Coppa Italia (1/4): Inter 2-1 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Madara

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 21:47

Ja liczę na Melo w tym meczu.
Oprócz przechwytów mam nadzieję, że po zejściu z boiska będzie miał na koncie przynajmniej 1 ofiarę :twisted:

T-Bar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 21:48

podajcie jakis link do meczu bo zaden nie dziala;//

bonus2o

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 21:51

Azrael

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 21:51

Łukasz pisze:
Bobek1991 pisze:Aha no i komentator żenujący, brak słów.
Ja tam Iwańskiego lubię. W miarę merytoryczny i uszczypliwy. No tyle że na dłuższą metę może być usypiający. Ale na szczęście w miarę szybki mecz jest.
Ja też lubię Iwańskiego. Wg mnie to zdecydowanie najlepszy komentator piłkarski TVP. Poza tym jestem zaskoczony, że facet autentycznie się do wszystkich meczów przygotowuje. To, że jest uszczypliwy to niestety wynika głównie z tego, że ma solidne podstawy do uszczypliwości. Dla mnie komentarz wielki plus.

Co do meczu, to jakoś mi się nie chce wierzyć, że tak łatwo to wygramy. Gdyby jednak się udało, to byłby chyba najlepszy prezent Juventusu jaki drużyna jest w stanie zrobić kibicom w tym sezonie. Na nic więcej już liczyć nie możemy... :/

Pozdrawiam!
BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 21:52

eslk pisze:
Olek1987 pisze:Karny oczywiscie sie Interowi nalezał. Inter gra słabo, bo im się chyba po prostu nie chce. Dlatego prowadzimy 1:0.

Chyba wstawie to sobie w podpisie, bo to idealny przzyklad jak mozna byc anty-kibicem Juve
Jestes idealnym przykladem, jak mozna byc idiotą.

Poprosze o kartkę.
eslk - Mistrzostwo Świata! :rotfl: Jeszcze ktos tam wczesniej napisal, ze "Grosso to patologia" :-D Tez 5 punktow :D
Sedzia tez bije rekordy...
Szkoda, ze Amauri nadal na boisku :/ No to lecimy z druga polowica...

leito1344

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 21:56

skoro prowadzimy to dobrze by było wygrac ten mecz i grać dalej w pucharze włoch ,może przynajmniej 1 trofeum na razie
liczę na wejście w 2 połowie Boniperti`ego

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:39

Sędzia ewidentnie z nami, a mimo to nie potrafimy wygrać. Co robił Grosso przy bramce Balotela - wie tylko on sam.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
playmaker

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:39

Dawalem 65% prawdopodobienstwa ze stracimy bramke w koncowce ;d szkoda ze my tak przegrywamy mecze, a inter wygrywa ...
kapaa

JuveR

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:41

OK. Juventus przegrał już w tym sezonie wszystko, co miał. Komentarz zbyteczny.
Po prostu koniec imprezy.

maniekpb

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:41

i jak tu sie nie denerwowac po takim meczu ehh :/ to co prezentuje amauri to jest totalne dno! :|

Nevermind

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:44

Dzisiaj zobaczyłem dobrze realizującą plan taktyczny drużynę. W obecnym zestawieniu i składem bez wielu ważnych ogniw i armat w drużynie zagraliśmy naprawdę bardzo poprawnie. Zabrakło nieco szczęścia w cieszylibyśmy się z wyeliminowania znacznie silniejszego Interu. Szkoda, że w Juventusie wyłącznie gry szukali Candreva oraz Diego, czasami wyglądało to komicznie kiedy jeden zawodnik wychodził z kontrą na czterech defensorów mistrza Italii. Myślę, że nieco za dużo strat zanotował Sissoko. Jego pozycja nie pozwala na tak niedokładne zagrania.

Dziękuję ukochanej drużynie za ten mecz pomimo przegranej i żegnam Ciro Ferrare na stanowisku trenera. Mam nadzieję, że pozostanie w klubie w innej roli.

Na koniec chciałem poświecić kilka słów Barwuahowi. Mam nadzieję, że ta prześmieszna postać z Afryki dostanie w końcu "kosę", która rzeczywiście będzie wymagała podobnych fikołków na boisku. W tym miejscu żałuję, że w naszym składzie brakuje zawodnika pokroju Vinniego Jonesa czy Roya Keane'a.

Najlepszy gracz meczu w Juventusie? Bezdyskusyjnie Giorgio

Mati1990

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:46

Seria podtrzymana! Ciro Rocky Balboa dalej mimo NOKAUTU nie może pogodzić się z porażką, wstaje dalej i ... znów upada.
Co tu dużo mówić... my chcieliśmy wygrać ? Jesteśmy chłopcami do bicia, kibice Livorno, którzy przebywają na forum naszym niech się cieszą, bo dostaniemy baty takie ... Przepraszam jeszcze jedna porażka nas czeka z Lazio. Zarate nas zje...
Co tu powiedzieć o meczu ? Dobił nas najbardziej znienawidzony zawodnik interu. Przez chwilę wierzyłem, że odbijamy się od dna, ale to dno tak głęboki iż mimo dużego skoku wyjścia nie widać.
Jedno co mi się teraz marzy to wziąć giwerę i wpaść do siedziby Juve.

FelekJUVE

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:48

No i pupka :płaczę: Szkoda bo po pierwszej polowie myslalem, że jednak nam się uda:( No ale cóż w tym sezonie nic nie wygramy:( Ogólnie już bez większych emocji! W LE jezeli nas beda prowadzic takie typy jak Gentile i Zaccheroni to nie ma co liczyc na cud!

Szkoda wielka szkoda!

Jedyne co cieszy to fajny mecz w wykonaniu Melo i Diego! Candreva tez na + i to tyle

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:50

Mecz podobny do tego z Romą. Graliśmy troszkę lepiej niż zwykle, zdobyliśmy pierwszą bramkę i przegraliśmy :(. Pierwsza bramka to chyba w równym stopniu zasługa Diego i Toldo, potem nieprzyznany karny dla Interu - przegraliśmy zasłużenie :/. Odpadliśmy z LM, odpadliśmy z PW, nie liczymy się już w walce o scudetto :x. Pozostało już tylko odpaść z LE...
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 23:00 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
ketraB

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 stycznia 2010, 22:53

i co powiecie kochani? :D

znw baty.... ;/ choć teraz graliśmy na pewno lepiej od przeciwnika

Zablokowany