T-SHIRTY JUVENTUSU !! WSZYTSKO WYSŁANE!
- Zikson
- Juventino
- faja69
- Juventino
nie no ta koszulka jest ewidentnie na niego za duża, zobacz gdzie leży szew rękawa i reszty.
niestety tutaj jest tak samo jak w przypadku szalików, rękawiczek i czapek nie ma możliwości wyprodukowania wersji próbnej.
tutaj możecie zobaczyć jakość nadruku i inne kroje:

niestety tutaj jest tak samo jak w przypadku szalików, rękawiczek i czapek nie ma możliwości wyprodukowania wersji próbnej.
tutaj możecie zobaczyć jakość nadruku i inne kroje:

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
a jaka technika nadruku, gramatura i skald samej koszulki? marka?
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 20:25 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma
- gawron
- Juventino
Każdy nosi taki rozmiar jak mu się podoba. Mówisz, że luźne są 'skejtowskie'? :rotfl: To idąc tym stereotypem można rzec, że obcisłe są gejowskie.Zikson pisze:rękawki są masakrycznie dłuuugie, jak u jakiegoś skejta, że tak napisze, do tego szeroka u dołu, nie wiem czy za duży rozmiar może na tego chłoptasia...
Co za głupota.. Boże..

Na marginesie mówiąc, powiem Ci w tajemnicy, że ci Twoi skejci zazwyczaj noszą obcisłe ciuchy, bo w takich im wygodniej się jeździ na desce.
- drozdi
- Juventino
daj mu spokój, kolega nie wie co mówi :lol:gawron pisze:Każdy nosi taki rozmiar jak mu się podoba. Mówisz, że luźne są 'skejtowskie'? :rotfl: To idąc tym stereotypem można rzec, że obcisłe są gejowskie.Zikson pisze:rękawki są masakrycznie dłuuugie, jak u jakiegoś skejta, że tak napisze, do tego szeroka u dołu, nie wiem czy za duży rozmiar może na tego chłoptasia...
Co za głupota.. Boże..![]()
Na marginesie mówiąc, powiem Ci w tajemnicy, że ci Twoi skejci zazwyczaj noszą obcisłe ciuchy, bo w takich im wygodniej się jeździ na desce.

- faja69
- Juventino
wiem na pewno że gramatura 195, a więc najlepsze do nadruku, jak widać na powyższym zdjęciu firmy koszulki są różne w zależności od gramatury.
skład to 95% bawełny 5%lycra, lub 100% bawełny. muszę się dokładnie jeszcze wypytać.
powiem jedynie tyle że widziałem ich koszulki na żywo, ta pierwsza czarna Hetmana Zamość, i jakość druku na prawdę bardzo dobra.
skład to 95% bawełny 5%lycra, lub 100% bawełny. muszę się dokładnie jeszcze wypytać.
powiem jedynie tyle że widziałem ich koszulki na żywo, ta pierwsza czarna Hetmana Zamość, i jakość druku na prawdę bardzo dobra.

- faja69
- Juventino
widzę że jesteś nie ugięty:P naprawdę nie wiem jak zrobić, robimy tą drugą wersję szarą a tą pierwszą białą/czarną?
wiem że bardzo dużo osób chciało by drugą wersję w kolorze szarym nie ukrywam że ja też.
pozostaje kwestia pierwszej wersji, musimy w końcu coś ustalić, chyba zrobię jednak tą anietę, ale tylko do wersji pierwszej.
wiem że bardzo dużo osób chciało by drugą wersję w kolorze szarym nie ukrywam że ja też.
pozostaje kwestia pierwszej wersji, musimy w końcu coś ustalić, chyba zrobię jednak tą anietę, ale tylko do wersji pierwszej.

- LordJuve
- Juventino
No to stary, nad czym sie zastanawiamy jeszcze?faja69 pisze:widzę że jesteś nie ugięty:P naprawdę nie wiem jak zrobić, robimy tą drugą wersję szarą a tą pierwszą białą/czarną?
- FalsoVero
- Juventino
I już wszystko poszło w .... Miałem nadzieję, że koszulka ze zdjęcia nr 1 pozostanie szara
, a z drugiego zdjęcia będzie zmiana koloru...
Co do jakości wersja próbna powinna zostać "przetestowana" np z 4 razy ją wyprać i wysuszyć i zobaczyć jak się trzyma wzór.

Co do jakości wersja próbna powinna zostać "przetestowana" np z 4 razy ją wyprać i wysuszyć i zobaczyć jak się trzyma wzór.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- białas
- Juventino
a wiecie co ja myślę o tych koszulkach? wiem, że biały i czarny to nasze barwy, że to najbardziej "chodliwe" kolory, dlatego pomyślałem, że skoro jest możliwość zakupu niebanalnej koszulki w kolorze szarym, to skorzystam. ale jak patrzę na tą "okolicznościową" tarcze z numerkiem 29, to coś we mnie przewraca. okolicznościową to można "25" strzelić, bo czemu nie? albo 200 goli Alexa, bo czemu nie? i nawet dane wszystkiich magazynierów by pasowały. ale 29? rozumiem, że nie wszyscy pogodzili się z wydarzeniami z 2006 roku, ja również, ale to totalnie nie pasuje.
jak dla mnie, to najlepiej wyglądałby pierwsza koszulka w kolorze szarym (nie wiem czy zauważyliście, ale na pierwszej fotce herb jest prosto, a na drugiej jest przekrzywiony i właśnie taki bym chciał na szarej koszulce).
EDIT: @szczypek, również popieram. amen.
jak dla mnie, to najlepiej wyglądałby pierwsza koszulka w kolorze szarym (nie wiem czy zauważyliście, ale na pierwszej fotce herb jest prosto, a na drugiej jest przekrzywiony i właśnie taki bym chciał na szarej koszulce).
EDIT: @szczypek, również popieram. amen.
Ostatnio zmieniony 28 stycznia 2010, 22:25 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem dlaczego taki wielki problem robić. Osoby, które chcą koszulkę białą albo czarną można na placach jednej ręki policzyć. Dlaczego oba projekty nie mogą być w kolorze szarym, tak, aby wybór zakupu polegał tylko i wyłącznie na wyborze projektu? Tak mi się wydaje, że byłoby najlepiej... Mogę się założyć, że szara koszulka, którykolwiek wzór, będzie miała zdecydowanie większe wzięcie. Faja, zrób ankietę z trzecią opcją, zobaczysz rezultat.
białas, popieram.
białas, popieram.