się zakończy...
A już chciałem pisać, że z taką bandą nie mam szans...szczypek pisze:Mój głos więc leci do Pawełka ^^piotrinho1234... pisze:Oto oni:sisman,Niasty i oliver
Sky is the limit!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
No co Ty, oni zawsze szybko trysk... pryskają.Pawełek pisze:A już chciałem pisać, że z taką bandą nie mam szans...szczypek pisze:Mój głos więc leci do Pawełka ^^piotrinho1234... pisze:Oto oni:sisman,Niasty i oliver