T-SHIRTY JUVENTUSU - WERSJA DAMSKA
- LordJuve
- Juventino
faja69 to też wystrzelił. Nie chcę nikogo atakować, ale z osobistego doświadczenia wiem, że cała te "słitaśna" seria "Juve Girls" z "rusoffymi" napisami w genialnej, barbinkowej czcionce raczej nie podoba się paniom, jakiś dowód:
Niech no tylko NeBu wpadnie to zobaczycie...
:lol:
KarlaKolumna pisze:Pewnie jak większość dziewczyn, koszulki jeszcze nie posiadam, ale te które dotąd udało mi się zobaczyć, bardziej odstraszały niż zachęcały do zakupu, a tym bardziej do ich noszenia (chyba, że tylko ja żywię taki wstręt do wszelkiej maści różowej garderoby ).
Nie wiem, ale mi się wydaje, że te koszulki nie mają być dla dziewczynek, ale do młodych, tudzież, bardziej dojrzałych kobiet.nerinka pisze:Nie tylko Ty.KarlaKolumna pisze:chyba, że tylko ja żywię taki wstręt do wszelkiej maści różowej garderoby![]()
Mi się bardziej podoba projekt pierwszej koszulki. Ta różowa 'plama' powyżej jest przerażająca ;p.
Niech no tylko NeBu wpadnie to zobaczycie...
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010, 12:37 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- agape82
- Juventino
projektowi "juve girls" mówię stanowcze nie :!: :!: :!:
gdyby taka koszulka kosztowała 1 zł i tak bym jej nie kupiła
Mnie najbardziej przekonuje ostatni projekt faji69 zamieszczony przy temacie koszulek męskich, ale tak naprawdę który by wzór nie wygrał (nie licząc różowego) to i tak zdecyduje się na zakup koszulki
szkoda tylko że tak mało kobiet się wypowiada w tym temacie
gdyby taka koszulka kosztowała 1 zł i tak bym jej nie kupiła
Mnie najbardziej przekonuje ostatni projekt faji69 zamieszczony przy temacie koszulek męskich, ale tak naprawdę który by wzór nie wygrał (nie licząc różowego) to i tak zdecyduje się na zakup koszulki
szkoda tylko że tak mało kobiet się wypowiada w tym temacie

- pinturicchia
- Qualità Juventina
Powiem tak, ja co prawda jakiejś alergii na różowy nie mam, ale jeśli chodzi o ten wzór, to również jestem na stanowcze nie. Jeśli chodzi o ten ostatni projekt to zamysł ogólny jest dobry, ale moim zdaniem herb jest za bardzo schowany. A jakby rozdzielić datę (18 / 97) i pomiędzy wpasować ładnie herb. A wyraz bianconeri walnąć z tylu.
- NeBu
- Juventino
nie denerwuj mnie nawet...LordJuve pisze:Niech no tylko NeBu wpadnie to zobaczycie...:lol:
nie znacie się, róż jest super a seria Juve Girls rządzi
8)
i nie należy zapominać o odwołaniu do tradycji...
tak na serio to wydaje mi się że lepsza jest czarna/każda inna niż biała. Nie muszę chyba wspominać że najlepsza byłaby cała różowa :twisted:
'this crazy shine it never lets you die'
- Dagmara
- Juventino
Przyszedł czas i na mnie. Bardzo się cieszę, że jest zamysł zrobienia damskiej wersji koszulki i brawo dla wszystkich, co mają zamiar się tym zajmować. To tak na wstępie.
Co do projektów i pomysłów... Różowego koloru nie chcę. I jak widzę, to nie tylko ja
. Intryguje mnie jakoś szary. Hm, resztki mojej pomysłowości 'pożerają' zaliczenia, więc nie potrafię w tej chwili określić się, jaka dokładnie koszulka by mnie interesowała. Ale miło by mi było, żeby się pojawił jakiś napis, po głowie mi chodzi zwykłe, zwyczajne: "per sempre". Nie wiem jak by to wyglądało, zdecydowanie to jest luźna propozycja, być może najlepsza będzie i tak jakaś fajna grafika na środku i tyle. Projekt, który proponuje faja całkiem przypadł mi do gustu.
Co do projektów i pomysłów... Różowego koloru nie chcę. I jak widzę, to nie tylko ja

- KarlaKolumna
- Juventino

chciałabym jednak jeszcze coś na czarną, może też i szarą, bo skoro już ktoś o nas pomyślał, chciałabym mieć szansę zaopatrzenia się w większą ilość takich koszulek

- Patyczek
- Juventino
mnie osobiscie najbardziej spodobaly sie dwa pierwsze wzory koszulek, ktore przedstawione zostaly na koszulce meskiego kroju... kolory typy róż, błękit, jaskrawa zielen itp. odpadaja. preferuje kolory bardziej praktyczne: biały, czarny, szary. fajnie byloby gdyby rozniez z tylu koszulki znalazl sie jakis chocby maly element (jak w dwoch pierwszych wzorach). ode mnie narazie tyle.